Luktfrie underbukser

Lukt fra promp skal ikke lenger være noe problem, med en underbukse som fjerner all stank. Illustrasjonsbilde: Colourbox.com.
Lukt fra promp skal ikke lenger være noe problem, med en underbukse som fjerner all stank. Illustrasjonsbilde: Colourbox.com.

<pEt amerikansk selskap har funnet opp et tekstil som skal kunne fjerne all stank.</p

Et amerikansk selskap har muligens gjort menneskeheten en stor tjeneste med sin nyeste oppfinnelse:

De har nemlig funnet opp et materiale som skal kunne absorbere all lukt.

Og skal man tro The Sun, trengte ikke akkurat de kloke hodene bak oppfinnelsen grunnfag i promp for å skjønne at materialet kan gjøre stor suksess i underbukser rundt om i verden.

Prompe-nøytralisereren, eller hva man nå skal kalle oppfinnelsen for, er laget av et karbonfiber som, vel, man har gjort litt hokus-pokus med. Og vips har man produktet Subtle Butt - som selges i pakker på fem for rundt femti kroner stykket og som ifølge selskapet skal kunne ta vekk all stank som måtte befinne seg i underbuksen.

Bak oppfinnelsen står selskapet Garment Guard, som tidligere har fokusert på å selge innlegg av bomull som kan absorbere svette under armene. Nå er det altså prompingen de vil til livs.

Forbrukerne av det nye produktet bør imidlertid gjøres oppmerksomme på at selv om produktet kanskje fjerner all lukt, så har de ikke klart å gjøre noe med prompelyden.

Personvernpolicy