Meny

Verdens tykkeste gifter seg

Mannen som er oppført i Guinness Rekordbok som tykkest i verden, Manuel Uribe, gifter seg med sin kjære, den 38 år gamle enken Claudia Solís. Foto: REUTERS/Tomas Bravo.

Verdens tykkeste mann har mistet halve vekta. Nå skal han gifte seg.

Det er faktisk feil å kalle Manuel Uribe verdens tykkeste. For selv om den 43 år gamle meksikaneren ble oppført som tykkest i verden i 2007-utgaven av Guinness Rekordbok, har Uribe slanket vekk 240 kilo i løpet av de siste par årene.

I januar 2006 veide den tidligere datareparatøren utrolige 560 kilo, etter år med pizza og taco. Da han ble veid i august i år, var Uribe imidlertid nede i «bare» 320 kilo.

26. oktober gifter han seg med sin kjære Claudia, i hjembyen sin Monterrey, nord i Mexico.

– Det vil bli et heftig og storslagent bryllup, men banketten vil bestå av lavkalorier, sier superslankeren ifølge Times Online.

– Vi er forelsket, og mitt største ønske er å kunne stå oppreist når vi gifter oss, forteller han.

Tidligere i år ble Uribe kjørt av en lastebil til en romantisk picnic sammen med kjæresten. Men lastebilen tålte dessverre ikke vekta av den tunge mannen, og Uribes kropp tålte ikke påkjenningene. Derfor måtte uflukten utsettes.

Etter at bryllupsplanene ble gjort kjent, har Uribe blitt overstrømmet av tilbud om sponsing fra både internasjonale magasiner og fjernsynskanaler.

Manuel Uribe takker Gud for det han beskriver som et mirakel gitt til en mann som var på randen av selvmord, men som i dag kjenner kjærligheten.

Målet til 43 åringen er å slanke vekk 431 kilo innen 2010.

Da vil han kunne bli oppført i den berømte rekordboken på nytt. Denne gang som verdens største slanker.

Går alt etter planen vil han da veie rundt 130 kilo.


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus