Lei snakkesalig venn - ringte politiet

<p class="hidden"> </p>
 

<pEn tysk dame var så lei av venninnens evinnelige prat at hun til slutt ringte politiet.</p

Situasjonen bør være kjent for de fleste. Du inviterer en gammel kjenning over for en prat og kanskje en kopp kaffe. Og så viser det seg at din gamle kjenning har litt mer på hjertet enn det hør seg og bør seg.

Noen gjester tar rett og slett ikke hintet om at besøkelsestiden er over, selv om du slår av lys og ikler deg pyjamas. Det finnes mennesker som ville fortsatt å snakke, selv om du lente deg tilbake med halvåpen munn og lot som om du var død.

Dermed er det fullt forståelig at tyske Ingrid Schuettler ringte politiet for å bli kvitt en snakkesalig venninne som pratet konstant uten antydning på å bryte opp og dra hjem.

Ifølge Ananova, som melder historien, hadde 48 år gamle Schuettler invitert venninnen over for en liten prat over en kopp te. Men en time ble til to. Og to ble til tretti.

Venninnen var ustoppelig og snakket gjennom hele natten og langt uti neste dag - som ble i meste laget for stakkars Ingrid Schuettler, som tilslutt så seg nødt til å kontakte lovens lange arm for å få en ende på den evinnelige praten.

– Etter å ha hørt på venninnen snakke nonstop i utrolige tretti timer og gjort flere mislykkede forsøk på å få henne til å gå, så hun tilslutt ingen annen løsning enn å kontakte oss, forteller en talsperson for politiet i den tyske byen Speyer.

Den pratsomme kleggen av en venninne satte først punktum da politiet ankom og overtalte henne om å sette strek og dra hjem.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus