Meny

Året i bilder - Del II

Foto: Scanpix/Reuters

Vi har samlet noen av de tøffeste bildene fra året som gikk.

Trykk på et av bildene for å åpne billedserie. Hvis du fører musepila over høyre billedkant vil det dukke opp en knapp du kan trykke på for å bla deg videre.

Se også: Året i bilder - Del I

En zebra angriper kenyanske skogvoktere ved Marula-ranchen i juli. Foto: Scanpix/Reuters.En zebra angriper kenyanske skogvoktere ved Marula-ranchen i juli. Foto: Scanpix/Reuters.

Hangiraffen «Jimiyu» på vei til Taronga Zoo i Sydney, Australia. Foto: Scanpix/ReutersHangiraffen «Jimiyu» på vei til Taronga Zoo i Sydney, Australia. Foto: Scanpix/Reuters

Californias guvernør Arnold Schwarzenegger sjekker at manualene i en brannruin fremdeles fungerer under en inspeksjon etter en av storbrannene som har herjet delstaten i år. Foto: Reuters/Scanpix.Californias guvernør Arnold Schwarzenegger sjekker at manualene i en brannruin fremdeles fungerer under en inspeksjon etter en av storbrannene som har herjet delstaten i år. Foto: Reuters/Scanpix.

Fra et dyreshow i Shanghai i mai. Foto: Scanpix/ReutersFra et dyreshow i Shanghai i mai. Foto: Scanpix/Reuters

Den amerikanske skuespilleren Richard Gere vakte bestyrtelse i India da han overfalt sin indiske kollega Shilpa Shetty i april. Foto: Scanpix/ReutersDen amerikanske skuespilleren Richard Gere vakte bestyrtelse i India da han overfalt sin indiske kollega Shilpa Shetty i april. Foto: Scanpix/Reuters

Delegater i folkets råd godkjenner Turkmenistans nye leder Kurbanguly Berdymukhamedov som president i februar. Foto: Scanpix/ReutersDelegater i folkets råd godkjenner Turkmenistans nye leder Kurbanguly Berdymukhamedov som president i februar. Foto: Scanpix/Reuters

BBC-journalist Alan Johnston smiler idet han juli blir løslatt etter å ha vært holdt som gissel av militante palestinere siden mars. Foto: Scanpix/Reuters.BBC-journalist Alan Johnston smiler idet han juli blir løslatt etter å ha vært holdt som gissel av militante palestinere siden mars. Foto: Scanpix/Reuters.

Konkurranse i sprint med høye hæler (minimum 9 centimeters hæl). St Petersburg 21. juli. Foto: Scanpix/Reuters.Konkurranse i sprint med høye hæler (minimum 9 centimeters hæl). St Petersburg 21. juli. Foto: Scanpix/Reuters.

Bilreparasjon i den kubanske hovedstaden Havana 3. juli 2007. Foto: Scanpix/Reuters.Bilreparasjon i den kubanske hovedstaden Havana 3. juli 2007. Foto: Scanpix/Reuters.

En jødisk mann plasserer en bønn i en av sprekkene på Klagemuren i august. Foto: Scanpix/Reuters.En jødisk mann plasserer en bønn i en av sprekkene på Klagemuren i august. Foto: Scanpix/Reuters.

Israelsk kamphund angriper en palestinsk kvinne under en militæraksjon i landsbyen Obadiyah på Vestbredden 21. mars. Hunden skulle egentlig gått inn i et hus, men angrep kvinnen i stedet. Foto: Scanpix/AP.Israelsk kamphund angriper en palestinsk kvinne under en militæraksjon i landsbyen Obadiyah på Vestbredden 21. mars. Hunden skulle egentlig gått inn i et hus, men angrep kvinnen i stedet. Foto: Scanpix/AP.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus