Meny

Året i bilder - Del I

Foto: Scanpix/Reuters

Vi har samlet noen av de tøffeste bildene fra året som gikk.

Trykk på et av bildene for å åpne billedserie. Hvis du fører musepila over høyre billedkant vil det dukke opp en knapp du kan trykke på for å bla deg videre.

Se også: Året i bilder - Del II

USAs president danser med musikere fra Senegal utenfor det Hvite Hus, i forbindelse med et arrangement mot malaria. 25. april. Foto: Reuters.USAs president danser med musikere fra Senegal utenfor det Hvite Hus, i forbindelse med et arrangement mot malaria. 25. april. Foto: Reuters.

En Hamaskriger har tatt dekning i en røntgenmaskin ved grenseovergangen Rafah mellom Egypt og Gazastripen, etter at Hamas tok kontroll over Gaza i juni. Foto: Scanpix/Reuters.En Hamaskriger har tatt dekning i en røntgenmaskin ved grenseovergangen Rafah mellom Egypt og Gazastripen, etter at Hamas tok kontroll over Gaza i juni. Foto: Scanpix/Reuters.

Romferga Discovery tar av fra Kennedy Space Center i Florida i oktober. Foto: Scanpix/Reuters.Romferga Discovery tar av fra Kennedy Space Center i Florida i oktober. Foto: Scanpix/Reuters.

En senegalesisk kvinne kjøler seg ned i hovedstaden Dakar 22. juni. Foto: Scanpix/Reuters.En senegalesisk kvinne kjøler seg ned i hovedstaden Dakar 22. juni. Foto: Scanpix/Reuters.

Mariana Gonzalez (t.h.) fra Venezuela fekter mot Monica Kwan fra Canada i den panamerikanske lekene i Rio de Janeiro 20. juli. Foto: Scanpix/ReutersMariana Gonzalez (t.h.) fra Venezuela fekter mot Monica Kwan fra Canada i den panamerikanske lekene i Rio de Janeiro 20. juli. Foto: Scanpix/Reuters

Et av de siste bildene den irakiske Reuters-fotografen Namir Noor-Eldeen tok før han ble drept 12. juli. Foto: Scanpix/Reuters.Et av de siste bildene den irakiske Reuters-fotografen Namir Noor-Eldeen tok før han ble drept 12. juli. Foto: Scanpix/Reuters.

Flere hjem ble svelget i Guatemala by da dette hullet plutselig åpnet seg i bakken 23. februar. Foto: Scanpix/Reuters.Flere hjem ble svelget i Guatemala by da dette hullet plutselig åpnet seg i bakken 23. februar. Foto: Scanpix/Reuters.

Mannen i dressen måtte ta vare på geværet til denne franske soldaten da hun segnet om på Bastille-dagen 14. juli. Foto: Scanpix/ReutersMannen i dressen måtte ta vare på geværet til denne franske soldaten da hun segnet om på Bastille-dagen 14. juli. Foto: Scanpix/Reuters

Disse fjellgorillaene ble ulovlig skutt i Kongos nasjonalpark Virunga i juli. Det finnes bare 700 slike dyr igjen i verden. Foto: Scanpix/Reuters.Disse fjellgorillaene ble ulovlig skutt i Kongos nasjonalpark Virunga i juli. Det finnes bare 700 slike dyr igjen i verden. Foto: Scanpix/Reuters.

En elefant gikk berserk under den årlige elefantpoloturneringen i Sri Lanka i februar. Her angriper fire tonn tunge Abey en minibuss. Foto: Scanpix/Reuters.En elefant gikk berserk under den årlige elefantpoloturneringen i Sri Lanka i februar. Her angriper fire tonn tunge Abey en minibuss. Foto: Scanpix/Reuters.

Mount Everest, eller Sagarmatha, er med sine 8848 meter verdens høyeste fjell. Her fotografert 22. april. Foto: Scanpix/Reuters.Mount Everest, eller Sagarmatha, er med sine 8848 meter verdens høyeste fjell. Her fotografert 22. april. Foto: Scanpix/Reuters.

Miljøvernerne Lesley Butler og Rob Bell soler seg ved Longyearbyen i april, i protest mot global oppvarming. Foto: Scanpix/Reuters.Miljøvernerne Lesley Butler og Rob Bell soler seg ved Longyearbyen i april, i protest mot global oppvarming. Foto: Scanpix/Reuters.

Amerikanske soldater skubber på bilen til en irakisk mann ved en kontrollpost nord i Bagdad 13. juni. Foto: Scanpix/Reuters.Amerikanske soldater skubber på bilen til en irakisk mann ved en kontrollpost nord i Bagdad 13. juni. Foto: Scanpix/Reuters.

Luftfotografi av et langrennsløp over den frosne innsjøen Sils i Sveits. Mer enn 9500 skiløpere tok del i det 42,2 kilometer lange løpet. Foto: Scanpix/ReutersLuftfotografi av et langrennsløp over den frosne innsjøen Sils i Sveits. Mer enn 9500 skiløpere tok del i det 42,2 kilometer lange løpet. Foto: Scanpix/Reuters

Studenter holder lys høyt hevet ved en minnemarkering for ofrene etter skolemassakren på Viriginia Tech i april, da 32 ble skutt og drept av en medstudent. Foto: Scanpix/Reuters.Studenter holder lys høyt hevet ved en minnemarkering for ofrene etter skolemassakren på Viriginia Tech i april, da 32 ble skutt og drept av en medstudent. Foto: Scanpix/Reuters.

Morgentåke ved havna i Dubai, 20. september. Foto: Scanpix/Reuters.Morgentåke ved havna i Dubai, 20. september. Foto: Scanpix/Reuters.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus