Er dette en engel?

Er dette en engel?
Er dette en engel?

En mystisk blå sky fører til debatt i amerikanske medier om det virkelig finnes noe mer mellom himmel og jord.

... Eller om det rett og slett er et bevis på at det finnes kreative skøyere som er flinke med bilderedigering og utspekulerte pek også i USA.

Utgangspunktet for debatten er en mystisk blå sky som skal ha dukket opp på bensinstasjonen Marathon i Ohio, USA. Den blåaktige skyen ble filmet av bensinstasjonens overvåkningskamera, og kan i videoen observeres mens den flyter rundt biler og kunder, forandrer form og på et tidspunkt står stille i luften - før den plutselig får fart på seg og forsvinner.

- En engel
Et vitne beskriver episoden som en gåsehudsopplevelse. Andre som overvar hendelsen hevder at det hele er et bevis på at det må finnes både spøkelser og engler.

Amed Abudaaria som eier bensinstasjonen forteller til fjernsynskanalen Local6 at han håper den blå skyen ikke kommer tilbake.

– Jeg fulgte med på den mens den stod stille i luften i tretti minutter. Når den så begynte å bevege seg igjen, ble jeg vettskremt.

Vist på tv
Den amerikanske fjernsynskanalen Local6.com har også vist videoopptaket som ble filmet av overvåkningskamera, uten at man har klart å komme til bunns i mysteriet av den grunn.

Dermed stiller folk seg fortsatt spørsmålet, hva er det egentlig vi ser? Er det en blå plastpose som er tatt av vinden? Er det en engel eller kan det virkelig være et bevis på at spøkelser finnes.

Tror på spøkelser
En undersøkelse gjort av analyseinstituttet Ipsos i oktober i år, viser at spøkelsestroen lever i beste velgående i USA. Ifølge analyseinstituttet tror hver tredje amerikaner at det eksisterer spøkelser.

Nesten hver fjerde amerikaner hevder de har sett et spøkelse eller merket dets tilstedeværelse.


Se flere bilder av den mystiske skyen her, eller se videoen fra overvåkningskamera.

Vil du lese om flere forunderligheter, besøk vår kategori Alternativt.