Fastlåst sex i Ålesund

Politiet i Ålesund måtte natt til søndag bistå et par som bokstavelig talt var kommet i en fastlåst situasjon etter sexakten

Klokken 3 om natten ble politiet oppringt av paret, som hadde tatt håndjern i bruk for å piffe opp sexlivet, skriver Sunnmørsposten.

Operasjonsleder Audun Vartdal i Sunnmøre politidistrikt forteller til avisa at problemene først dukket opp da hyrdestunden var over. Det viste seg at paret ikke fant nøkkelen til håndjernene.

Kvinnen lå fastlåst i senga helt til politiet kom med nødvendige hjelpemidler. En lattermild Vartdal kan fortelle at det ikke var så vanskelig å finne betjenter til å rykke ut på akkurat dette oppdraget.

En litt pinlig situasjon kanskje, men politiet fikk i alle fall dama løs.

- Det er første gang i løpet av mine mangfoldige år i politiet at jeg har vært borti en sak som dette, sier Vartdal. Han råder folk til å sjekke utstyret før de prøver noe lignende. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus