Meny

Ingen pæreis i 2008

Håpet er lysegrønt for pæreisen. Men den kommer ikke på markedet i 2008.

Den grønne isen med pæresmak var manges favoritt. Så forsvant den plutselig i 1998.Den grønne isen med pæresmak var manges favoritt. Så forsvant den plutselig i 1998.

– Det blir dessverre ingen pæreis i vårt sortiment foreløpig. Det forteller salgsdirektør i Diplom-Is Eirik Kruse til ABC Nyheter.

Det har lenge vært spekulasjoner rundt om Diplom-Is kom til å gi etter for engasjementet om å få tilbake pæreisen.

Det var et stort savn for mange da den grønne saftisen med pæresmak og sjokoladetopp plutselig ble lagt på is og forsvant fra markedet i 1998.

I Trøndelag har det vært underskriftskampanje med mer enn tusen underskrifter, og i nettsamfunnene Facebook og Nettby eksisterer det fangrupper for pæreisen med flere tusen medlemmer.

Da ABC Nyheter var i kontakt med Diplom-Is i juni fikk vi inntrykk av at døren ble holdt på gløtt for at isen skulle kunne vende tilbake til neste år.

Det blir det likevel ikke noe av.

– Bakgrunnen er en totalvurdering som er gjort ut fra det potensialet vi tror produktet vil ha, forteller Kruse på telefon fra Sverige.

Salgsdirektøren innrømmer imidlertid at de setter stor pris på engasjementet folk har vist for å få den grønne isen tilbake på markedet. Og han understreker at all tilbakemelding tas med i fremtidige vurderinger.

- Du utelukker altså ikke at pæreisen kan komme tilbake ved en senere anledning?

- Det utelukker vi overhodet ikke.

- Og vi kan fortsatt be leserne som vil ha pæreisen tilbake om å ta kontakt med dere?

- Ja, det er bare å ta kontakt.


Vil du ha pære-isen tilbake? Send en epost til firmapost@diplom-is.no og si din mening.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus