Politiet stoppet vannkrig

Politiet stoppet vannkrig
Politiet stoppet vannkrig

Politiet stoppet en varslet vannkrig i Frognerparken.

FOTO:
En gruppe vannkrigere ble nektet adgang til Frognerparken av politiet lørdag ettermiddag. Politihester, en hundeekvipasje og flere politipatruljer var på plass for å stoppe den varslede vannkrigen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Den varslede vannkrigen i Frognerparken lørdag, der tusener av vannkrigere hadde meldt sin ankomst, ble resolutt kvalt av politiet.

Så mange som 12.000 personer hadde meldt seg på vannkrigen i Frognerparken i Oslo lørdag, gjennom nettsamfunnet Facebook. Arrangøren fikk ikke leie parken, og dermed ble den offisielle vannkrigen avlyst.

Det var varslet økt vakthold, og politiet var lørdag til stede med hestepatruljer, en hundeekvipasje og flere politipatruljer. Det møtte bare en liten gruppe vannkrigere da det hele skulle starte, men de som var på plass med ladde vanngevær fikk ikke slippe inn i parken.

- Dette er litt som med skatinga i 79. Alt som er moro blir stoppet. Politiet gjør bare jobben sin, men det er synd de må gjøre dette, sa Kristoffer, en av vannkrigerne som hadde møtt opp, til NTB.

Han mener det er andre parker i Oslo som hadde hatt større behov for politiets tilstedeværelse enn Frognerparken, og han synes det var synd politiet stoppet leken.

- Jeg har ikke noe bedre å ta meg til en lørdag enn å ha det gøy, men vi får prøve å finne et annet sted, sa Kristoffer. (©NTB)

Humørløst av politiet? Registrer deg her eller logg på for å kommentere nedenfor.

Alle kommentarer blir publisert under fullt navn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus