Dømt til å kle seg ut som kyllinger

Tre menn ble dømt til å stå foran tinghuset utkledd som en lysende, gul kylling.

Illustrasjonen hentet fra Amazon.com.Illustrasjonen hentet fra Amazon.com.

I Ohio, USA, har tre menn nylig blitt dømt til å stå utkledd som en kylling foran tinghuset i byen Painesville. Denne straffen fikk de for å ha forsøkt å kjøpe sex, noe som er forbudt i delstaten. Dessverre for de tre mennene var kvinnen de hver for seg forsøkte å kjøpe sex fra en politikvinne som jobbet som spaner.

Dommer Michael Ciccionetti tilbød dem å bytte 30 dager i fengsel mot å ta hver sin tur utkledd som en kylling foran rettslokalene. De tre mennene aksepterte dette, og må i tillegg til å stå og se ut som et gulkledd fjærkre, holde et skilt hvor det står «No Chicken Ranch in Painesville». Dette skal visstnok henspille på et beryktet horehus i Nevada - en stat som tillater prostitusjon og bordeller.

Humor og ydmykelse

Dette er ikke den første uortodokse dommen Michael Ciccionetti har gitt. Tidligere har en kvinne blitt dømt til å tilbringe natten ute i skogen alene, uten mat eller vann, fordi hun forlot 35 kattunger på samme måte. Cicionetti er kanskje dyrevenn, for han har også dømt en mann til å kle seg ut som en hundevalg og besøke barneskolene i nærheten. Mannen hadde skutt hunden sin i hodet og skadet den. Han har også dømt et par til å gå ned hovedveien med et esel, utkledd som Josef og Maria, etter at de hadde vandalisert en statue med nettopp Maria ridende på et esel med Josef ved sin side.

Dommer Michael Ciccionetti mener straffen skal passe til forbrytelsen og sier han bevisst bruker en blanding av humor og ydmykelse for å gi de dømte en lærepenge.
- Ingen har noen sinne stått foran meg igjen, sier han.

Noe for Norge? Registrer deg her eller logg på for å kommentere nedenfor.