Stjal sitt eget tak

En polsk familie stjal taket i blokka der de bodde, fordi de hadde funnet ut at de ikke bodde på loftet.

Tyveriet skjedde i byen Bytom sørvest i Polen. Nå har myndighetene kalt inn ekstra politifolk til byen etter at det har vært så mange tyverimeldinger at ingenting blir betraktet som trygt.

- En familie som bodde i førsteetasje i en blokk fant ut at de selv ikke ville bli våte hvis taket ble borte, så de stjal det like godt, sier en polititjenestemann ifølge Ananova.com.

Alt fra lynavledere til radiatorer, avløpsrør og takrenner har blitt stjålet fra offentlige bygninger i de siste månedene.

Ifølge politiet stjeles det fra byggeområder etter at arbeiderne har gått hjem, men også fra tomme skoler, administrasjonsbygninger og andre menneskers hjem.

- Tyvene stjeler så mye nå, at hvis det fortsetter i samme utstrekning, vil det snart ikke være noe igjen å ta, sier en talsmann for de lokale myndighetene.

Illustrasjonsfoto Scanpix.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus