Meny

B-B for B-gjengens Brasil

B-B for B-gjengens Brasil

... og V-V for Våpen-Valen og G-G for Grand Prix-Guri. Det har vært en hektisk uke med bokstavrim i riksmediedammen. P-Politiet har stått i begivenhetenes sentrum med mange p-pågripelser av smått og

FOTO:

Norge kom ikke til finalen i Melodi Grand Prix på grunn av en Øst-Europeisk konspirasjon, tror vår kommentator med et skrått blikk på ukens nyhetssaker.

På bildet til venstre kommer Grand Prix-Guri tilbake på hotellet i natt sammen med Stian Malme, leder av den NRK delgasjonen. Foto: Knut Falch / SCANPIX

Her er noen av ukens nyhetssaker:

Mandag: NRK kan melde at ikke alle er like lure. En rømt fange kom etter sigende tilbake til fengselet i Østfold fordi han hadde glemt mobilen sin. Men så ombestemte han seg, og stakk av igjen. Kort tid etterpå ble han pågrepet i Trøgstad uten dramatikk. Etter det gikk han kanskje på do, og om kvelden så han kanskje på tv. Og morgenen etter: frokost!? Spennende spennende.

Tirsdag: Sjokkbølgen av pågripelser feier videre over nyhetsredaksjonene, og sakene blir stadig mer vesentlige ettersom de involverer både utenlandske og norske kjendiser . En amerikansk tvkjendis er pågrepet for fyllekjøring, og beklager så meget . Men enda viktigere er det at en norsk tvkjendis ble pågrepet i fylla med maskingevær i helgen. Styrelederen i sameiet der personen bor sier til VG Nett at “kjendisen har vært eksemplarisk.”

Onsdag: Etter at våpen-kjendisen ble outet av Se og Hør ble det fart i omtalen. I et åpenhjertig intervju med VG forklarer tvkjendis K. Våpen-Valen at han hadde fått uønsket nattebesøk i leiligheten sin, og at han reagerte resolutt på dette med å skyte sin egen dusj.

Torsdag: Politiet i både Norge og Brasil har lest Dagens Næringsliv , og klint til med en kjempearrestasjon av såkalte B-gjengmedlemmer i hytt og vær. B-gjengsaken er så saftig at den (nesten) setter A-sakene om Våpen-Valen og påstått truseløse Melodi Grand Prix-Guri i skyggen. Det tar helt av når det blir kjent at fotballspilleren Pelé er “innblandet”. Blir dette den nye NOKAS-saken? Spenningen er til å grafse i og beføle på.

Fredag: Norge kom ikke til finalen i Melodi Grand Prix på grunn av en Øst-Europeisk konspirasjon, og Aftenposten melder at det var det beste som kunne skjedd. “Dette viser at Melodi Grand Prix snart ligger død i Vest-Europa,” sier mannen bak Norges taperbidrag, svensken Thomas G:son. Og det er jo lov å håpe.

Forøvrig kan Vårt Land melde at en død mann er nominert til kommunevalget i Sarpsborg av Kristent Samlingsparti. Død kristen mann som rider igjen... Det være Jesus! Halulelula!

I helgen og neste uke: Se opp for dommens dag, da Herren Jesus kommer for å gjøre vann til vin med vennene sine, vinne lokalvalget i Sarpsborg og dømme hedningene til å se den Norge-løse finalen i Grand Prix.

Andreas Andersen blogger for ABC Nyheter. Les mer på hans hjemmeside Andreasandersen.net.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus