12. desember: Ettertanke

Artikkelen fortsetter under annonsen

Desember er ikke bare måneden for adventstid og julestri, det er også den siste måneden i året. Vi nærmer oss med andre ord starten på noe nytt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bruk litt tid til ettertanke.

Tenk på alt du har oppnådd og opplevd i løpet av snaue 12 måneder. Tenk på alle gledesstundene 2005 har gitt deg.

Hvordan ligger du an?


Deretter kan du forsiktig lete frem lista med nyttårsforsetter fra i fjor, enten du har gjemt den på et lurt sted, eller lagret den langt bak i hodet.

Hva har du gjennomført? Hva bringer du med deg videre til «Nyttårsforsetter anno 2006» - og desto bedre: Hva kan du slette fra listen?

Ved å gjøre dette nå gir du deg selv noen uker til en siste innspurt - ja, du har faktisk fortsatt tid til å slutte å røyke, begynne å trene, forbedre livet ditt der du synes en forandring gjør seg...

Undertegnede har allerede gått til innkjøp av rensekurer, antioksidanter og «mega-vitaminer» som skal gi en skikkelig kickstart inn i det nye, rensede, sunne, friske året.

Året hvor alt av dårlige lyter og usunne vaner skal skiftes ut og erstattes til et altoverskyggende mantra:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg skal hedre min kropp - min kropp er et tempel.


Jeg tilhører nemlig den gjengen av slitesterke optimister som gladelig gyver løs på listene hvert år. Om de er mer eller mindre glemt fra mars/april, så har man iallfall gjort et hederlig forsøk. I år igjen.

Så kjære leser.



Forbedringspotensialet i oss alle er alltid sterkt, og begynner du allerede nå, vil det være lettere å gjennomføre de endringene du ønsker deg.

Men glem for all del ikke alt det fine du allerede har utrettet og opplevd i år. Før sommeren, i sommer og nå i høst. De små tingene utgjør det store bildet, og mange bekker små gjør en stor å.

Sørg for å få en god slutt på året, så skal du se at du (nesten) garantert får en god start på det neste!



Mer i Neste Klikk:

Juletips og julekalender, og annet julete