Hva er trygt å kjøpe sammen med kondomer?

Hører du med til dem som kjøper mange andre varer når det egentlig er kondomer du skal ha? I så fall har vi et spørsmål til deg.


Finner du kondomer som ser slik ut - ikke bruk dem.Finner du kondomer som ser slik ut - ikke bruk dem.

Det finnes mange måter å kjøpe kondomer på. Du kan ta den enkle og direkte varianten som innebærer at du går rett inn i butikken og kjøper det du kom for. Kondomer.

... Eller så kan du ta den andre varianten, hvor du kjøper flere og flere varer for å gjøre kondomene mindre åpenbare.

Velger du den siste løsningen, har vi et spørsmål til deg: Hvilke varer kjøper du?Det er nemlig sånn med kondomer, at enkelte ting blir direkte vulgære sammen med dem. Kombinasjonen øl, Grandiosa og kondomer er usedvanslig harry. Blomster og kondomer lukter make-up-sex lang vei, mens tannbørste og kondomer er en annen måte å fortelle hele verden at man har hatt hellet med seg.

Og da vil jeg ikke en gang nevne bananer, vaselin, sjokoladepudding eller surmelk.

Spørsmålet i dagens dilemma er altså:Hvilke varer er trygge å kjøpe sammen med kondomer. Og hvilke varer bør man styre unna?

Mangler du inspirasjon, kan du lese denne historien.


Skriv inn dine forslag i kommentarfeltet under.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden