Meny

Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Søk lån

Søk lån uten sikkerhet hos mange forskjellige långivere for å finne den laveste renten. Søknaden er uforpliktende og du får raskt vite hvor mye du kan låne til hvilken pris.

Axo Finans

Her kan du søke lån

Du kan søke lån hos långiver direkte eller hos en låneagent. Hvis det bare er en utlåner som er aktuell for deg bør du ta kontakt med den aktuelle aktøren. Er du derimot interessert i å undersøke hva slags tilbud som ligger på bordet, gjør du lurt i å gå via en låneagent. 

Axo Finans er en låneagent som gir deg bedre oversikt over lånemarkedet. Søk lån hos Axo Finans og få svar på søknaden innen et par timer. Tjenesten er kostnadsfri og helt uforpliktende.

Søk lån uten sikkerhet

Et usikret lån, ofte kalt forbrukslån, innebærer at man ikke trenger å tilby långiver noen form for sikkerhet i bytte mot å låne penger. Dette skiller et lån uten sikkerhet fra for eksempel et boliglån, hvor boligen står som sikkerhet. Usikrede lån går dermed raskere å få – vanligvis tar det bare et par dager fra man takker ja til pengene står på konto. 

For långiver innebærer lån uten sikkerhet en større risiko for å få pengene tilbake. For å gjøre opp for dette setter utlåner en høyere risikopremie på lånet. Dette er årsaken til at usikrede lån er dyrere enn lån med sikkerhet. 

Finn det beste lånet

For å finne det beste lånet er det nødvendig å sammenligne ulike banker og långivere. Mange vil hevde at de har det billigste og beste lånet, men her kan det være store variasjoner. 

Det gjøres en individuell vurdering av hver søker, basert på blant annet betalingsevne og personlige forhold. Av den grunn vil tilbudet om rente være forskjellig fra søker til søker. I tillegg har långiverne interne retningslinjer å forholde seg til, og ulike regler for hvor stor risiko de er villige til å ta. 

Er du ute etter det beste lånet, er det derfor helt nødvendig å sammenligne forskjellige tilbud. Da finner du raskt ut av hvem som har lavere rente, og hvem som har best lånevilkår. 

Søk lån hos en låneagent

Man kan selvfølgelig ta jobben med å sammenligne selv, men det kan fort bli omfattende og tidkrevende. Søk lån gjennom en låneagent i stedet. Ved å gå via en låneagent går selve søknadsprosessen raskt og smidig, og du får profesjonell hjelp når du trenger det. Låneagenten sammenligner tilbud på vegne av kunden og presenterer det beste tilbudet når alle långiverne har svart på søknaden.

I Norge har ikke låneagenter lov til å ta betalt fra andre enn de formidler lån på vegne av, og derfor er det helt gratis for kunden å benytte seg av en låneagent. 

Axo Finans

Søk lån i dag – slik gjør du

Søknadsprosessen hos en låneagent foregår vanligvis elektronisk, og som kunde fyller du ut følgende:

  • Hvor mye du ønsker å låne
  • Hvor lang nedbetalingstid du vil ha
  • Opplysninger om personlig økonomi
  • Kontaktinformasjon

Ved å bruke BankID til signering og legitimering, går det fort å søke. De fleste godtar at man sender dokumenter i posten også, men da må du regne med at det tar lengre tid å behandle søknaden. 

Ønsker du å sjekke hvor mye et lån kan komme til å koste deg, anbefaler vi at du benytter deg av en lånekalkulator. Denne gir deg en estimert månedskostnad.

Nominell og effektiv rente

Etter at långiverne har behandlet søknaden, får du den beste låneavtalen i retur fra låneagenten. Du vil da se to rentesatser: Nominell rente og effektiv rente. 

Den nominelle renten er lånets grunnkostnad, som regel oppgitt i en årlig prosentsats. Den effektive renten utgjør nominell rente pluss alle gebyrer og kostnader på lånet. For å se hvor mye lånet faktisk vil koste deg, må du derfor se på den effektive renten. 

Søk lån gjennom vår samarbeidspartner Axo Finans, og få lånesøknaden vurdert av flere banker samtidig. Det er kostnadsfritt og uforpliktende, 

Vi sammenligner disse 20 bankene for deg