Inspirasjon:

Vårnyhetene fra Rusta gjør det enkelt å tapetsere

I sortimentet er det nå over 100 FSC-merkede tapeter.
I sortimentet er det nå over 100 FSC-merkede tapeter. Foto: Rusta

Jordnære toner og mønstre som leder tankene til naturen vises blant vårens tapetnyheter fra Rusta. I sortimentet er det nå over 100 FSC-merkede tapeter.

Beige og grått, eller kombinasjonen greige, er den ledende fargeskalaen når vårens tapeter tar plass i varehusene i slutten av januar.

Her vises også innslag av gult, som bidrar med varme til de jordnære tonene. Lengselen til naturen er sterk, noe som avspeiles på mønsterfronten. Her vises praktfulle, ville blomster side om side med mer stilrene, småmønstrede blomstermotiv.

– Speil- og brystpanel har vært et populært interiørinnslag i lengre tid. Hvorfor ikke forenkle arbeidet og tapetsere din egen panelvegg eller brystpanel i stedet? Med vårens tapetkolleksjon er det enkelt å mikse og matche flere av tapetene, sier Johanna Stadell, Produktsjef for tapeter på Rusta, i en pressemelding.

Foto: Rusta

Det personlige hjemmet, med interiør i naturlige materialer som tre og rotting, blir ekstra koselig i kombinasjon med tapet. Om man foretrekker en fondvegg, eller å heltapetsere, er en smakssak, og med Rustas lettoppsatte non-woventapeter er det enkelt å tapetsere også for nybegynneren.

En parallell tapettrend rommer dekorative mønstre som har hentet inspirasjon fra luksuriøse hoteller, restauranter og loungemiljøer. En flørt med 1920-tallets art deco. Tapeten Panel fra kolleksjonen, Secret garden, stikker seg litt ekstra ut.

Personvernpolicy