Januar er den store ryddemåneden!

Etter en jul med mye pynt og kos, ønsker mange nå å få orden i hjemmene sine. Dette synes godt på salgstallene for produkter i kategorien oppbevaring.

-Januar er en av de beste salgsmånedene for produkter i kategorien organisering og oppbevaring. Det merkes virkelig at folk har behov for å skape orden i hjemmet etter julen, sier Eva Berg, innkjøps- og produktutviklingsdirektør i Clas Ohlson i en pressemelding.

Behovet for å organisere hjemme virker aldri å bli mettet. De seneste årene har salget av denne typen produkter økt i popularitet.

-Selv om vi tar hensyn til pandemieffekter som følge av at folk tilbringer mer tid hjemme, er den en tydelig trend at flere ønsker å organisere sine hjem med hjelp av smarte produkter. Spesielt produkter for å organisere kjøleskap og frysere har økt i popularitet. Disse produktene kan forhåpentligvis hjelpe å minske matsvinn, sier Eva Berg

Personvernpolicy