CES 2022:

Samsung:  The Freestyle - en bærbar Smart TV-opplevelse

The Freestyle banebrytende teknologi viser underholdning i en kompakt og bærbar form. Den har auto-nivå, autofokus og auto key stone-funksjoner som skaper en utmerket seeropplevelse uansett hvor du er.
The Freestyle banebrytende teknologi viser underholdning i en kompakt og bærbar form. Den har auto-nivå, autofokus og auto key stone-funksjoner som skaper en utmerket seeropplevelse uansett hvor du er. Foto: Samsung

Samsung lanserer sin helt nye bærbare underholdningsenhet The Freestyle. Den tilbyr førsteklasses teknologi og fleksibilitet for forbrukere som ønsker å ta med seg video- og lydinnholdet sitt rundt i hjemmet, på ferie eller på jobb.

Enheten veier kun 830 gram. Det betyr at forbrukeren enkelt kan projisere en skjerm hvor som helst. The Freestyles fleksible design muliggjør rotasjon opp til 180 grader slik at brukere kan se video av høy kvalitet - på bord, gulv, vegger eller til og med tak, uten behov for en separat skjerm.

– The Freestyle er et allsidig og fleksibelt produkt som passer godt til vår nordiske aktive livsstil. Bærbarheten gjør den enkel å ta med deg dit du vil, enten det er til hytta, på jobb eller på ferie. Det er en enhet som passer alle aldre og behov og lar deg nyte TV-underholdning på en ny måte, sier produktspesialist på TV og lyd i Samsung Norge Knut-Eirik Rørnes, i en pressemelding.

Justeres automatisk etter overflaten

Prosjektoren er utstyrt med auto-keystone og automatisk bildejustering som er skapt av bransjeledende teknologi. Funksjonene lar enheten automatisk justere skjermen til enhver overflate i alle vinkler, som gir et proporsjonalt bilde. I tillegg gjør autofokusfunksjonen at den viser skarpe bilder på opptil 100 tommer i størrelse.

The Freestyle kommer også med et passivt høyttalerelement som gir ren og dyp bass. Den er kompatibel med eksterne batterier 1 som støtter USB-PD og 50W/20V utgang eller høyere, slik at man kan ta den med seg.

The Freestyle kan også brukes til å skape stemningsfulle lyseffekter, takket være ambient-modus og gjennomsiktig linsebeskyttelse. Den er også en smart høyttaler som analyserer musikken for å pare den med visuelle effekter.

The Freestyle tilbyr lignende funksjoner som er tilgjengelige på Samsung Smart TV, med apper for strømmetjenester, og speiling- og castingfunksjoner som er kompatible med både Android- og iOS-mobilenheter. Produktet er sertifisert av globalt store streamingpartnere.

The Freestyle vil bli presentert under CES 2022 mellom 5.–7. januar og er vil være tilgjengelig på det nordiske markedet i løpet av første kvartal av 2022.

Personvernpolicy