Nå blir det enklere å skape drømmebadet

Med Flisekompaniets digitale showroom er det lekende lett å klikke deg frem til løsningene du har lyst på.
Med Flisekompaniets digitale showroom er det lekende lett å klikke deg frem til løsningene du har lyst på. Foto: Flisekompaniet

Aldri før har det vært enklere å finne det badet du drømmer om. Med Flisekompaniets digitale showroom er det lekende lett å klikke seg frem til løsningene du har lyst på.

Baderommet er stedet du starter og avslutter dagen. Det er et av de viktigste rommene, hvor du kan skape din personlige stil og stemning, som gir deg den harmonien du trenger for en ny dag, samt roen du trenger for å lande etter en lang dag.

Derfor er det viktig å ha et bad du trives på.

Stilsikkert i digitalt showroom

Det er allment kjent at det er vanskelig å velge stil når du skal pusse opp badet. Gjennom en jungel av produkter må du bestemme deg for om du vil ha lyst, mørkt, trendy, klassisk og en rekke andre stiler. Det er heller ikke et rom de fleste av oss ønsker å pusse opp ofte. Derfor gjelder det å velge en stil som du vil være fornøyd med i lang tid fremover.

For å gjøre dette lettere har Flisekompaniet et digitalt showroom der du enkelt kan finne din stil, tilpasset akkurat ditt bad. Her er er det tatt utgangspunkt i fire stiler som er moderne, men som holder seg over tid.

– Velg mellom stilartene klassisk, lun harmoni, moderne skandinavisk og rå urban. Etter det kan du «leke» deg fritt fra Norges største lagerførte utvalg av keramiske fliser. I tillegg finner du et stort utvalg av blant annet baderomsinnredninger, dusjer, kraner, badekar for selv å tilpasse individuelt etter eget behov, drømmer og ønsker, sier markedsdirektør Per-Ivar Ekeberg i Flisekompaniet.

Se badet i 3D

Ved å ta utgangspunkt i de fire stilene, er det enklere å velge og tilpasse med produkter, slik at det blir akkurat sånn som du ønsker. Showroomet har vært tilgjengelig en stund, men er nå oppdatert og har blitt enda bedre.

– En nyhet er at kundene nå kan velge ønsket størrelse på baderommet. Det gir deg egne valg for et lite, medium eller stort bad. Sånn sett blir det enklere å få et bilde av hvordan badet vil bli hjemme hos deg, sier Ekeberg i Flisekompaniet.