Hultafors lanserer digitalt lommevater med Bluetooth

Hultafors Digitalt minivater med Bluetooth
Hultafors Digitalt minivater med Bluetooth Foto: Hultafors

Det er kun 8 centimeter, ikke en lengde du forventer fra et vater, men ikke undervurder potensialet i denne enheten. Når du har koblet det til din smarttelefon med Bluetooth er det enkelt og raskt å måle med.

Denne enheten kombinerer funksjonene til et vater, en helningsmåler og en vinkelmåler i en enhet. Innovasjon på sitt beste. Med Hultafors DPL kan du måle graderinger og vinkler med maksimal presisjon og overføre målingene direkte til smarttelefonen din via Bluetooth.

– Ettersom tid og presisjon er viktig for håndverkere i dag, gjør denne enheten at du enkelt og nøyaktig kan ta de målene du trenger, og også lagre de for senere bruk. Alt med førsteklasses presisjon, sier Anton Lövgren, Product Manager i Hultafors i en pressemelding.

Kompakt og smart

Foto: Hultafors
Foto: Hultafors

Vateret har kraftige magneter og integrerte v-spor gjør at det enkelt kan brukes på rør.

Den automatisk roterende og bakgrunnsbelyste skjermen gjør at vateret kan brukes i mange miljøer. Ved bruk på trange områder, kan appen brukes til å lese av og lagre måleverdiene.

Det kompakte designet gir deg et vater for hånden i mange situasjoner. Det leveres i en belteholder for enkel bæring, og passer i verktøykofferten.

Hultafors måleapp

Når du har paret vateret til smarttelefonen din via Bluetooth vil den automatisk koble seg til neste gang du bruker det. Når du bruker appen kan du ta mål hvor det er vanskelig å se displayet ettersom måleverdien vises i real-time i appen. Du kan både lagre og dele måleverdier.

Når du bruker Photo-Overlay funksjonen, vil måleverdiene, dato og tid blir vist og lagret på bildet. Dette gjør det enkelt å huske spesifikke mål.

Personvernpolicy