Bruker 30.000 kroner i året på personlig trener

Stadig flere bruker personlige trenere.
Stadig flere bruker personlige trenere. Foto: Bojan Milinkov / Shutterstock / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

– En av de beste investeringene jeg har gjort.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Først var jeg helt bestemt på at det var kiloene det handlet om. Men det tok ikke lang tid før jeg heller fikk økt fokus på å bli sterkere og leve sunt, sier 20 år gamle Polanka Alvarado til DN.

Tall fra treningskjeden Evo Fitness viser at bruken av PT hos dem under 30 år har økt med 60 prosent gjennom de siste to årene. I januar 2017 hadde kjeden 717 PT-kunder under 30 år, i 2019 var tallet 1289.

Les også : Egg koblet til hjertesykdom og død

Kjedene Sats, Fresh Fitness og Nr. 1 Fitness forteller til avisen at andelen medlemmer under 30 år som kjøper PT-tjenester øker.

To ganger i uken, 50 minutter hver gang, møter Alvarado personlig trener Karar Joda. Et klippekort på ti timer koster Alvarado 6100 kroner. Til sammen regner hun med å bruke rundt 30.000 kroner i året på PT, skriver avisen.

Les også : Meghan brukte elleve ganger mer på klær enn Mette-Marit

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det første klippekortet er snart ferdig, men det er jo nå jeg først har kommet ordentlig i gang. Det er motiverende, jeg spiser sunnere, sover bedre og kan lettere bære flere poser fra butikken, sier Alvarado til avisen.

Dette er en av de beste investeringene jeg har gjort for meg selv. Jeg lærer mye og det gir store gevinster i hverdagen. Denne kunnskapen kan jeg alltid ta med meg senere i livet, sier Alvarado videre.

Denne saken ble først publisert på hegnar.no.