Spar energi med de beste kjøleskapene

Fellesnevneren for kombiskapene som gjør det best i test er at alle er svært energieffektive. Her får du tips til hvordan du velger det beste kjøleskapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjøleskapet som gjør det best i vår test er kombiskapet LG GSX861NSAZ. Dette er et stort kjøleskap med isbiter og isbitmaskin, i stilen side by side. Merk at vi i denne samletesten kun har inkludert kjøleskapstypen kombiskap, som består av både kjøl- og frysedel. Les mer om de ulike typene kombiskap under.

LG-kjøleskapet er det nest dyreste i testen, kun slått av et Samsung-kjøleskap. Er du på jakt etter et godt, men billig kjøleskap, kan du gjerne se nærmere på Bosch KGE36VW4A eller LG GBB60NSYQE.

Se hele resultatlisten her.

De mest pålitelige merkene

Det krever mye arbeid og kunnskap for å produsere gode forbrukertester av kjøleskap. Derfor finnes det generelt få tester av kjøleskap, og få produkter i denne samletesten. Vurderer du en modell som ikke finnes her kan du gjerne se nøye på hvilke merker som blir ansett som de beste.

Ifølge Which? er Samsung det mest pålitelige merket når det kommer til kombiskap. Dette er basert på deres egne tester og undersøkelser av kundetilfredshet. Nest øverst på listen kommer LG, etterfulgt av Bosch og Miele.

Av kombiskapene som er med i testen kommer Whirlpool og Electrolux langt ned på listen, mens populære merker som Siemens, AEG og Beko ender opp midt på treet. Merk at disse resultatene ikke er basert på hvorvidt hvitevarene som selges er sikre eller ikke. Les mer om det i det nederste avsnittet i denne artikkelen.

Test av 101 oppvaskmaskiner: Her er beste oppvaskmaskin

Velg mellom ulike typer kombiskap

Kombiskapene, eller kjøl og frys som de også kalles, finnes i mange ulike modeller. I denne testen har vi kun inkludert frittstående kjøleskap, og disse kan deles inn i tre ulike typer: Kombinert kjøleskap/fryser, side by side og french door. Blant kategorien innebygde kjøleskap, som ikke er testet her, finnes det også flere ulike modelltyper.

Valget av kjøleskap avhenger av hvor god plass du har på kjøkkenet og om du skal kjøpe nytt i forbindelse med renovasjon av kjøkkenet. Skal du renovere kjøkkenet står du fritt til å velge hvor stor plass du ønsker å vie til kjøleskapet, og dette er lurt å gjøre tidlig i prosessen.

Skal du derimot bytte ut en gammel modell er det som regel enklest å gå etter samme type som du hadde, slik at du får et kjøleskap som passer inn på kjøkkenet ditt.

Her er mer informasjon om de ulike typene du kan velge mellom:

Kombinert kjøleskap og fryser

Slik kan et kombikjøleskap se ut. Foto: Samsung
Slik kan et kombikjøleskap se ut. Foto: Samsung

Dette er den enkleste typen kombiskap, delt horisontalt med et lite kjøleskap i ett rom og en liten fryseboks i et annet rom. Det finnes mange av dem på markedet, noe som gir deg gode alternativer til modell, merke og pris. Det er blant de enkle kombiskapene at vi finner de billigste kjøleskapene på markedet.

Kombi-kjøleskapene passer til alle kjøkken, men er særlig gode til små kjøkken. De enkle frittstående kombiskapene er også lette å plassere og flytte, noe som gjør at du greit kan ta det med deg til ditt nye hjem hvis du skal flytte.

Det beste kombiskapet i testen er Bosch KGE36VW4A, som også er et relativt billig kjøleskap. Ønsker du et retro kjøleskap kommer disse oftest som enkle kombiskap med en liten fryser. Sjekk for eksempel ut Smeg-kjøleskap dersom du er på jakt etter en modell som skiller seg ut fra de andre modellene.

Les også: Disse stekeovnene skiller seg ut

Amerikansk kjøleskap / side by side-kjøleskap

Slik ser et side by side-kjøleskap ut. Foto: Bosch
Slik ser et side by side-kjøleskap ut. Foto: Bosch

Et side by side-kjøleskap er som regel dobbelt så stort som et enkelt kombiskap, og kan beskrives som et dobbelt kjøleskap. Det deles som regel vertikalt med én halvdel til kjøling og den andre halvdelen til frysing. Ofte kalles det et amerikansk kjøleskap eller et amerikansk side by side-kjøleskap.

Denne type modell gir deg mye oppbevaringsplass og kommer ofte med flere spennende tilleggsfunksjoner som vanndispenser og isbitmaskin. Ulempen er at det tar opp stor gulvplass på kjøkkenet.

Det beste amerikanske side by side-kjøleskapet i testen er Samsung RS68N8231B1.

French door-kjøleskap

Slik kan et french door-kjøleskap se ut. Foto: LG
Slik kan et french door-kjøleskap se ut. Foto: LG

French door-kjøleskap går inn under side by side-kategorien, men skilles ofte ut som en egen kategori av hvitevareprodusentene. Mens de vanlige side by side-kjøleskapene består av to dører har kombiskapene med franske dører alltid tre eller fire dører.

Disse tar opp cirka like stor plass på kjøkkenet og kommer med mange tilleggsfunksjoner, slik som de vanlige amerikanske side by side-modellene.

Det beste french door-kjøleskapet i testen er testvinner LG GSX961NSAZ.

Få det beste ut av kombiskapet

Visste du at kjøleskapet er en av hvitevarene som bruker mest strøm i hverdagen? Her er et par ting du bør tenke over når du skal kjøpe nytt kombiskap:

1. Velg riktig størrelse

Som beskrevet over bør du tenke gjennom hvor stor plass du ønsker at kjøleskapet skal ta opp på kjøkkenet. Er familien stor bør du kanskje ha et amerikansk kjøleskap, men pleier du ikke fylle opp kjøleskapet kan et enkelt kombiskap være et bedre alternativ.

Den største ulempen med et stort kjøleskap er at det trekker mer energi enn de små, noe som kan merkes på strømregningen. Siden de fleste modellene er 60 cm brede må du som regel vurdere om du skal ha et enkelt eller et dobbelt kjøleskap, og hvor høyt du ønsker at det skal være.

Ifølge det danske Forbrukermagasinet Tænk kan du beregne plassbehovet slik:

  • 100-150 liter holder til 1 eller 2 personer
  • 150-200 liter holder til 3 eller 4 personer
  • 200 liter eller mer rekker til 5 eller flere personer

Kilde: Kølefryseskab: Sådan køber du det rigtige (Tænk.dk)

2. Gi det god nok plass

Kjøleskapet trenger luft rundt seg for å være så energieffektivt som mulig. Det betyr at det ikke bør stå helt inntil veggen, og at du gjerne kan la det være luft på sidene og toppen av kjøleskapet. Som regel står det beskrevet i produktmanualen hvor lang avstand det bør være til vegger og tak. Vær også obs på at direkte sollys og nærhet til en oppvaskmaskin eller komfyr kan gjøre at det trekker mer energi enn nødvendig for å holde matvarene dine kjølig.

3. Få riktig kombinasjon av kjøl og frys

Fryser du ned mange matvarer eller holder du deg for det meste til ferske matvarer? Tenk gjennom hvor stor plass du trenger til frysevarer og hvor stor plass du trenger til kjølevarer. Det er dumt å kjøpe et kombikjøleskap med stor fryseboks hvis du aldri plasserer noe i fryseren.

4. Velg et kombiskap med lavt strømforbruk

Kjøleskapene som er best i test har alle god energimerking, og alle modellene i testen har energimerke A+ til A+++. Bytter du ut en gammel modell med et nytt kjøleskap vil du kunne merke det på strømregningen.

5. Still det inn på rett temperatur

Kjøleskapet skal helst være stilt inn på 3-4 varmegrader. Det gir god holdbarhet på matvarene og det koster ikke mer enn å ha det på en høyere temperatur. Med denne temperaturen hindrer du også at potensielt farlige bakterier sprer seg i skapet.

6. Vær nøye med vedlikehold

Det er viktig å rengjøre kjøleskapet ofte, både inne i skapet og utenpå. Særlig bør du tørke støv av kjøleribbene på baksiden av skapet, slik at de kan transportere varmen ut av skapet på lettest mulig måte. Innsiden av kombiskapet bør du tørke av med en gang det blir fuktig. Du bør også passe på at avløpsrenner og avløpet er rent. Er sistnevnte tett klarer ikke kjøleskapet å transportere fuktighet ut, noe som gjør at det fungerer dårligere enn optimalt.

Les også: Her er tørketromlene som tørker best

Flere praktiske løsninger

Moderne kjøleskap kommer med mange praktiske tilleggsfunksjoner. Blant annet kan du få fleksible hyller, antifrost-funksjoner og kjøleskap med isbitmaskin. Her er noen av godene du kan velge mellom når du ser etter en ny modell:

Med fleksible hyller kan du enkelt tilpasse kjøleskapet til innholdet.
Med fleksible hyller kan du enkelt tilpasse kjøleskapet til innholdet.

LowFrost eller AntiFrost

De fleste nye modellene kommer med garanti om at de produserer lite rim eller at de har mulighet til å avrime seg selv. Du finner informasjon om hva slags type avriming de ulike kombiskapene tilbyr i produktbeskrivelsen til hvert produkt.

Lavt støynivå

Kjøleskap kan dure mye. Er dette noe du bryr deg om kan du se etter målt støynivå i produktbeskrivelsene under, slik at du finner et som lager minst mulig lyd under bruk. Husk at støynivået kan variere ut ifra hvor mye kjøleskapet arbeider for å holde matvarene kalde. Dette kan igjen avhenge av hvor stor avstand du har mellom kjøleskapet og veggen.

Fleksible hyller

Flere av modellene i testen har fleksible hyller. Det betyr at du kan justere hyllene med tanke på hva slags type matvarer du tenker å ha i de ulike områdene i kjøleskapet. Dette inkluderer også egne flaskehyller og hyller dedikert til grønnsaker, fisk og kjøtt eller andre typer matvarer.

Vann- og isdispenser

Flere av kjøleskapene i testen kommer med vann- og isdispenser. Disse kan fungerer på ulike måter.

Det første alternativet er å koble kjøleskapet til vannsystemet i boligen din, slik at du får friskt vann rett ut av vanndispenseren i døra. Som regel er det mulig å få vannet med kullsyre dersom du kjøper en gasspatron som du kan koble til kjøleskapet, på samme måte som man for eksempel ville gjort med en Sodastream

Det andre alternativet er en enklere versjon av vann- og isdispenseren, hvor du manuelt fyller på vann i en tank i kjøleskapet. Dette krever mer arbeid fra din side, men er en billigere løsning fordi det ikke krever at du kobler kjøleskapet til vannsystemet i boligen. Har du en slik løsning er det også mulig å koble til en gasspatron, slik at du kan få kullsyrevann rett fra dispenseren i døra.

Test av 99 kaffemaskiner: – De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Hvilke hvitevarer er tryggest?

Noen hvitevareprodusenter produserer kjøleskap med plast på baksiden av produktet. Dette kan utgjøre en skummel sikkerhetsrisiko, da denne plasten er svært brennbar. I Which? sine tester tok det for eksempel bare 30 sekunder fra materialet fikk en flamme på seg til det sto i full fyr. Til sammenligning tålte metallet som brukes på baksiden av andre kjøleskap over 5 minutter med direkte flamme rett på seg uten at det tok fyr.

Det eneste kjøleskapet i testen med en bakside i plast er Whirlpool BLF 8121 OX, som har fått poengskår 0 på grunn av sikkerhetsrisikoen dette medfører.

Selv om kjøleskap sjelden er ansvarlig for boligbranner kan en bakside i plast føre til at en brann raskt sprer seg i større deler av boligen din. Vær derfor obs på dette når du kjøper en ny modell.

Testen er opprinnelig publisert på Test.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:35 Boris' far sier sønnen trenger mye hvile11:08 70 ble smittet på bursdagsfest i Sverige: – Kjennes som om vi var på Ground Zero10:28 En av tre sykepleiere har opplevd brudd på smittevernreglene på jobb10:22 Ti år siden presidentflystyrten i Russland – søker fortsatt etter ledetråder09:19 Ny forskning: Virusspredning skyldes menneskelig aktivitet08:47 Slik kan viruset spre seg08:35 Nær 40 prosent redde for å sende barna tilbake i barnehage og skole07:41 Festing, råning og bålbrenning på starten av påskeferien07:13 Støre: – Vi må redde mennesker fra å gå til grunne06:10 Dette skjer i dag05:39 Dette skjedde i natt05:38 To bilister skutt mot i Oslo – politiet ser etter ukjente gjerningspersoner05:28 Krisepakken til amerikansk luftfart snart landet05:04 6.244 registrerte koronatilfeller i Norge – opp 8404:41 Mann drept i Norrköping i Sverige04:06 Oljeprisen faller markant mens oljestatene forhandler om kutt04:00 Fauci: Færre sykehusinnleggelser i USA03:16 Opec-landene og Russland enige om kutt i oljeproduksjonen02:55 Trump i oljesamtaler med Russland og Saudi-Arabia02:14 Eldre mann til sykehus etter voldshendelse i Drammen01:23 Politiet refser bålbrenning i Oslo-marka01:22 16,8 millioner amerikanere har mistet jobben på tre uker23:34 Tenåring fra Sarpsborg omkom i MC-ulykke i Enebakk22:29 EU-landene enige om krisepakke til en verdi av 500 milliarder euro22:27 Norske borgere flys hjem fra fjerne strøk21:23 Pinks sønn (3) corona-smittet: – Jeg har aldri bedt så mye til Gud i mitt liv20:59 Mann siktet etter Ålesund-brann20:47 Svenskene koser seg i påskesola: – Direkte uansvarlig20:30 Mann i 50-årene varetektsfengslet etter hyttebrann i Finnmark20:23 Boris Johnson ligger ikke lenger på intensivavdeling20:11 Dronning Margrethe: – Jeg tror ikke jeg har ti år igjen19:42 Over 100 biler på rånetreff i Sørlandsparken bekymrer politiet19:36 Tenåring omkom i MC-ulykke i Enebakk19:02 Motorsyklist alvorlig skadd i ulykke i Oslo-tunnel18:23 Reuters: Saudi-Arabia og Russland nærmer seg enighet om rekordstort oljekutt18:20 Ny dyster rekord i New York18:18 To nye dødsfall ved sykehjem i Bærum17:47 Hundre italienske leger har mistet livet17:30 Brannvesenet blir hindret av turfolkets biler17:29 Stavanger-mann døde i kiteulykke i Sirdal i Agder17:02 – Verden står overfor den verste økonomiske krisen siden 1930-tallet16:28 6,6 millioner nye arbeidsledige i USA15:42 Pågrepet for knivtrussel på McDonalds15:37 Kronprinsen åpnet digital coronadugnad15:07 – På denne tiden av dagen pleier vi ha rundt ti stykker på glattcella14:51 Siv Jensen i mandolin-ulykke: – Jeg er en liten fingertupp mindre14:31 106 døde i Sverige siste døgnet14:11 Omstridt pastor: – Sanne kristne er ikke redd for å dø13:46 Drapssiktet ektemann varetektsfengslet i Trondheim13:45 Sør-Korea: Friskmeldte får påvist viruset på nytt13:10 Manchester United delte ut 3500 gaver til helsearbeidere12:10 Ukjent drama da Norge ba om hjelp: Sverige avslo to ganger12:10 Arkivverket avslører britisk invasjonsplan fra 194009:45 Mann pågrepet etter å ha skutt en mann i beinet i Larvik09:42 FIS' rennsjef ser ikke for seg en normal langrennssesong08:56 Xi advarer mot mulig ny smittebølge08:36 Nent Group mister Champions League-fotballen – sikret seg «lillebroren»08:18 80 år siden invasjonen av Norge, forbigås i stillhet08:09 To menn pågrepet etter bildrama i Oslo07:21 Trump gjentok kritikken av WHO07:00 Slik behandles coronapasientene – nesten 100 utskrevet fra Ahus07:00 FHIs corona-app kommer like over påske06:45 Sjefsjobben i Økokrim lyst ut etter seks måneder06:00 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:17 Mann dømt til å betale erstatning etter et dødsfall han er frifunnet for05:11 Studie: Virussmitten kom til New York fra Europa04:45 6.160 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 15004:31 Macron med full støtte til WHO04:29 Tre menn pågrepet etter trusler med våpen i Oslo04:07 Kina med svak økning i smittetall for andre dag på rad03:34 Venezuela får 90 tonn nødhjelpsutstyr03:12 Erna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV03:10 Fransk epidemiolog: Fedme en vesentlig risikofaktor02:45 Den afrikanske utviklingsbanken gir 10 milliarder dollar til koronatiltak01:32 Millionbot til politiet i Trøndelag etter ulovlige direkte anskaffelser00:49 Linda Tripp, kvinnen som bidro til å avsløre Lewinsky-affæren, er død23:29 Medietilsynet-undersøkelse: Over halvparten av unge bruker penger når de spiller23:09 Premier League-spillerne gir til helsevesenet23:00 Premier League-spillerne gir til helsevesenet21:29 Herreløse Antarktis er verdens siste corona-frie kontinent21:21 Saudi-Arabia: Våpenhvile i Jemen fra torsdag21:05 Ansatte i helsevesenet får høyere overtidsbetaling20:45 TV-stjerne Tori Spelling i hardt vær: – Folk dør og du tenker på penger20:01 To reddet da fiskebåt forliste utenfor Tromsø19:50 Supermåne på himmelen natt til torsdag19:48 WHO-sjefen etter Trump-kritikk: – Ikke politiser dette viruset19:29 Forførerinnen, myten og sadisten: Hun ble kalt «Heksa fra Buchenwald»19:28 Tre personer til sykehus etter snøscooterulykke i Voss19:27 FHI-forsker: – Koronatiltakene har negative konsekvenser for folkehelsa19:04 Uværet har truffet Nordland med full styrke19:04 Stor kvalitetsforskjell på coronatester19:01 Seks helsevikarer i Trondheim har testet positivt for covid-1918:15 Tysk redningsbåt med 150 migranter avvist i Italia18:14 Stortinget gjenopptar normalt arbeid etter påske17:54 Pave Frans: Enkelte europeiske politikere minner om Hitler17:44 Coronaviruset har tatt 101 liv i Norge17:26 Bernie Sanders trekker seg fra presidentkampen i USA17:03 Anne Rimmen er blitt mamma til en liten jente16:24 Seks nye coronadødsfall ved sykehjem i Oslo
Siste nytt
11:35VerdenBoris' far sier sønnen trenger mye hvile11:08Verden70 ble smittet på bursdagsfest i Sverige: – Kjennes som om vi var på Ground Zero10:28NorgeEn av tre sykepleiere har opplevd brudd på smittevernreglene på jobb10:22VerdenTi år siden presidentflystyrten i Russland – søker fortsatt etter ledetråder09:19VerdenNy forskning: Virusspredning skyldes menneskelig aktivitet08:47Helse og livsstilSlik kan viruset spre seg08:35NorgeNær 40 prosent redde for å sende barna tilbake i barnehage og skole07:41NorgeFesting, råning og bålbrenning på starten av påskeferien07:13NorgeStøre: – Vi må redde mennesker fra å gå til grunne06:10NorgeDette skjer i dag05:39NorgeDette skjedde i natt05:38NorgeTo bilister skutt mot i Oslo – politiet ser etter ukjente gjerningspersoner05:28VerdenKrisepakken til amerikansk luftfart snart landet05:04Norge6.244 registrerte koronatilfeller i Norge – opp 8404:41VerdenMann drept i Norrköping i Sverige04:06VerdenOljeprisen faller markant mens oljestatene forhandler om kutt04:00VerdenFauci: Færre sykehusinnleggelser i USA03:16VerdenOpec-landene og Russland enige om kutt i oljeproduksjonen02:55VerdenTrump i oljesamtaler med Russland og Saudi-Arabia02:14NorgeEldre mann til sykehus etter voldshendelse i Drammen01:23NorgePolitiet refser bålbrenning i Oslo-marka01:22Verden16,8 millioner amerikanere har mistet jobben på tre uker23:34NorgeTenåring fra Sarpsborg omkom i MC-ulykke i Enebakk22:29VerdenEU-landene enige om krisepakke til en verdi av 500 milliarder euro22:27NorgeNorske borgere flys hjem fra fjerne strøk21:23KulturPinks sønn (3) corona-smittet: – Jeg har aldri bedt så mye til Gud i mitt liv20:59NorgeMann siktet etter Ålesund-brann20:47VerdenSvenskene koser seg i påskesola: – Direkte uansvarlig20:30NorgeMann i 50-årene varetektsfengslet etter hyttebrann i Finnmark20:23VerdenBoris Johnson ligger ikke lenger på intensivavdeling20:11VerdenDronning Margrethe: – Jeg tror ikke jeg har ti år igjen19:42VerdenOver 100 biler på rånetreff i Sørlandsparken bekymrer politiet19:36NorgeTenåring omkom i MC-ulykke i Enebakk19:02NorgeMotorsyklist alvorlig skadd i ulykke i Oslo-tunnel18:23VerdenReuters: Saudi-Arabia og Russland nærmer seg enighet om rekordstort oljekutt18:20VerdenNy dyster rekord i New York18:18NorgeTo nye dødsfall ved sykehjem i Bærum17:47VerdenHundre italienske leger har mistet livet17:30NorgeBrannvesenet blir hindret av turfolkets biler17:29NorgeStavanger-mann døde i kiteulykke i Sirdal i Agder17:02Verden– Verden står overfor den verste økonomiske krisen siden 1930-tallet16:28Verden6,6 millioner nye arbeidsledige i USA15:42NorgePågrepet for knivtrussel på McDonalds15:37NorgeKronprinsen åpnet digital coronadugnad15:07Penger– På denne tiden av dagen pleier vi ha rundt ti stykker på glattcella14:51NorgeSiv Jensen i mandolin-ulykke: – Jeg er en liten fingertupp mindre14:31Verden106 døde i Sverige siste døgnet14:11VerdenOmstridt pastor: – Sanne kristne er ikke redd for å dø13:46NorgeDrapssiktet ektemann varetektsfengslet i Trondheim13:45Helse og livsstilSør-Korea: Friskmeldte får påvist viruset på nytt13:10SportManchester United delte ut 3500 gaver til helsearbeidere12:10VerdenUkjent drama da Norge ba om hjelp: Sverige avslo to ganger12:10NorgeArkivverket avslører britisk invasjonsplan fra 194009:45NorgeMann pågrepet etter å ha skutt en mann i beinet i Larvik09:42SportFIS' rennsjef ser ikke for seg en normal langrennssesong08:56VerdenXi advarer mot mulig ny smittebølge08:36SportNent Group mister Champions League-fotballen – sikret seg «lillebroren»08:18Norge80 år siden invasjonen av Norge, forbigås i stillhet08:09NorgeTo menn pågrepet etter bildrama i Oslo07:21VerdenTrump gjentok kritikken av WHO07:00Helse og livsstilSlik behandles coronapasientene – nesten 100 utskrevet fra Ahus07:00NorgeFHIs corona-app kommer like over påske06:45NorgeSjefsjobben i Økokrim lyst ut etter seks måneder06:00NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:17NorgeMann dømt til å betale erstatning etter et dødsfall han er frifunnet for05:11VerdenStudie: Virussmitten kom til New York fra Europa04:45Norge6.160 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 15004:31VerdenMacron med full støtte til WHO04:29NorgeTre menn pågrepet etter trusler med våpen i Oslo04:07VerdenKina med svak økning i smittetall for andre dag på rad03:34VerdenVenezuela får 90 tonn nødhjelpsutstyr03:12VerdenErna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV03:10VerdenFransk epidemiolog: Fedme en vesentlig risikofaktor02:45VerdenDen afrikanske utviklingsbanken gir 10 milliarder dollar til koronatiltak01:32NorgeMillionbot til politiet i Trøndelag etter ulovlige direkte anskaffelser00:49VerdenLinda Tripp, kvinnen som bidro til å avsløre Lewinsky-affæren, er død23:29NorgeMedietilsynet-undersøkelse: Over halvparten av unge bruker penger når de spiller23:09SportPremier League-spillerne gir til helsevesenet23:00SportPremier League-spillerne gir til helsevesenet21:29VerdenHerreløse Antarktis er verdens siste corona-frie kontinent21:21VerdenSaudi-Arabia: Våpenhvile i Jemen fra torsdag21:05NorgeAnsatte i helsevesenet får høyere overtidsbetaling20:45KulturTV-stjerne Tori Spelling i hardt vær: – Folk dør og du tenker på penger20:01NorgeTo reddet da fiskebåt forliste utenfor Tromsø19:50NorgeSupermåne på himmelen natt til torsdag19:48VerdenWHO-sjefen etter Trump-kritikk: – Ikke politiser dette viruset19:29VerdenForførerinnen, myten og sadisten: Hun ble kalt «Heksa fra Buchenwald»19:28NorgeTre personer til sykehus etter snøscooterulykke i Voss19:27Helse og livsstilFHI-forsker: – Koronatiltakene har negative konsekvenser for folkehelsa19:04NorgeUværet har truffet Nordland med full styrke19:04NorgeStor kvalitetsforskjell på coronatester19:01NorgeSeks helsevikarer i Trondheim har testet positivt for covid-1918:15VerdenTysk redningsbåt med 150 migranter avvist i Italia18:14NorgeStortinget gjenopptar normalt arbeid etter påske17:54VerdenPave Frans: Enkelte europeiske politikere minner om Hitler17:44NorgeCoronaviruset har tatt 101 liv i Norge17:26VerdenBernie Sanders trekker seg fra presidentkampen i USA17:03NorgeAnne Rimmen er blitt mamma til en liten jente16:24NorgeSeks nye coronadødsfall ved sykehjem i Oslo
Populært