Meny

Tørketromlene som tørker best

Tørketromler er mer energieffektive enn noensinne, men ikke alle tørker like godt. Les videre for å lære hvilke tromler som er verdt å kikke nærmere på, og hvilke modeller du bør styre unna.

Den beste tørketrommelen man kan kjøpe i dag er Samsung DV90M50003W. Energieffektiviteten, de gode tørkeegenkapene og de smarte funksjoner er alle med på å gjøre DV90M50003W til et godt kjøp.

Slik fungerer Test.no

Test.no oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Dynamisk resultatliste

Test.no oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien.

Tips gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

På andreplass følger Miele TCE530 WP. Med gode tørkeegenskaper og høy energieffektivitet er den et solid alternativ, selv om den kanskje vil være for treg for enkelte. Merk også at denne baserer seg på nyere tester enn trommelen fra Samsung.

Tredjeplass går til AEG T97689IH3 som får skryt for å være ekstremt energieffektiv.

Electrolux EDP2074PDW og AEG T7DEN732G er de to tørketromlene som gjør det dårligst i vår test. De gir et dårlig tørkeresultat og begge er maskiner man helst bør unngå.

Det er forøvrig verdt å nevne at Samsung DV90N62632W ble best i test i testen fra Tænk i 2018, men foreløpig ikke er testet av andre kilder.

Hvordan tørker en tørketrommel?

Enkelt forklart tørker en tørketrommel ved hjelp av tre faktorer:

  • Oppvarmet luft som blåses på tøyet
  • Rotasjon av trommelen som kaster rundt på tøyet
  • Tid

Alle tørketromler baserer seg på disse tre faktorene, men det er store forskjeller mellom ulike modeller. Utforming og rotasjonshastigheten på trommelen kan for eksempel være avgjørende for effektviteten.

Les også: Disse integrerte stekeovnene skiller seg ut

To typer tørketromler

Til tross for å ha samme utgangspunkt er det altså avgjørende forskjeller mellom tørketromler, ikke bare på design, men også på hvordan de tørker. Enkelt sagt kan man dele inn tørketromler i to hovedtyper: kondenstørketrommel og utlufting-tørketrommel.

Les også: Disse varmepumpene er best i test

Kondenstørketrommel

Ulike typer kondestromler

Konvensjonell: Suger inn luft, varmer den opp og blåser den gjennom tøyet. Deretter føres den inn i kondensator som kjøler luften ned og tar ut fukten. Til slutt blåses luften ut i rommet.

Varmepumpe: Kondensatoren og varmeelementet i den konvensjonelle er erstattet av en liten varmepumpe som varmer opp, kjøler ned og kondenserer. Den brukte luften blåses ikke ut i rommet, men brukes på nytt. Dette er mer energieffektivt.

Hybrid: Hybrid-tromlene er som navnet tilsier en blanding av disse to typene med et varmeelement i tillegg til varmepumpe. Dette gjør at man kan velge å kjøre sakte og strømgjerrig eller raskt og energikrevende.

Den vanligste typen tørketrommel er kondenstrommel. Etter at den varme luften er blåst gjennom tøyet, føres den gjennom en kondensator. Kondensatoren kjøler så ned luften for å trekke ut mest mulig fuktighet.

Etter dette blåses luften ut i rommet. Den oppsamlede fukten lagres i en beholder som må tømmes regelmessig. Alternativt kan det monteres en avløpsslange som fører det kondenserte vannet direkte til et sluk.

Ikke alle maskiner støtter tilkobling av avløpsslange så er dette viktig for deg bør du forsikre deg om mulighetene før du kjøper. Merk også at slangen ikke nødvendigvis følger med på kjøpet.

Kondenstørketromler deles gjerne inn i tre underkategorier: konvensjonell kondenstørketrommel, kondenstørketrommel med varmepumpe eller en hybrid mellom begge.

Les også: De beste kjøkkenmaskinene

Utlufting-tørketromler

Den andre hovedtypen av tørketromler er såkalt utlufting-tørketromler. Den store forskjellen mellom utluftings- og kondenstromler er at utluftingstromlene ikke er utstyrt med kondensator og at den «brukte» luften føres direkte fra maskinen og ut av huset.

Den store fordelen med dette er at den fuktige luften ikke slippes ut i boligen. Dermed er man mindre utsatt for fuktdannelse. I tillegg er utluftings-tromlene som regel raskere enn kondenstromlene.

Siden all den produserte varmen føres ut av boligen er de imidlertid mindre energieffektive enn kondenstromler. Dessuten krever det en større installasjon med ventilasjonsrør fra maskinen og ut av huset, noe ikke alle har mulighet til.

Trenger du ny vaskemaskin? Les vår test av de beste vaskemaskinene på markedet

Hvordan velge tørketrommel?

Tørketromler markedsføres med utallige funksjoner og luftige løfter som ikke nødvendigvis kan oppfylles. Det er ikke lett å navigere dette informasjonshavet og avdekke hva som er viktig å tenke på når man skal finne sin nye tørketrommel. For å gjøre dette litt lettere har vi samlet de viktigste faktorene du bør være oppmerksom på under.

Les også: Måk snø i en fei med en snøfreser

Størrelse

Heldigvis er det små forskjeller på tvers av merker og modeller og de fleste ligger innenfor en bredde på 60 cm, en dybde på 60 cm og en høyde på 85 cm. Dette er en regel med unntak så mål opp området du har tenkt å plassere maskinen i og dobbeltsjekk med målene før du kjøper.

Har man lite plass å gå på i bredden så er det mulig å lage et såkalt «vasketårn» hvor man stabler vaskemaskin og tørketrommel. Ikke alle vaskemaskiner tåler å ha en tørketrommel over seg, så her bør man forsikre seg om at begge maskiner tåler det.

Vekt

Det er store variasjoner mellom ulike modeller når det gjelder vekt. Det er lurt å huske på at en tung trommel som regel er mer stabil i bruk enn en lett.

Ved å lage et såkalt vasketårn vil du kunne spare plass. Husk å sjekke at vaskemaskinen tåler vekten av tørketrommelen.

Stabile tromler har også en tendens til å vare lengre. Den korttenkte lettvintheten ved å kjøpe en som er lett å håndtere kan dermed være en tabbe på lang sikt.

Hvilken vei åpnes døren?

Plasseringen av maskinen kan gjøre det nødvendig å åpne døren fra en spesiell side for å komme lettere til. Undersøk derfor om døren åpnes den veien du ønsker eller om det er mulig å speilvende dørfestet.

Trommelkapasitet

Det er flere hensyn å ta med tanke på kapasitet. For eksempel vil ikke en tørketrommel med stor kapasitet nødvendigvis være det beste valget om vaskemaskinen kun har halve kapasiteten. En halvfull tørketrommel er tross alt mindre effektiv enn en full.

Ettersom en tørketrommel skal vare flere år bør du imidlertid også tenke fremover. Har du for eksempel planer om å starte familie vil dette spille inn på hva slags kapasitet man behøver på lang sikt.

Kapasitet på tørketromler oppgis i kilo. Vekten refererer til tørt bomullstøy og er derfor sammenlignbart med en vaskemaskins kapasitet.

Les også: Stor variasjon i kvalitet blant støvsugere

Fuktsensor

Ved kjøp av tørketrommel bør man forsikre seg om at den har fuktsensor. En fuktsensor måler fukten i tøyet og vil avslutte programmet når den ønskede tørrhetsgraden er oppnådd.

Har man ikke fuktsensor vil den være tidsstyrt og gjerne tørke enten for lite eller for mye. En fuktsensor vil dermed øke levetiden på både maskin og klær.

Støynivå under tørking

Det er ikke enorme forskjeller i oppgitt støynivå mellom de ulike maskinene. I produktbeskrivelsene til modellene i resultatlisten har vi inkludert desibelnivået fra energimerkingen.

Energimerket

For alle tørketromler som selges i EU/EØS følger det med et energimerke. Det første kom i 1995, mens dagens versjon ble innført i 2013. Energimerket består av følgende syv punkter:

Type: Piktogram som sier hva slags type tørketrommel det er.

Maksimal kapasitet: Opplyser hvor mange kg tørt bomullstøy maskinen maksimalt kan håndtere.

Årlig energiforbruk: Sier hvor mange kilowattimer (kWh) maskinen vil bruke i løpet av et år med utgangspunkt i et gitt forbruk.

Energieffektivitet: Angir energieffektiviteten med utgangspunkt standardisert bruksmønster. Bokstavkarakter fra D (dårligst) til A+++ (best).

Tidsbruk: Angir antall minutter maskinen bruker på å tørke maksimal kapasitet med bomullstøy.

Kondenseringseffektivitet: Sier hvor stor prosentandel av fuktigheten i tøyet som tas opp i maskinens vannbeholder. Bokstavkarakter fra C (dårligst) til A (best). *Kun for kondenserende maskiner.

Støy: Oppgir støynivå for fullt tørkeprogram i desibel.

Merk: Årlig energiforbruk, energieffektivitet, tidsforbruk er basert på maksimal kapasitet og er dermed ikke sammenlignbart på tvers av modeller med ulik kapasitet.

For å gi disse tallene litt kontekst ligger en vanlig samtale på rundt 65 dB. De fleste tørketromlene i denne testen ligger mellom 60 og 68 dB. På papiret er dermed ingen av tromlene overdøvende høylytte.

Som en tommelfingerregel kan man tenke at en økning med 10 db for folk flest vil føles som en fordobling av lydnivået. Dette er opplevd lydnivå og vil variere fra person til person. I realiteten er en økning med 3 dB en dobling av lydenergien.

Les også: De dyreste vaskemaskinene er bes

Tørketromelens effektkrav

Tørketromler bruker mindre strøm enn noensinne, men de er fortsatt relativt effektkrevende. Tenk derfor over tilkoblingsmulighetene der du vil plassere den før du kjøper en ny maskin.

Skal tørketrommelen være koblet på sin egen kurs, vil en 10-ampere-kurs som regel være tilstrekkelig. Har du tenkt å koble vaskemaskinen og tørketrommelen til samme kurs bør du sjekke maksimalt forbruk for begge maskinene sammen.

Husk også at det ikke er lurt å ha hvitevarer som tørketromler koblet til på skjøteledninger av sikkerhetshensyn. Sjekk derfor også lengden på strømledningen.

Ny oppvaskmaskin? Vi har testet de beste oppvaskmaskinene

Tørkeprogrammer

Med stadig mer avanserte tørketromler kommer det flere spesialprogrammer som lover å ta bedre vare på klærne dine. Tenk over hva slags type tøy du har mye av og om det er noen spesialprogrammer som vil være verdt å ha.

Blant annet dongeriklær, skjorter, sportstøy, ull og sko kan få bedre holdbarhet om de tørkes på spesialprogram beregnet for sine tøytyper.

Dampfunksjon er en relativt ny teknologi som også kan være verdt å se etter. I enkelte tilfeller vil dampfunksjonen kunne være et alternativ til å vaske pent brukt tøy. Dampen kan også tilføre fukt etter klestørken er ferdig slik at tøyet blir enklere å stryke.

Slik bruker du tørketrommelen effektivt

Selv om tørketromler generelt ikke er energislukende monstre lenger er det fortsatt visse grep du kan ta for å gjøre klestørken mer effektiv og gjøre maskinens arbeidsvilkår best mulig.

Installasjon

For å sikre at trommelen varer lengst mulig er noe av det viktigste du kan gjøre å sikre at den står stødig og ikke vingler når den tørker.

For kondenstromler bør du sørge for god nok ventilasjon rundt maskinen. Gjør du det enkelt for den varme luften flytte seg bort fra trommelen vil du sørge for at maskinen yter etter beste evne. Tørketromler fungerer nemlig best med tørrest mulig luft rundt seg.

Les også: De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Bruk

For å gjøre det lettest mulig for tørketrommelen å tørke bør du sentrifugere klærne hardest mulig i vaskemaskinen før du hiver det i tørketrommelen. Dette trekker effektivt ut fukt, slik at jobben blir lettere for tørketrommelen.

Å rense lo-filteret etter bruk sikrer best mulig effektivitet fra trommelen. Glemmer du det kan det bli en brannfare.

Før du legger klærne i trommelen bør du riste det. Klumper av vått tøy er vanskelig for trommelen å tørke effektivt og bør unngås. Den vil da bruke lengre tid og slite mer på både tøy og maskin.

Pass på at du heller ikke overfyller maskinen. En overfylt tørketrommel vil i tillegg til å bruke lengre tid krølle tøyet mer.

Ideelt sett bør du tørke ulike typer tøy hver for seg ettersom de bruker ulik tid på å bli ferdig.

Blander du syntetiske stoffer og bomullstøy bør du velge tørkeprogram beregnet for de syntetiske stoffene da disse er mer sensitive mot varme.

Les også: Hvilken symaskin bør du velge?

Etter bruk

Etter at maskinen er ferdig bør du rense lofilteret. Er det kondenstrommel med beholder bør du også tømme vannbeholderen.

Kondensatoren må også rengjøres en gang i blant. Det krever noe mer jobb, men er relativt fort gjort.

Glemmer du å rense kondensatoren vil den bli mindre effektiv, maskinen vil bruke lenger tid på tørkingen og den blir dyrere i drift.

Høres det å rense kondensatoren ut som noe du kommer til å glemme kan du gjøre lurt i å kjøpe en trommel med selvrensende kondensator.

En kaffe mens du venter på at klærne skal bli tørre? Vi har testet de beste kaffemaskinene for enhver anledning

Potensiell sikkerhetsrisiko

Nå som de nye digitale strømmålerne er på plass er det passende at enkelte tromler tilbyr smart tidsplan på tørkingen. I teorien kan man da kjøre maskinen om natten når strømprisen er på sitt laveste.

Brannfaren med å kjøre tørketrommel når man ikke er våken eller tilstede gjør imidlertid at dette ikke anbefales.

Testen er publisert på Test.no

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
00:15 ESA gransker utbyggingen av Trondheim Spektrum00:11 Sri Lanka: 31 utenlandske ofre identifisert23:44 Ti drept da politimann kjørte inn i folkemengde i Nigeria23:16 Gavepakke for Solskjær og United da Chelsea bare klarte uavgjort22:58 Algeries rikeste mann pågrepet22:56 Forskere tror tareoppdrett kan gjøre Norge klimanøytralt22:18 Tyrkia nekter å rette seg etter USAs Iran-sanksjoner22:02 VIF med sesongens første bortepoeng22:00 Sri Lanka ble advart om mulig terrorangrep21:35 Evaluering: Trafikkfarlige situasjoner rundt selvkjørende buss21:22 Anand stoppet Carlsens rekordjakt21:21 Preses i Den norske kirke ber regjeringen hente hjem barn av IS-krigere21:20 Leeds snublet og serverte Norwich21:00 Forskere frigjør opptak gjort på havets dypeste område20:44 Taxisjåfør mistet jobben etter å ha nektet å kjøre blind med førerhund20:43 Islandsk trio sendte AaFK til topps20:08 RBK-krisen fortsetter, Horneland fortsatt uten seier etter 0-0 mot Strømsgodset20:07 Knudtzon-scoring mot gamle lagkamerater da Molde tok over tabelltoppen20:07 Poengdeling for Mjøndalen og Tromsø20:06 Bodø/Glimt fortsatt ubeseiret etter uavgjort mot Sarpsborg20:06 To stolpetreff da Kristiansund og Ranheim spilte uavgjort20:03 Historien om da lille Norge skulle begynne å produsere biler19:50 Hjemmeseier for Haugesund over Stabæk19:41 Sri Lanka: 31 utenlandske ofre identifisert19:37 Tredje mann pågrepet etter voldshendelse i Rogaland19:33 Trump hevder ingen trosser hans ordrer19:08 Nok en demokrat vil bli presidentkandidat19:03 Flere gressbranner i Oslo – politiet ber folk være varsomme18:37 Dansk pubkjede må betale 300.000 kroner i bot18:27 Solbakken og FCK tok nytt steg mot gull18:27 Opprykksjagende Norwich snublet igjen18:26 Rolig retur fra påskefjellet17:43 Røde Kors: Halvparten så mange skadd i påsken som i fjor17:42 Mann pågrepet etter å ha truet med kniv i Trondheim17:31 Trump saksøker komitéleder i Kongressen17:07 Sri Lanka jakter internasjonale terrorforbindelser17:05 Toppserien: Vålerenga gikk på sesongens første poengtap, LSK vant enkelt16:49 Oljeprisen stiger etter Trumps tiltak mot iransk oljeeksport16:28 Flere sommerdager i vente i Sør-Norge16:25 Fotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum16:25 Togavsporing på Østfoldbanen15:45 Trump gir ikke lenger unntak fra Iran-sanksjoner15:44 Ektepar ble jaget opp i tre av illsint elg15:43 Rørt Sterling betaler begravelsen til 13-åring14:37 Stor snøskredfare flere steder i Troms14:10 UD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42 Pilot sier han var nær å kollidere med drone13:05 Det er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37 Person omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42 Påsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20 Thorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21 – Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26 Solskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00 Nybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30 Minst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29 Norsk basehopper omkommet i Italia06:41 Huawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13 Nav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12 Egyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50 Dette skjer i dag05:43 Dette skjedde i natt05:28 Mann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26 WHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24 Tørreste april i Bergen på over 120 år03:34 Minst 17 døde i jordskred i Colombia03:13 Ny dyster drapsrekord i Mexico02:47 Bjørn skutt i Meråker02:22 Tre klatrere funnet døde i Canada02:09 Tyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07 Stoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32 Klimademonstranter i London ønsker dialog01:17 Mann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38 E39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16 Terrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15 13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47 Tenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35 Elleve soldater drept i angrep i Mali23:12 UD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02 Mbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43 Mot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27 Oljelekkasje i Oslo22:14 Nadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10 Travel påske på sjøen22:09 IS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48 Britisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34 Bombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28 Sudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27 Carlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11 Rekordmange unge til fjells20:40 Reiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27 TV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03 Crystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01 Hegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59 Porosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53 Udetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25 – En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24 Brann i enebolig i Skien19:09 Valgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52 PSG tok serietittelen uten å spille18:25 Mann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker
Siste nytt
00:15VerdenESA gransker utbyggingen av Trondheim Spektrum00:11VerdenSri Lanka: 31 utenlandske ofre identifisert23:44VerdenTi drept da politimann kjørte inn i folkemengde i Nigeria23:16SportGavepakke for Solskjær og United da Chelsea bare klarte uavgjort22:58VerdenAlgeries rikeste mann pågrepet22:56NorgeForskere tror tareoppdrett kan gjøre Norge klimanøytralt22:18PolitikkTyrkia nekter å rette seg etter USAs Iran-sanksjoner22:02SportVIF med sesongens første bortepoeng22:00VerdenSri Lanka ble advart om mulig terrorangrep21:35MotorEvaluering: Trafikkfarlige situasjoner rundt selvkjørende buss21:22SportAnand stoppet Carlsens rekordjakt21:21PolitikkPreses i Den norske kirke ber regjeringen hente hjem barn av IS-krigere21:20SportLeeds snublet og serverte Norwich21:00VerdenForskere frigjør opptak gjort på havets dypeste område20:44NorgeTaxisjåfør mistet jobben etter å ha nektet å kjøre blind med førerhund20:43SportIslandsk trio sendte AaFK til topps20:08SportRBK-krisen fortsetter, Horneland fortsatt uten seier etter 0-0 mot Strømsgodset20:07SportKnudtzon-scoring mot gamle lagkamerater da Molde tok over tabelltoppen20:07SportPoengdeling for Mjøndalen og Tromsø20:06SportBodø/Glimt fortsatt ubeseiret etter uavgjort mot Sarpsborg20:06SportTo stolpetreff da Kristiansund og Ranheim spilte uavgjort20:03MotorHistorien om da lille Norge skulle begynne å produsere biler19:50SportHjemmeseier for Haugesund over Stabæk19:41VerdenSri Lanka: 31 utenlandske ofre identifisert19:37NorgeTredje mann pågrepet etter voldshendelse i Rogaland19:33PolitikkTrump hevder ingen trosser hans ordrer19:08PolitikkNok en demokrat vil bli presidentkandidat19:03NorgeFlere gressbranner i Oslo – politiet ber folk være varsomme18:37NorgeDansk pubkjede må betale 300.000 kroner i bot18:27SportSolbakken og FCK tok nytt steg mot gull18:27SportOpprykksjagende Norwich snublet igjen18:26BilRolig retur fra påskefjellet17:43NorgeRøde Kors: Halvparten så mange skadd i påsken som i fjor17:42NorgeMann pågrepet etter å ha truet med kniv i Trondheim17:31PolitikkTrump saksøker komitéleder i Kongressen17:07VerdenSri Lanka jakter internasjonale terrorforbindelser17:05SportToppserien: Vålerenga gikk på sesongens første poengtap, LSK vant enkelt16:49MakroøkonomiOljeprisen stiger etter Trumps tiltak mot iransk oljeeksport16:28LivetFlere sommerdager i vente i Sør-Norge16:25NorgeFotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum16:25NorgeTogavsporing på Østfoldbanen15:45PolitikkTrump gir ikke lenger unntak fra Iran-sanksjoner15:44NorgeEktepar ble jaget opp i tre av illsint elg15:43SportRørt Sterling betaler begravelsen til 13-åring14:37NorgeStor snøskredfare flere steder i Troms14:10NorgeUD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42NorgePilot sier han var nær å kollidere med drone13:05NorgeDet er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37NorgePerson omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42MotorPåsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20PolitikkThorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21Politikk– Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26SportSolskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00NorgeNybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30VerdenMinst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29VerdenNorsk basehopper omkommet i Italia06:41VerdenHuawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13NorgeNav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12VerdenEgyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50NorgeDette skjer i dag05:43NorgeDette skjedde i natt05:28NorgeMann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26VerdenWHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24NorgeTørreste april i Bergen på over 120 år03:34VerdenMinst 17 døde i jordskred i Colombia03:13VerdenNy dyster drapsrekord i Mexico02:47NorgeBjørn skutt i Meråker02:22VerdenTre klatrere funnet døde i Canada02:09VerdenTyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07VerdenStoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32VerdenKlimademonstranter i London ønsker dialog01:17NorgeMann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38NorgeE39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16VerdenTerrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15Verden13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47VerdenTenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35VerdenElleve soldater drept i angrep i Mali23:12VerdenUD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02SportMbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43VerdenMot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27NorgeOljelekkasje i Oslo22:14SportNadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10NorgeTravel påske på sjøen22:09VerdenIS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48VerdenBritisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34VerdenBombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28VerdenSudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27SportCarlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11NorgeRekordmange unge til fjells20:40VerdenReiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27VerdenTV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03SportCrystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01SportHegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59VerdenPorosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53VerdenUdetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25Helse og livsstil– En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24NorgeBrann i enebolig i Skien19:09VerdenValgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52SportPSG tok serietittelen uten å spille18:25NorgeMann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker
Populært