Meny

Treningstights til all slags vær

Enten du skal ut å løpe en varm sommerdag eller ut i vinterkulda, her finner du en stor oversikt over treningstights for damer.

En god treningstights skal ha god passform, være behagelig å ha på seg og bli kvitt fukt effektivt. I kaldt norsk høst- og vintervær er det en fordel om den holder på varmen gjennom en joggetur i vind og minusgrader, mens om sommeren er det bedre med enn tights som virker kjølende.

Les også: Den store elsykkeltesten

Tenk over dette før du kjøper

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Det kan være greit å tenke over hva du skal gjøre når du har på deg tightsen, om den er til løping eller annen trening. Skal du løpe ute er det for eksempel smart å velge en tights med refleks, og om du skal ha med deg nøkler eller mobil er det kjekt med en lomme.

I tillegg skader det ikke om tightsen er rimelig og ser fin ut. Noen tightser har fargerike og iøyenfallende design, andre er mer diskré og ensfargede.

Det er viktig at tightsen sitter godt og er, som navnet tilsier, tettsittende. Du skal slippe å måtte dra den opp hele tiden. Om dette skjer er det ikke nødvendigvis størrelsen det er noe galt med, men rett og slett at tightsen ikke passer deg. Noen av omtalene av tightsene i denne testen beskriver at den har «god passform», men ta forbehold om at det ikke nødvendigvis stemmer overens med din fasong.

Les også: Disse solkremene er trygge

Testvinner

Ettersom det foreløpig finnes få tester av hvert produkt, er det svært mange tights som har full pott i lista. Det er dermed vanskelig å kåre en definitiv vinner. Beste tights med mer enn én test til grunn er Swix Warm Tights . Av tightsene med toppkarakter, men med én test til grunn, er Ulvang , Johaug Win Concept Pant og Casall Windhterm Tights gode å bruke på kalde vinterdager, da de holder varmen godt. Er du ute etter tights til sommerbruk er Salming Logo Tights , Reebok Osr Tight og Nike Power Speed Womens Running Tights gode valg, da de ventilerer og har kjølende effekt.

Les også:

Fjellturen blir bedre med disse soveposene

Unngå søvnløse netter på liggeunderlag

Telt til mange turer

Testen er opprinnelig publisert på Test.no

Helse og livsstil
Populært