Naturlig vesketrend

CASUAL: Mulberry viste en avslappet hverdagsstil på catwalken med vid blomsterkjole og romslig skinnveske. (FOTO: Jonathan Short / AP)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå skal veskene være klassiske og naturlige.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den økologiske og naturlige trenden har nådd tilbehøret også, og mange av vårens vesker går i naturtoner. Materialet er lær, enten man foretrekker det ubehandlet à la 70-tallet, eller går for en oljet variant i konjakk eller lys beige. Vesken skal helst være enkel, klassisk og funksjonell. Du finner alt fra oppdaterte PC-vesker til mer retroinspirerte vesker, slik som den gode gamle skolevesken eller den romslige doktorvesken.

Les også: Gjett hva disse jentene har til felles

Skal du kjøpe en lærveske av god kvalitet, må du som oftest ut med en god slump penger, så sjekk vesken grundig før du kjøper den. Sømmene bør være jevne og solide, mens materialet bør lukte godt av lær og ha en jevn farge.

Les også: Det går mot grønne tider

I likhet med sko krever lærvesker vedlikehold for å holde seg fine i mange år, så smør dem inn med en nøytral lærbalsam med jevne mellomrom for å beskytte mot regn og uttørring. Hvis du da ikke har gått for en billigere variant i kunstskinn – garantert fri for vedlikehold

Les flere nyheter her