Meny

Musikk + mote = sant

STEMNING: Humøret er på topp hos disse festivalgjengerne. Her er de på årets Coachella-festival. California-arrangementet er kjent for sitt stilsikre publikum. Foto: Matt Cowan (AFP Photo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke uten grunn at «festivalmote» har blitt et begrep.

Sommerkjoler, blonder, farger, korte shortser, hatt, dongeri, flagrende gevanter og solbriller. Det nærmer seg tida når musikkfolket stimler sammen foran festivalscener i hele landet. Og for mange nesten like viktig: Tida når det er ekstra stor takhøyde for å eksperimentere med klær. Det er ikke uten grunn at «festivalmote» har blitt et begrep.

Noen mener nok at stil og antrekk får mer oppmerksomhet enn fortjent gjennom festivalsommeren. Hva med musikken, liksom? Men det ene utelukker ikke det andre. Er du interessert i musikk og i tillegg trenger litt garderobeinspirasjon, er festivaler utvilsomt den perfekte arena.

Klassiske festivalantrekk som sommerkjole og sandaler egner seg best i finvær. Men det lønner seg å være beredt på regnskurer og lave temperaturer også. De fleste vet at vann fra himmelen fort forvandler en sommergrønn gresslette til et brunt gjørmekaos. Og når det skjer, er det bare å finne frem gummistøvlene.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus