Kle deg som Grace Kelly

FILMSTIL: Filmen «Grace of Monaco» har norsk premiere 23. mai. Nicole Kidman har fått rollen som stilikonet Grace Kelly. Her i en scene fra filmen. (Foto: Scanbox)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skuespilleren, fyrstinnen og stilikonet Grace Kelly er igjen aktuell på film og i motebildet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Grace Kellys historie fascinerer mange, og nå har fortellingen om hennes vei fra skuespiller til fyrstinne av Monaco nok en gang blitt film. Denne gangen er det Nicole Kidman som har iført seg Grace Kellys klassiske og elegante stil, i filmen «Grace of Monaco».

For fyrstinnen huskes ikke bare på grunn av sitt glamorøse liv og sin tragiske død, men også for sine antrekk. Et så viktig stilikon er hun blitt, at Victoria and Albert Museum i London nylig viet en hel utstilling til hennes garderobe.

Les også: Nicole Kidman som Grace Kelly

Grace Kellys stil var feminin og elegant, og mange av elementene passer godt inn i vårens motebilde. Pastellfarger er i tiden. Det samme er perlesmykker, som fyrstinnen ofte bar.

For å unngå at stilen skal bli for 50-talls, kan du gjerne gi antrekket en moderne vri. Kombiner for eksempel en todelt drakt med utslått hår og tøff makeup. Eller la perler og pastellfarger få følge av tilbehør i sort skinn.