Meny

Blått tøy så langt du ser

ROCKA: DKNY kombinerer denimjakka med kjole, caps og hettegenser. Inspirert? (FOTO: Peter Michael Dills / Getty Images / AFP / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den blå denimvinden fortsetter med uforminsket styrke inn i vårsesongen.

Denim er en seiglivet trend. DKNY, Louis Vuitton, Paul & Joe, Valentino og Alexander McQueen er blant motehusene som sørger for at den blå vinden fortsetter med uforminsket styrke inn i vårsesongen.

Dongerikreasjonene kommer i utallige varianter og nyanser. Skjørt, jakker, skjorter, kjoler og ikke minst bukser er blant plaggene som har svingt seg på motebyenes catwalker – og som du også kan finne i kjedebutikkene i tida som kommer.

Steinvasket, bleket og dyp blå. Alle jeansnyanser er in, skal vi tro motemagasinet Vogue. Og det trenger heller ikke koste skjorta. Sannsynligheten er stor for at du finner noe brukbart i ditt eget klesskap.

Setter du føttene i et par høyhælte sko, har du langt på vei skapt et festantrekk av den avslappede dagjeansen. Denimshortsen er god å ha på en sommerdag, og denimjakka oser vår og sene sommerkvelder. Denim fungerer rett og slett til det meste.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus