Meny

Moderne i svart/hvitt

STILFULLT: Victoria Beckham hadde et enkelt, men likevel moderne og elegant uttrykk på sin vårkolleksjon. (Foto: Peter Michael Dills / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den klassiske fargekombinasjonen er naturligvis også aktuell denne sesongen også.

Det er lenge siden motebilder kun fantes i svart/hvitt. Men de to «fargene» er likevel stadig aktuelle i motebildet. Denne sesongen kommer kombinasjonen av de to i nye og moderne varianter.

Alexander Wang, Victoria Beckham, Rodarte og Celine er blant designerne som ga det fargeløse et nytt og fresht uttrykk på catwalken for våren. Her var blant annet lekre sømdetaljer og dekoreringer som ga plagg i svart og hvitt et eksklusivt uttrykk.

Geometriske former er fremdeles aktuelle i motebildet, og mønstrene kommer aller best fram i den klare kontrasten mellom det svarte og hvite.

Vil du gå for et enda mer moderne uttrykk, kan du velge blant designernes mer vågale kreasjoner. Noen av kjolene og draktene på catwalken så nærmest ut som origami-figurer, med stoff i mange lag, brettet i uventede vinkler.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus