Løst og ledig antrukket

HVERDAGSLIG: Mulberry er blant designerne som anbefaler store og lune strikkegensere mot kjølig høstvær. (Foto: Mark Large / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Når varme sommerdager går mot kjølige høstkvelder, er det godt å krype inn i store og lune plagg. I høst skal ikke klærne bare være store, de skal også gjerne være for store.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Særlig har kåper og jakker fått overdimensjonerte proporsjoner denne sesongen, med brede skuldrer og lange ermer, sett på catwalken hos blant annet Karen Walker og Michael Kors.

En trend som har holdt seg gjennom flere sesonger nå, er store strikkegensere og lange strikkejakker. I høst finner du dem i mange ulike farger, fasonger og materialer hos alle de store kleskjedene.

Heller ikke buksene slipper unna den komfortable trenden. Smale jeans erstattes av videre bukser, gjerne i såkalt boyfriend-stil.

Men selv om buksene ser ut som de er lånt av kjæresten din, trenger du slett ikke se ut som du har tenkt å tilbringe dagen på sofaen. Vide jeans kan gjerne kombineres med stiletthæler og en feminin topp i silke.