Meny

Se gjennom vårmoten

ELEGANT: Stella McCartney er blant designerne som har satset på klær med transparente innslag for våren. (FOTO: Giovanni Giannoni / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Transparente plagg er in i vår.

Vårens plagg kan du bokstavelig talt se tvers gjennom. Allerede i fjor kom de lette og transparente plaggene inn i motebildet, og de holder stand også i år. Stilen har imidlertid endret seg noe. Der det i fjor var fokus på det helt gjennomsiktige, er det i år en mer diskré transparens som gjelder. Kanskje er bare visse deler av et plagg gjennomsiktige, eller kanskje har det transparente stoffet så mye mønster at det som er under, bare kan anes.

Den gjennomsiktige moten krever imidlertid at man vet å sette sammen et antrekk: Det er ikke lenger likegyldig hva du har under toppen, trøya eller blusen.

Du trenger imidlertid ikke være dristig selv om du velger klær man kan se rett gjennom. Dekk deg for eksempel godt til med en svart topp og et svart skjørt, og ta en gjennomsiktig kjole over.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus