Meny

Høstens sterkeste trender

DRESS: I høst kan du gjerne dresse deg opp. Om dressen har retrosnitt eller er en mer moderne omslagsvariant spiller ikke så stor rolle. Denne dressen er fra Miu Miu. (FOTO: Alexander Klein / AFP / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gull, lakk, fløyel og militær stil. Dette er bare noen av trendene som kommer til å utmerke seg i den neste årstiden.
De store mothusene har for lengst gitt høst- og vinterkolleksjonene en runde på catwalken, men nå begynner trendene å sive ut også til butikkene og deg og meg.

Blir det som Elie Saab, Prabal Gurung og Michael Kors slår et slag for, blir gullfargen en av høstens slagere. Designerne har tatt i bruk paljetter, glitter og glansede tekstiler. Den gylne trenden er bare én av åtte som motemagasinet Elle har trukket fram som høstens sterkeste ideer fra catwalken.

Les også: Voluminøst og vakkert

Materialer av lakk er en annen høsttrend. Det sørger blant andre Acne, Fendi og Marni for. Men avlys ikke høsten selv om du ikke svermer for det blanke og gylne. Det langt mykere fløyelsstoffet er også tatt inn i varmen. Ruter i ulike varianter er ett av høstens heteste mønster. Noen designere har latt seg inspirere av militæruniformen, mens andre har sett mot renessansen som epoke for gode ideer. Dressen får en ny høst, mens oversize-stilen også ser ut til å holde koken.

Les mer om mote

Helse og livsstil
Populært