Meny

Helseinspirator tester ferdigretter:

Stor test av fiskegrateng: – Vi gleder oss til å spise vinneren igjen

Ferdigkjøpt fiskegrateng kan definitivt inngå i kostholdet til den økende mengden kvalitetsbevisste forbrukere.

Denne testen ble en svært hyggelig opplevelse, med gode smaker og trivelig lesning av innholdsfortegnelsene. I denne matkategorien har matvareprodusentene i sannhet lyktes med å trylle frem mange gode produkter med god kvalitet og deilig smak. Selv om testen fikk kun én 6-er, kom de mange 5-erne og 4-erne trillende hakk i hæl.

Ved vurdering av terningkast la vi denne gangen særlig vekt på mengde fisk, innhold av tilsetningsstoffer, smak og pris. Siden proteininnholdet i hovedsak kommer fra fisken, har vi brukt proteinmengden som indikator på mengde fisk i gratengen.

Rettene er vurdert ut fra følgende kriterier:

 1. Helseinspirators vurdering

  Testen er utført av ernæringsterapeut Trine Dahlmo, og er gjort på bakgrunn av smakstest og vurdering av informasjonen om innhold på forpakninger kjøpt i vanlige norske butikker.

  Trine har gjennom forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og at den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere. Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Hun mener at med mange ernæringsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere - slank med fornuft

  Trine er ABC Nyheters matanmelder og vil gi deg en smaks- og helsemessig vurdering av ferdigretter.

  Smak og konsistens: Trine er ernæringsterapeut og sammen med sin mann Kjell Petter matglade hobbykokker og de har sammen gitt sin smaksmessige vurdering av rettene.
 2. Råvarer: Vurdering av rettenes innhold av råvarer.
 3. Tallerkenmodell: Trine Dahlmo har med nær 20 års klinikkpraksis som NLP Ernæringsterapeut opparbeidet seg en imponerende klinisk erfaring og vet hvordan ulike kostholdstiltak fungerer på virkelige mennesker i virkelige liv. Hun har blant annet erfart at både fete- og karbohydratrike måltider kan være med i et vektreduserende og helsefremmende kosthold. Med tanken hvorfor velge enten eller når vi kan nyte det hele har hun forent de tilsynelatende ytterlighetene i en helhetlig pedagogisk modell - TD-metoden (Trine Dahlmo metoden). Mer om metoden- og dens tallerkenmodeller finner du på hennes blogg Helseinspirator . Matvarene i testen er merket med hvilken tallerkenmodell de tilhører.
 4. Pris og mengde.

Bra proteininnhold

Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat
Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat

Findus' Fransk fiskegrateng kom best ut med hele 14 gram protein, etterfulgt av Findus' hjemmelaget fiskegrateng og Findus' Fiskegrateng med torsk og fullkornsmakaroni.

Testens laveste innhold av fisk ble det Kystens fiskegrateng fra Findus som sto for med kun 6,8 gram.

Jevnt over god smak

Smaksmessig skilte Findus' Fransk fiskegrateng, Findus' Kystens fiskegrateng og Lofotens Hjemmelaget fiskegrateng seg svært positivt ut. 6-eren glippet for Findus' Kystens fiskegrateng på grunn av det lave innholdet av fisk og for Lofotens Hjemmelaget fiskegrateng på grunn av høy pris.

Testens smaksmessige taper ble Findus' Matlyst fiskegrateng med grønnsaker og byggryn. Den smakte som en kombinasjon av fiskegrateng og byggrynsgrøt – en underlig og vassen opplevelse.

Store prisforskjeller

Prisene varierte fra kr 3,46/100 g til kr 21,-/100 g. Fiskegrateng fra Xtra ble testens prisvinner ved at den i tillegg til den lave prisen på kr 3,46 fremsto som et kvalitetsmessig godt produkt med OK mengde fisk.

Testens pris-taper ble Hjemmelaget fiskegrateng fra Lofoten med 21,-/100 g. Selv om den var testens eneste ferske fiskegrateng, konkurrerer den tross alt med frosne som fremstår med like god kvalitet. Fersk gir ikke noe ekstra som kan forsvare den store prisforskjellen.

Lite tilsetningsstoffer

Det var gledelig å se at de fleste fiskegratengene var uten tilsetningsstoffer. Det er notert i beskrivelsen av gratengen. Noen få hadde fra litt til mange tilsetningsstoffer. Selv om de er godkjent av helsemyndighetene som ufarlige, er de kanskje ikke nødvendige? Når noen får til å lage en fiskegrateng uten, bør det være mulig for alle.

Øverst tronet den Franske

Alt i alt endte Findus' Fransk fiskegrateng som testens vinner. Den hadde testens høyeste innhold av fisk, var en av smaksvinnerne, inneholdt ingen tilsetningsstoffer og hadde en akseptabel pris. Denne gleder vi oss til å spise igjen.

Tipps til tilbehør:

Om målet er stabilt blodsukker med alle de helsefordelene det gir, foreslår vi at du velger fiskegratengene med høyt proteininnhold. Som velsmakende tilbehør foreslår vi god potet, smørkokte gulrøtter og eventuelt også eggesmør.

Om vektreduksjon er målet, foreslår vi at du til nøytral- og fet-tallerkenen (Fransk fiskegrateng) velger smørkokte gulrøtter og aspargesbønner. Til de øvrige fiskegratengene, som alle er mager-tallerkener, foreslår vi kokt potet og råkost med gulrot i en sitron/sukker-lake. Ovnsbak eventuelt gode grønnsaker, med en god skvis sitron og godt krydder.


Findus: Fransk fiskegrateng

Terningkast: 6

Smak, konsistens: En annerledes type grateng som består av et godt fiskestykke toppet med deilig krydret crust. Smørsmaken er deilig fremtredende. Kvaliteten på fisken er særdeles god. Vi drister oss til å si at dette er gourmetmat i fastfoodversjon!
Råvarer: Protein 14 g og dermed testens høyeste proteininnhold. Salt 0,84 g. Naturlige råvarer som Alaska pollock, kavring, smør, løk, krydder. Ingen tilsetningsstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Nøytral -tallerkenen

Pris: Kr 62,90. Mengde: 400 g (Kr 15,70/100 g).

Lofoten: Hjemmelaget fiskegrateng

Terningkast: 5

Smak, konsistens: Mild smak med deilig fiskesmak. Sprø smakfull skorpe. Fin konsistens. God muskatsmak, godt krydret.
Råvarer: Naturlige råvarer som torsk, melk, smør, mel, egg. Ingen tilsetningsstoffer. Protein 12,2 g, som indikerer høyt proteininnhold. Salt 0,7 g. Gratengen selges fersk og krever kun 15 minutter steketid.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 84,30. Mengde: 400 g (Kr 21,-/100 g). Svært høy pris, som trekker ned

Lofoten: Fiskegrateng med torsk og fullkornsmakaroni

Terningkast: 5

Smak, konsistens: Fremtredende og god smak av fisk, fullkornsmakaronien hadde en beskjeden plass som ga godt bitt. Sprø og god skorpe. Balansert krydret.
Råvarer: Protein 13 g, som indikerer en høy mengde fisk. Salt 1,0 g. Naturlige råvarer som torsk, fullkornsmakaroni, melk. Ett E-stoff (emulgator).

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 44,90. Mengde: 450 g (10,-/100 g). Lav pris sett i forhold til kvaliteten.

Findus: God gammeldags fiskegrateng med smårettbacon

Terningkast: 5

Smak, konsistens: Deilig kremet konsistens med gode biter av bacon. Passelig salt. Litt for lite smak av muskat. OK skorpe.
Råvarer: Protein 9,5 g, som indikerer litt lavt innhold av fisk og bacon. Salt 0,9 g. Naturlige råvarer som Alaska Pollock, egg, makaroni, melk, bacon, jarlsbergost, grønnsaker. Ingen tilsetningsstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 59,10. Mengde: 530 g (Kr 11,15/100 g)

Findus: Kystens fiskegrateng

Terningkast: 4

Smak, konsistens: Mild, kremet. Testens mest luftige. God balanse mellom smakene. Første munnfull ga umiddelbart mersmak. Passelig salt. Sprø og velsmakende skorpe. Delikat!
Råvarer: Proteininnhold på 6,8 som indikerer lavt innhold av fisk – testens laveste, noe som trekker kraftig ned. Samtidig har den en av testens høyeste innhold av karbohydrater med 14 g. Dette er mer en makaronigrateng med litt fisk. Salt 0,8 g. Naturlige råvarer som Alaska Pollock, eggehvite, makaroni, melk, kavring. Ingen tilsetningsstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 15,50. Mengde: 390 g. (3,9/100 g)

Findus: Familiens fiskegrateng

Terningkast: 4

Smak, konsistens: Kremet, mild, litt tynn konsistens. Litt for fremtredende makaronismak. Passelig mengde muskat.. OK skorpe, som ikke smakte så mye
Råvarer: Protein 9 g, som indikerer litt lavt innhold av fisk. En av testens høyeste innhold av karbohydrater, 15 g. Salt 0,8 g. Naturlige råvarer som Alaska pollock, melk, makaroni, og egg. Ingen tilsetningsstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 69,90. Mengde: 1 kg (Kr 7,-/100 g)

Findus: God gammeldags fiskegrateng, originalen

Terningkast: 4

Smak, konsistens: Mild, enhetlig, litt kjedelig smak. Smaker mest hvitsaus og makaroni. Vi kjenner ikke muskatsmaken, som emballasjen lover. Skorpen ble ikke så sprø som flere av de andre.
Råvarer: 9 g protein, som indikerer litt lav mengde fisk. Salt 0,7 g. Naturlige råvarer som torsk, melk, egg, makaroni. Ingen tilsetningsstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 50,40. Mengde: 540 g (Kr 9,3/100 g)

Xtra: Fiskegrateng

Terningkast: 4

Smak, konsistens: Bruk av sei gir en god hjemmelaget og krydret smak. Sprø og smaksrik skorpe. Ensidig krydret. OK konsistens.
Råvarer: Protein 10 g, som indikerer en OK mengde fisk. Testens høyeste karbohydratinnhold med 16 g. Salt 0,75 g. Inneholder bl.a. sei, makaroni, margarin, melk.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 15,60. Mengde: 450 g. (Kr 3,46/100 g). Mye fisk for pengene!

First price: Fiskegrateng

Terningkast: 3

Smak, konsistens: Kremet konsistens. Litt for mye muskat og melsmaken er for fremtredende.
Råvarer: Protein 7,0 g, som indikerer lavt innhold av fisk. Salt 0,8 g. Inneholder bl.a sei, makaroni, margarin og kavring.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 15,60. Mengde: 450 g (Kr 3,46/100 g)

Findus: Matlyst fiskegrateng med grønnsaker og byggryn

Terningkast: 2

Smak, konsistens: Det er definitivt et modig valg å tilsette byggryn i en fiskegrateng. Resultatet ble ikke særlig tiltalende. Smaken ble som en blanding av fiskegrateng og grøt og konsistensen ble temmelig vassen. Krydringen smakte heller ikke bra. Kraftig trekk i terningkast pga smak, men liker man smaken så er dette en helt grei fiskegrateng.

Råvarer: Protein 8,2 g, som indikerer et lavt innhold av fisk. Salt 0,8 g. Naturlige råvarer som Alaska pollock, melk, bygg, grønnsaker, potet, kavring. Ingen tilsetningsstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen

Pris: Kr 54,90. Mengde: 540 g (Kr 10,16/100 g)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
19:22 Johnson: Brexitavtalens betingelser er ikke akseptable19:03 Manshaus observert i over tre timer18:57 Vant pensjonisthjerter med dikt på skarp valgkampdebatt i Oslo18:35 Trump kritiserer Danmarks statsminister18:30 Pararoer døde under trening i VM-anlegget18:18 Åpen strid i regjeringen om bomkutt-avtale17:38 Frp-kjeft: Stortinget vedtok våpen-forbud – ingen har trådt i kraft17:08 Elendige tall for Frp i ny måling16:18 Mann tok seg inn i bolighus – dømt for overgrep mot seksåring15:59 Frp nekter å forhandle videre om bompenger15:51 Ropstad avbryter valgkampturné15:45 Venstre sier nei til bom-skisse15:38 En av fem nordmenn kan ha dette syndromet15:27 Mann (79) bitt av krokodille på fest i Stockholm15:16 Frederiksen: Vår invitasjon til Trump står fast15:04 Kronprinsen besøker Al-Noor-moskeen14:45 Mann tiltalt for overgrep mot 46 mindreårige jenter14:02 Én av fire i Tyskland har migrantbakgrunn13:57 Norgeshistoriens første skip på Nordpolen13:55 Rekordmange branner i Brasils regnskog13:44 Isabelle Pedersen gir opp VM13:39 Stor razzia mot menneskehandel i Berlin12:34 Flertall vil ha folkeavstemning om brexitavtale12:33 Mann tiltalt for drap på samboer i Bergen12:27 Valgforsker: – Høyt spill av Frp og Venstre12:22 Sp vraket av LO-gigant: – Jeg er veldig skuffet12:03 Solbakken om nytt skademareritt: – Nærmest tragikomisk11:34 Kraftig økning i vikarjobbmarkedet11:32 Open Arms fikk legge til kai på Lampedusa11:31 Ullevaal-gresset tålte Rammstein-konserten10:52 Venstre i krisemøte om bompenger10:50 Telenor fullfører kjøp av finske DNA10:49 Atom-historien russerne ikke vil du skal høre10:41 Trumps Danmark-avlysning vekker sterke reaksjoner: – Helt absurd10:21 Iransk gjest vil slå kile mellom Norge og USA10:07 Ny rekord i oljefondet tross uro i økonomien09:38 Venstres ungdomstopper med tydelig bompengebeskjed09:36 Ronaldo om voldtektsanklagene: – Det har gjort vondt09:25 USA beredt til å gjenoppta atomsamtalene med Nord-Korea09:24 Rapport: Forurenset vann kan redusere den økonomiske veksten med en tredel09:03 FN frykter at Jemen rakner07:58 MC-fører kritisk skadd etter kollisjon med elg07:30 Birgit Skarstein vil bli enda raskere07:28 Tyrkia henger ut 120 nordmenn som terrorist-venner07:24 To drept i indiskkontrollert Kashmir07:12 Journalistikkstudiet i Bodø planlagt startet opp igjen06:30 Zimbabwe forbød nok en demonstrasjon06:30 Brækhus vurderte å legge opp – har gjenfunnet boksegleden i knalltøft høyderegime06:15 – Frp har all grunn til å grue seg. Det er en katastrofe for partiet05:59 Nok vindkraft i Europa til hele verden05:50 Dette skjer i dag05:50 Smiler av Støres «slagord-knabbing»05:40 Dette skjedde i natt05:38 Donald Trump avlyser besøk til Danmark05:30 Færre enn 3.900 tigre lever nå vilt i verden05:30 Undersøkelse: Økonomiske problemer påvirker studentenes skoleprestasjoner05:11 Ruter inngår sparkesykkelsamarbeid med Tier05:09 Australia slutter seg til USA-ledet styrke i Hormuzstredet05:08 Over 2.000 innstilte tog på 15 dager04:30 Ryanair-ansatte i Spania varsler streik04:21 Tiltalte nynazister nektet straffskyld for hatefulle ytringer03:42 Antall eksplosjoner i Sverige øker03:40 – Regjeringsforslag for netthandel gjør vondt verre03:20 Boeing ansetter folk etter krisehalvår02:40 Kardinal George Pells anke avvist02:33 PST justerte opp farenivå for moskeer uten å si ifra01:51 Støre konkretiserer Aps politireform01:43 Open Arms har lagt til kai på Lampedusa01:18 Fjerde strake remis for Carlsen i USA00:59 USA godkjenner salg av jagerfly til Taiwan00:58 Ajax i småtrøbbel i mesterligakvalifiseringen00:20 Oslopolitiet anmelder overlast med elsparkesykler23:21 Norge sier nei til Frankrike: Vil ikke ta imot personer reddet i Middelhavet23:03 Statsselskap nekter å selge til staten – møtes i retten22:49 Fin sommerhelg i vente – opptil 25 grader22:46 Sheffield Wednesday klatret til tabelltoppen22:31 Egypts fotballforbund satt under administrasjon etter kaos22:28 Sudans overgangsråd er på plass22:18 Ruud suste til 3. runde i USA22:16 St. Louis får Major League Soccers 28. klubb22:10 Politiet vil avlive hund som bet fireåring i Nordfjord21:52 Italias statsminister Giuseppe Conte har levert sin avskjedssøknad – må fortsette inntil videre21:49 Greta Thunbergs utrolige år21:36 – Jeg har jo sagt fra til LO om kommunale velferdstjenester!21:20 USA gjenopptar Taliban-samtalene21:04 Trump positiv til russisk tilbakekomst i G820:43 Mann alvorlig skadd i ulykke på motocrossbane i Telemark20:41 Stort listeria-utbrudd i Spania20:18 Syk fireåring kan bli sendt til Norge uten IS-mor20:16 Nye sammenstøt i Kashmir20:09 Kapteinens viktigste RBK-kamp19:55 Gresk øy strømløs etter helikopterstyrt19:51 Neville vil ha fotballboikott av sosiale medier19:46 – Må være lov å stille spørsmål om penger som kommer fra statskassen19:31 Italiensk påtalemyndighet: Open Arms skal gå til land19:30 – Fikk 12 år gamle jenter i bursdagsgave19:05 Målesensorer slått av etter eksplosjon på marinebase i Russland19:00 Borgarting opprettholder beslag mot korrupsjonssiktet Oslo-advokat18:55 Storaviser: Solbakken nær storsignering18:53 Tre personer omkom i helikopterstyrt - gresk øy strømløs
Siste nytt
19:22PolitikkJohnson: Brexitavtalens betingelser er ikke akseptable19:03NorgeManshaus observert i over tre timer18:57PolitikkVant pensjonisthjerter med dikt på skarp valgkampdebatt i Oslo18:35VerdenTrump kritiserer Danmarks statsminister18:30VerdenPararoer døde under trening i VM-anlegget18:18NorgeÅpen strid i regjeringen om bomkutt-avtale17:38PolitikkFrp-kjeft: Stortinget vedtok våpen-forbud – ingen har trådt i kraft17:08PolitikkElendige tall for Frp i ny måling16:18NorgeMann tok seg inn i bolighus – dømt for overgrep mot seksåring15:59PolitikkFrp nekter å forhandle videre om bompenger15:51PolitikkRopstad avbryter valgkampturné15:45PolitikkVenstre sier nei til bom-skisse15:38Helse og livsstilEn av fem nordmenn kan ha dette syndromet15:27VerdenMann (79) bitt av krokodille på fest i Stockholm15:16VerdenFrederiksen: Vår invitasjon til Trump står fast15:04NorgeKronprinsen besøker Al-Noor-moskeen14:45NorgeMann tiltalt for overgrep mot 46 mindreårige jenter14:02VerdenÉn av fire i Tyskland har migrantbakgrunn13:57NorgeNorgeshistoriens første skip på Nordpolen13:55VerdenRekordmange branner i Brasils regnskog13:44SportIsabelle Pedersen gir opp VM13:39VerdenStor razzia mot menneskehandel i Berlin12:34PolitikkFlertall vil ha folkeavstemning om brexitavtale12:33NorgeMann tiltalt for drap på samboer i Bergen12:27PolitikkValgforsker: – Høyt spill av Frp og Venstre12:22PolitikkSp vraket av LO-gigant: – Jeg er veldig skuffet12:03SportSolbakken om nytt skademareritt: – Nærmest tragikomisk11:34PengerKraftig økning i vikarjobbmarkedet11:32VerdenOpen Arms fikk legge til kai på Lampedusa11:31SportUllevaal-gresset tålte Rammstein-konserten10:52PolitikkVenstre i krisemøte om bompenger10:50PengerTelenor fullfører kjøp av finske DNA10:49VerdenAtom-historien russerne ikke vil du skal høre10:41PolitikkTrumps Danmark-avlysning vekker sterke reaksjoner: – Helt absurd10:21NorgeIransk gjest vil slå kile mellom Norge og USA10:07PengerNy rekord i oljefondet tross uro i økonomien09:38PolitikkVenstres ungdomstopper med tydelig bompengebeskjed09:36SportRonaldo om voldtektsanklagene: – Det har gjort vondt09:25VerdenUSA beredt til å gjenoppta atomsamtalene med Nord-Korea09:24PengerRapport: Forurenset vann kan redusere den økonomiske veksten med en tredel09:03VerdenFN frykter at Jemen rakner07:58NorgeMC-fører kritisk skadd etter kollisjon med elg07:30SportBirgit Skarstein vil bli enda raskere07:28PolitikkTyrkia henger ut 120 nordmenn som terrorist-venner07:24VerdenTo drept i indiskkontrollert Kashmir07:12NorgeJournalistikkstudiet i Bodø planlagt startet opp igjen06:30VerdenZimbabwe forbød nok en demonstrasjon06:30SportBrækhus vurderte å legge opp – har gjenfunnet boksegleden i knalltøft høyderegime06:15Politikk– Frp har all grunn til å grue seg. Det er en katastrofe for partiet05:59NorgeNok vindkraft i Europa til hele verden05:50NorgeDette skjer i dag05:50PolitikkSmiler av Støres «slagord-knabbing»05:40NorgeDette skjedde i natt05:38VerdenDonald Trump avlyser besøk til Danmark05:30VerdenFærre enn 3.900 tigre lever nå vilt i verden05:30NorgeUndersøkelse: Økonomiske problemer påvirker studentenes skoleprestasjoner05:11NorgeRuter inngår sparkesykkelsamarbeid med Tier05:09VerdenAustralia slutter seg til USA-ledet styrke i Hormuzstredet05:08ReiseOver 2.000 innstilte tog på 15 dager04:30ReiseRyanair-ansatte i Spania varsler streik04:21NorgeTiltalte nynazister nektet straffskyld for hatefulle ytringer03:42VerdenAntall eksplosjoner i Sverige øker03:40Penger– Regjeringsforslag for netthandel gjør vondt verre03:20PengerBoeing ansetter folk etter krisehalvår02:40VerdenKardinal George Pells anke avvist02:33NorgePST justerte opp farenivå for moskeer uten å si ifra01:51NorgeStøre konkretiserer Aps politireform01:43VerdenOpen Arms har lagt til kai på Lampedusa01:18SportFjerde strake remis for Carlsen i USA00:59VerdenUSA godkjenner salg av jagerfly til Taiwan00:58SportAjax i småtrøbbel i mesterligakvalifiseringen00:20NorgeOslopolitiet anmelder overlast med elsparkesykler23:21PolitikkNorge sier nei til Frankrike: Vil ikke ta imot personer reddet i Middelhavet23:03PengerStatsselskap nekter å selge til staten – møtes i retten22:49NorgeFin sommerhelg i vente – opptil 25 grader22:46SportSheffield Wednesday klatret til tabelltoppen22:31SportEgypts fotballforbund satt under administrasjon etter kaos22:28VerdenSudans overgangsråd er på plass22:18SportRuud suste til 3. runde i USA22:16SportSt. Louis får Major League Soccers 28. klubb22:10NorgePolitiet vil avlive hund som bet fireåring i Nordfjord21:52VerdenItalias statsminister Giuseppe Conte har levert sin avskjedssøknad – må fortsette inntil videre21:49VerdenGreta Thunbergs utrolige år21:36Politikk– Jeg har jo sagt fra til LO om kommunale velferdstjenester!21:20VerdenUSA gjenopptar Taliban-samtalene21:04VerdenTrump positiv til russisk tilbakekomst i G820:43NorgeMann alvorlig skadd i ulykke på motocrossbane i Telemark20:41Helse og livsstilStort listeria-utbrudd i Spania20:18PolitikkSyk fireåring kan bli sendt til Norge uten IS-mor20:16VerdenNye sammenstøt i Kashmir20:09SportKapteinens viktigste RBK-kamp19:55VerdenGresk øy strømløs etter helikopterstyrt19:51SportNeville vil ha fotballboikott av sosiale medier19:46Penger– Må være lov å stille spørsmål om penger som kommer fra statskassen19:31VerdenItaliensk påtalemyndighet: Open Arms skal gå til land19:30Verden– Fikk 12 år gamle jenter i bursdagsgave19:05VerdenMålesensorer slått av etter eksplosjon på marinebase i Russland19:00NorgeBorgarting opprettholder beslag mot korrupsjonssiktet Oslo-advokat18:55SportStoraviser: Solbakken nær storsignering18:53VerdenTre personer omkom i helikopterstyrt - gresk øy strømløs
Populært