Meny

Kun ett mellommåltid fikk terningkast seks: Ekte mat uten jåleri!

Helseinspirator har testet kjappe mellommåltider. Foto: Trine Dahlmo

Helseinspirator tester proteinrik yoghurt, kvarg, pudding og smaksatt cottage cheese.

Dagligvarebutikkene flommer over av yoghurter og lignende produkter som skilter med et høyt proteininnhold. Markedsføringen retter seg gjerne mot helsebevisste og fysisk aktive. Holder produktene det de lover var spørsmålet jeg ønsket svar på da jeg saumfarte butikkhyllene for yoghurt og lignende produkter som fremmet et høyt proteininnhold. Fangsten ble hele 25 produkter som Kjell Petter og jeg smakte oss gjennom, og som jeg med kritisk blikk vurderte innholdsdeklarasjonene på.

Helseinspirators vurdering

Testen er utført av ernæringsterapeut Trine Dahlmo, og er gjort på bakgrunn av smakstest og vurdering av informasjonen om innhold på forpakninger kjøpt i vanlige norske butikker. Trine har gjennom forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og at den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere. Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Hun mener at mange ernæringsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere - slank med fornuft

Trine er ABC Nyheters matanmelder og vil gi deg en smaks- og helsemessig vurdering av ferdigretter.

Produktene er vurdert ut fra følgende kriterier:

  • Smak og konsistens : Trine er ernæringsterapeut og sammen med sin mann Kjell Petter matglade hobbykokker. De har sammen gitt sin smaksmessige vurdering av rettene.
  • Råvarer : I denne testen er proteinmengden vektlagt. Bruk av søtningsstoffer er også fremhevet samt om produktet er glutenfritt eller laktosefritt.
  • Tallerkenmodell: Trine Dahlmo har med nær 20 års klinikkpraksis som NLP Ernæringsterapeut opparbeidet seg en lang klinisk erfaring og vet hvordan ulike kostholdstiltak fungerer på virkelige mennesker i virkelige liv. Hun har blant annet erfart at både fete- og karbohydratrike måltider kan være med i et vektreduserende og helsefremmende kosthold. Med tanken hvorfor velge enten eller når vi kan nyte det hele har hun forent de tilsynelatende ytterlighetene i en helhetlig pedagogisk modell - TD-metoden (Trine Dahlmo metoden ). Mer om metoden- og dens tallerkenmodeller finner du på Trines blogg. Matvarene i testen er merket med hvilken tallerkenmodell de tilhører.

Les også: Stor test av béarnaisesaus: En solid nedtur

Et mettende måltid eller søtsaker?

Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat

En høy andel proteiner i et måltid vil bidra til langvarig metthet og et stabilt blodsukker. Det er positivt for energien og helsen. Da jeg sjekket emballasjen på produktene kunne jeg lese at flere reklamerte for et proteininnhold opp mot 20 gram. Siden grammengden ikke sier noe om hvor stor proteinandelen er i forhold til totalmengden, lette jeg meg frem til innholdsdeklarasjonen. Den viste at de fleste produktene inneholdt mellom 7 og 10 prosent proteiner, som er i overkant av det dobbelte av det en ikke proteinberiket yoghurt inneholder. Det syntes jeg var et godt utgangspunkt og sjekket videre hva annet produktene inneholdt.

Flere var søtet med kunstige søtstoffer, og siden fagmiljøet strides om disse er skadelige eller ikke, tenker jeg at moderate mengder sukker er et bedre valg. Det smaker som regel også bedre. Produktene inneholdt for øvrig alt fra naturlige matvarer som korn og bær til lange lister med fyll- og tilsetningsstoffer. Alle produkter hadde et svært lavt innhold av fett.

Les også: Stor test av ferdige pastasauser

Overveldende søtt

Smakstesten ble rent overveldende – overveldende søt. Spørsmålet som tidlig meldte seg var om den høyere mengden proteiner kunne veie opp for mengden sukker eller søtningsstoffer produktene ellers inneholdt? Med ett hederlig unntak i denne matvaretesten er mitt svar – nei. De fleste av disse produktene kan ikke regnes som et fullverdig måltid, men passer bedre i kategorien søtsaker. Vi valgte derfor å vurdere produktene ut fra det perspektivet. Dermed tilhører de ikke noen av tallerkenmodellene i TD-metoden – altså med ett unntak som ble testens suverene og enerådende 6-er. Vi har oppgitt mengde karbohydrater, fett og proteiner i produktene. Gitt kategorien vi har valgt å plassere dem i, er vår vurdering i hovedsak basert på smaksopplevelse. Det er gitt trekk for bruk av søtningsstoffer og pluss for bruk av akseptable mengder sukker. Pris og mengde er ikke vurdert i denne testen.

Et alternativ til godterier

Siden de fleste godterier inneholder den vektøkende kombinasjonen av mye fett og mye karbohydrater er disse produktene et bedre alternativ når søtsuget melder seg, om vektkontroll er målet. Mitt råd er imidlertid å ha et lavt inntak av matvarer med så intens søt smak som de fleste produktene hadde. Mye søt mat skaper trang til mer søt mat. En søt liten godbit i ny og ne kan likevel være et hyggelig tilskudd til kostholdet.

6-er til Arla

Det hederlige unntaket som skapte stor begeistring hos Kjell Petter og meg var Arlas Protein cottage cheese som stakk seg ut som en liten outsider i denne testen. Ekte mat uten jåleri var vår umiddelbare kommentar! All honnør til produsentene som i et hypersøtt marked har våget å satse på et ikke søtt produkt som både metter og bidrar til gode næringsstoffer. Denne ble også testens proteinvinner med langt mer proteiner enn øvrige produkter. Vi krysser fingrene for at vi ser mer av slikt i butikkhyllene. Arlas Protein cottage cheese var også den eneste som tilhørte en av TD-metodens tallerkenmodeller da den med sitt høye proteininnhold og sin moderate karbohydratmengde passer i et blodsukkerstabiliserende kosthold. Testens 1-ere ble Synnøves Pro Fit og Skyr luftig mango mousse. De smakte rett og slett ikke godt, og hadde heller ikke så mye annet å by på.

Arla – Protein, cottage cheese - Terningkast 6

Smak, konsistens: Fyldig og ren smak. Gode biter av tørket frukt og nøtter. Den lille saltsmaken harmonerer perfekt med den tørkede frukten. Et ordentlig måltid som metter.

Råvarer: Glutenfri. Pluss for moderat innhold av karbohydrater fremfor kunstige søtstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 14. Karbohydrater 8,6. Fett 2,8. Testens høyeste på protein!

Pris, mengde: Kr. 27,9. 141 g.

Synnøve– Gresk yoghurt, vanilje - Terningkast 4

Smak, konsistens: Tykk, fin konsistens. Vaniljesmaken er behagelig, ikke for dominerende. Deilig syrlighet som balanserer sødmen.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 7. Karbohydrater 9,5. Fett 1,7. Trekk for en av testens laveste på protein. Produktet passer bedre i kategorien «Yoghurt» og ville nok der fått høyere skår.

Pris, mengde: 28,20. 350 g .

Tine – Yt – Proteinpudding, sjokolade - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fin fast konsistens, pudding. Mild og behagelig smak av melkesjokolade. Passelig søt og en liten bitter undertone som balanserer sødmen.

Råvarer: Laktosefri. Kunstig søtstoff, som ikke dominerer smaksbildet.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,7. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 21,90. 190 g.

Ehrmann – vanilla pudding - Terningkast 4

Smak, konsistens: Lett og kremet konsistens. Smaker godt og gir oss assosiasjoner til vaniljekrem og mandelkjernepudding. Passelig søt.

Råvarer: Kunstig søtstoff, som ikke dominerer smaksbildet. Glutenfri

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 23,90. 200 g.

Ehrmann – chocolate pudding - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fyldig. Rik kakaosmak. Passelig søt.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Glutenfri.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 24,00. 200 g.

Njie – Propud, chokladboll - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fyldig. Rik sjokoladesmak med fremtredende smak av kokos. Smakskombinasjonen gir assosiasjoner til sjokoladen Bounty. Passelig søt.

Råvarer: Laktosefri. Kunstig søtstoff

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,6. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 29,00. 200 g.

Tine – Proteinpudding, banan og vanilje - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fin fast konsistens, pudding. Mild. Fremtredende smak av banan.

Råvarer: Laktosefri. Kunstig søtstoff, som ikke dominerer smaksbildet

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,6. Fett 1,3

Pris, mengde: Kr. 20,60. 190 g.

Tine – Cottage cheese og yoghurt - Terningkast 4

Smak, konsistens: Vannaktig konsistens. Fyldige biter med cottage cheese. Passelig sødme.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 8,9. Karbohydrater 7,4. Fett 1,9. Pluss for akseptabelt sukkerinnhold, uten bruk av søtningsstoffer.

Pris, mengde: Kr. 19,60. Mengde ikke oppgitt.

Tine – Gresk yoghurt, fersken - Terningkast 4

Smak, konsistens: Kremet, gode fruktbiter, frisk smak av fersken, litt for tørr

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 8,6. Karbohydrater 9,0. Fett 1,8

Pris, mengde: Kr. 26,40. 380 g.

Synnøve – Kvarg skogsbær - Terningkast 4

Smak, konsistens: Deilig kremet konsistens, fyldig. God smak av skogsbær. Litt for søt smak.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,1. Karbohydrater 10,2. Fett 1,6

Pris, mengde: Kr. 19,00. 150 g.

Youplait – Gresk yoghurt, kokos - Terningkast 3

Smak, konsistens: Tykk konsistens, i nærheten av det som forventes av en gresk yoghurt. Frisk smak av kokos med gode kokosbiter. Søtningsmiddelet gir en noe kunstig smak.

Råvarer: Kunstig søtstoff

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 7,2. Karbohydrater 3,5. Fett 0,3. Trekk for en av testens laveste på protein. Produktet passer bedre i kategorien «Yoghurt»

Pris, mengde: Kr. 25,70. 400 g.

Ehrmann – liquorice pudding - Terningkast 3

Smak, konsistens: God lakrissmak og klissete konsistens, som vi gjerne assosierer med lakris. Passelig søt, likevel i overkant mektig.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Glutenfri

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 23,90. 200 g.

Ehrmann – Caramel pudding - Terningkast 3

Smak, konsistens: Seig konsistens, som harmonerer med karamell-temaet. Den smaker likt karamellen smørbukk. Litt for søt.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Glutenfri

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 23,90. 200 g.

Synnøve – Kvarg plomme - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet konsistens, gode biter av sprø müsli. Passelig søt. Vi kan ikke merke smaken av plommer, kun en generell søt smak. Brukbar syrlighet.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,3. Karbohydrater 15. Fett 2,7. Sammen med Synnøves kvarg med risp, testens høyest på karbohydrater.

Pris, mengde: Kr.21,90. 155 g.

Synnøve – Kvarg, rips - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet konsistens, gode biter av sprø müsli. Vi savnet den syrlige smaken i ripssytetøyet, dette ble for søtt. Dette er mer som syltetøy med kvarg og ikke kvarg med syltetøy.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,3. Karbohydrater 14,9. Fett 2,7. Sammen med Synnøves kvarg med plomme, testens høyest på karbohydrater.
Pris, mengde:
Kr. 23,60. 155 g.

Skyr – Skogsbær - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet konsistens og gode sprø müsli. Veldig søt med en tørr ettersmak som ikke er så god.

Råvarer: Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 13. Fett 0,5

Pris, mengde: Kr. 24,50. 170 g.

Skyr – appelsin og mango - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet, litt for tørr. OK sødme og fruktsmak

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.10,00. 160 g.

Eldorado – Kvarg med bringebær - Terningkast 3

Smak, konsistens: Deilig konsistens, smakte som bringebærdrops, for søt smak.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,4. Karbohydrater 8,2. Fett 1,6

Pluss for akseptabelt bruk av sukker fremfor kunstig søtstoff.

Pris, mengde: Kr. 10,00. 150 g.

Tine – Gresk yoghurt med pasjonsfrukt - Terningkast 3

Smak, konsistens: Tynn konsistens. God smak av frisk pasjonsfrukt. For søt.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 8,6. Karbohydrater 9,1. Fett 1,7

Pris, mengde: Kr. 25,70. 380 g

Skyr – Sitron - Terningkast 3

Smak, konsistens: Tykk fin konsistens. Den smaker kunstig og alt for søtt til tross for at den faktisk ikke inneholder svært mye sukker eller kunstige søtstoffer. Innholdet er greit, men her er smaken et problem.

Råvarer: Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10,0. Karbohydrater 9,0. Fett 0,2.

Pris, mengde: Kr. 21,90. 175 g.

Din skyr – Jordbær og rabarbra - Terningkast 2

Smak, konsistens: Tykk fin konsistens. Smaker bare søtt, og ingenting annet.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,0. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.17,50. 160 g.

Skyr – Fersken og bringebær - Terningkast 2

Smak, konsistens: Kremt konsistens, kunstig smak av fersken. For tørr, for søt

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,0. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr. 10,00. 160 g.

Eldorado – Kvarg uten - Terningkast 2

Smak, konsistens: Kremet konsistens, for tørr, kunstig søtsmak, overveldende tung fruktsmak.

Råvarer: Kunstig søtstoff

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,4. Karbohydrater 4,4. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.10,00. 150 g.

Synnøve - Pro fit - T erningkast 1

Smak, konsistens: Underlig kornete konsistens. Kunstig, pappaktig tørr smak. Denne smakte rett og slett ikke godt. Det er dessuten lite som kan trekke opp helhetsinntrykket da den er kunstig søtet, og heller ikke bidrar med så mye ekstra i forhold til næringsrike ingredienser eller proteinmengde.

Råvarer: Kunstig søtstoff.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,5. Fett 0,9

Pris, mengde: Kr 28,10. 200

Skyr – Luftig mango mousse - Terningkast 1

Smak, konsistens: Luftig konsistens. Veldig søt med en ubehagelig kunstig ettersmak, for tørr. Som Synnøves Pro fit er det lite som kan trekke opp. Også denne er kunstig søtet, har ikke noe ekstra å by på i forhold til næringsrike ingredienser eller proteinmengde.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9. Karbohydrater 4,0. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.15,90. 130 g.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
20:07 Torkil Vederhus blir ny partisekretær for MDG20:05 Utskjelte Lindelöf ble pappa19:37 Stormy Daniels-advokat siktet for utpressingsforsøk mot Nike19:31 NRK: Solberg blir svensk landslagssjef19:22 Fylkesnes: – Senterpartiets distrikspolitikk kan da ikke stoppe på kaikanten!19:20 Trump hardt ut mot dem som sørget for Mueller-rapporten18:48 Ankerkjettingen på Viking Sky måtte kappes18:44 Neymars far og agent lo av Real Madrid-ryktene17:57 Regjeringen lanserer ny handlingsplan mot voldtekt17:47 Brudd i forhandlingene om CO2-fond17:21 Tre personer involvert i trafikkulykke i Troms17:15 Avviser Ernas plan for barna i fangeleire16:52 Israel har begynt angrep mot Hamas-mål på Gazastripen16:50 Theresa Mays brexitavtale mangler fortsatt støtte16:28 Fikk ikke kjøre videre slik – fører anmeldt for flere forhold16:26 Trump har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel16:15 Viking Sky-rederiet beklager15:35 Advokat: Frode Berg-rettssaken starter 2. april15:09 Nike fikk bot på 120 millioner fra EU15:08 Beklager etter feilaktig å ha erklært kvinne død15:07 Ber Viking-rederen bli med og betale skatt14:59 Telenor ga Berit Svendsen sluttpakke på 6,8 millioner14:55 Nordmenn dropper hytta i påsken14:34 Flykaprer saksøker Norge for å få opphold14:22 Sovende soldat i telt ble overkjørt av stridsvogn14:16 Ny bunnotering for «Skavlan»14:13 Vil ikke kommentere nye dopingpåstander14:12 Kurdiske opprørere vil ha internasjonal IS-domstol14:05 Trump vil la Barr avgjøre offentliggjøring av rapport13:52 Nordea hever rentene13:38 Hjelpetelefon for europeere i brexitnød13:16 Bjørgen ble mamma igjen12:55 Kripos sender etterforskere til Etiopia etter flystyrt12:55 Lagerbäck stoler på Sverige-Janne12:47 Torskefiske blir forbudt langs kysten fra Telemark til svenskegrensen12:23 Rogaland SV foreslår å avvikle bompenger12:12 Russland fryder seg over rapport11:48 Proffbokser priser seg heldig som overlevde stuntet11:44 Sumaya Jirde Ali tildelt ytringsfrihetspris11:42 Ødegaard sto over landslagets trening11:42 Passasjer skadd da førerløs buss begynte å trille11:27 Russisk mann forsøkte å smugle neddopet orangutang11:15 Første viktige kamp mot Sverige på 41 år11:13 – Kristoffersen har ikke forstått den norske idrettsmodellen11:06 Hvis han ikke var skyldig, hva hadde han å frykte?10:51 Cruisepassasjerer: – Vi er evig takknemlig til Norge10:22 Fullt på Ullevaal under Sverige-kampen09:57 To unge menn tiltalt for to grove ran i Oslo09:35 Øyner 60 millioner for Bygdøy-luksus09:24 Fembarnsfar tiltalt for voldtekt av to av sine barn09:14 Ny forskning: Menneskekroppen kan ha evnen til å sanse jordas magnetfelt09:12 Nasdaq utsetter svarfristen på sitt bud på Oslo Børs08:50 Kristoffersen-advokat: – Skiforbundet står til knærne i misbruk08:45 Klæbo og Østberg hentet millioner i premiepenger07:52 Kvinne med barnevogn overfalt – politiet ber om tips07:44 – Turistbusser får ikke kjøre i Oslo sentrum07:22 Løfshus ser fram til familiehelger etter 15 år i verdenscupsirkuset07:05 Netanyahu lover svar på rakettangrep06:37 Nordtveit tror på helt annet kampbilde mot Sverige06:31 Flere juridiske floker venter for Trump06:15 Undersøkelser av Viking Sky begynner mandag06:02 20 år siden NATO bombet Serbia06:00 Thingnes Bøs supersesong: har gått inn 4,5 mill. i premiepenger05:50 Dette skjer i dag05:35 Norge har tatt imot atomavfall fra andre land05:30 Dette skjedde i natt05:00 – Næringslivet må ansette folk som har falt utenfor arbeidsmarkedet04:56 Ardern kunngjør offentlig gransking av Christchurch-angrep04:38 Orbán ut mot EU etter utestengelse04:30 Fire år med bombekrig – Jemens barn betaler en høy pris04:25 Flere menn tiltalt for grovt ran, voldtekt og frihetsberøvelse04:11 Boeing inviterer til møte om 737 MAX03:28 Medlemsvekst i Grønn Ungdom etter klimaaksjon03:20 Kuppleder styrer trolig videre i Thailand02:45 Baby døde etter mislykket omskjæring i Italia02:41 Sjeføkonom: Boligen din blir mindre verdt de neste årene02:21 Lapp med New Zealand-referanse funnet etter branntilløp i amerikansk moské01:45 Sp vil ikke love rødgrønt kommunesamarbeid01:40 Flyangrep mot Gazastripen01:02 Flertall for strengere våpenlover i USA, viser måling00:58 To menn påkjørt av stjålet varebil i Telemark00:17 Russiske soldater og utstyr til Venezuela00:13 Nytt vikingskip funnet i Vestfold23:54 Romania og Honduras flytter sine ambassader til Jerusalem23:40 Kongressledere: Justisministeren er ikke objektiv23:35 Waras samboer klager VG inn for PFU21:55 – Vil utforske om det er liv på Triton21:52 Område i Oslo sentrum sperret etter funn av mistenkelig gjenstand21:45 Graham: – Dårlig dag for dem som håpet på Trumps fall21:34 To skadd, en av dem kritisk, etter å ha blitt påkjørt av stjålet varebil i Telemark21:19 Sp ligger an til å få flere ordførere enn Ap21:10 VG: Flere mulige årsaker til Sky Vikings lammende motorstans20:54 Mueller har ikke funnet bevis for sammensvergelse med Russland20:50 Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard20:30 Gillibrand: – Trump er en feiging20:26 Røe Isaksen skal sammenligne norske matvarepriser med utenlandske20:15 Gaza-dokumentar: Karma (20) har opplevd tre kriger20:00 Norge vant Golden League etter seier mot Frankrike19:38 Overlevende etter syklonen i Mosambik: – Vannet var fullt av slanger19:09 IS-krigere kommer ut av tunneler i Syria
Siste nytt
20:07PolitikkTorkil Vederhus blir ny partisekretær for MDG20:05SportUtskjelte Lindelöf ble pappa19:37VerdenStormy Daniels-advokat siktet for utpressingsforsøk mot Nike19:31SportNRK: Solberg blir svensk landslagssjef19:22PolitikkFylkesnes: – Senterpartiets distrikspolitikk kan da ikke stoppe på kaikanten!19:20PolitikkTrump hardt ut mot dem som sørget for Mueller-rapporten18:48NorgeAnkerkjettingen på Viking Sky måtte kappes18:44SportNeymars far og agent lo av Real Madrid-ryktene17:57NorgeRegjeringen lanserer ny handlingsplan mot voldtekt17:47PolitikkBrudd i forhandlingene om CO2-fond17:21NorgeTre personer involvert i trafikkulykke i Troms17:15NorgeAvviser Ernas plan for barna i fangeleire16:52VerdenIsrael har begynt angrep mot Hamas-mål på Gazastripen16:50NorgeTheresa Mays brexitavtale mangler fortsatt støtte16:28MotorFikk ikke kjøre videre slik – fører anmeldt for flere forhold16:26VerdenTrump har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel16:15NorgeViking Sky-rederiet beklager15:35VerdenAdvokat: Frode Berg-rettssaken starter 2. april15:09PengerNike fikk bot på 120 millioner fra EU15:08Helse og livsstilBeklager etter feilaktig å ha erklært kvinne død15:07PengerBer Viking-rederen bli med og betale skatt14:59PengerTelenor ga Berit Svendsen sluttpakke på 6,8 millioner14:55ReiseNordmenn dropper hytta i påsken14:34NorgeFlykaprer saksøker Norge for å få opphold14:22VerdenSovende soldat i telt ble overkjørt av stridsvogn14:16KulturNy bunnotering for «Skavlan»14:13SportVil ikke kommentere nye dopingpåstander14:12VerdenKurdiske opprørere vil ha internasjonal IS-domstol14:05PolitikkTrump vil la Barr avgjøre offentliggjøring av rapport13:52PengerNordea hever rentene13:38VerdenHjelpetelefon for europeere i brexitnød13:16SportBjørgen ble mamma igjen12:55VerdenKripos sender etterforskere til Etiopia etter flystyrt12:55SportLagerbäck stoler på Sverige-Janne12:47NorgeTorskefiske blir forbudt langs kysten fra Telemark til svenskegrensen12:23MotorRogaland SV foreslår å avvikle bompenger12:12VerdenRussland fryder seg over rapport11:48NorgeProffbokser priser seg heldig som overlevde stuntet11:44KulturSumaya Jirde Ali tildelt ytringsfrihetspris11:42SportØdegaard sto over landslagets trening11:42NorgePassasjer skadd da førerløs buss begynte å trille11:27VerdenRussisk mann forsøkte å smugle neddopet orangutang11:15SportFørste viktige kamp mot Sverige på 41 år11:13Sport– Kristoffersen har ikke forstått den norske idrettsmodellen11:06StemmerHvis han ikke var skyldig, hva hadde han å frykte?10:51NorgeCruisepassasjerer: – Vi er evig takknemlig til Norge10:22SportFullt på Ullevaal under Sverige-kampen09:57NorgeTo unge menn tiltalt for to grove ran i Oslo09:35PengerØyner 60 millioner for Bygdøy-luksus09:24NorgeFembarnsfar tiltalt for voldtekt av to av sine barn09:14Helse og livsstilNy forskning: Menneskekroppen kan ha evnen til å sanse jordas magnetfelt09:12PengerNasdaq utsetter svarfristen på sitt bud på Oslo Børs08:50SportKristoffersen-advokat: – Skiforbundet står til knærne i misbruk08:45SportKlæbo og Østberg hentet millioner i premiepenger07:52NorgeKvinne med barnevogn overfalt – politiet ber om tips07:44Reise– Turistbusser får ikke kjøre i Oslo sentrum07:22SportLøfshus ser fram til familiehelger etter 15 år i verdenscupsirkuset07:05VerdenNetanyahu lover svar på rakettangrep06:37SportNordtveit tror på helt annet kampbilde mot Sverige06:31VerdenFlere juridiske floker venter for Trump06:15NorgeUndersøkelser av Viking Sky begynner mandag06:02Verden20 år siden NATO bombet Serbia06:00SportThingnes Bøs supersesong: har gått inn 4,5 mill. i premiepenger05:50NorgeDette skjer i dag05:35NorgeNorge har tatt imot atomavfall fra andre land05:30NorgeDette skjedde i natt05:00Penger– Næringslivet må ansette folk som har falt utenfor arbeidsmarkedet04:56VerdenArdern kunngjør offentlig gransking av Christchurch-angrep04:38PolitikkOrbán ut mot EU etter utestengelse04:30VerdenFire år med bombekrig – Jemens barn betaler en høy pris04:25NorgeFlere menn tiltalt for grovt ran, voldtekt og frihetsberøvelse04:11VerdenBoeing inviterer til møte om 737 MAX03:28PolitikkMedlemsvekst i Grønn Ungdom etter klimaaksjon03:20PolitikkKuppleder styrer trolig videre i Thailand02:45VerdenBaby døde etter mislykket omskjæring i Italia02:41PengerSjeføkonom: Boligen din blir mindre verdt de neste årene02:21VerdenLapp med New Zealand-referanse funnet etter branntilløp i amerikansk moské01:45PolitikkSp vil ikke love rødgrønt kommunesamarbeid01:40VerdenFlyangrep mot Gazastripen01:02VerdenFlertall for strengere våpenlover i USA, viser måling00:58NorgeTo menn påkjørt av stjålet varebil i Telemark00:17VerdenRussiske soldater og utstyr til Venezuela00:13NorgeNytt vikingskip funnet i Vestfold23:54VerdenRomania og Honduras flytter sine ambassader til Jerusalem23:40VerdenKongressledere: Justisministeren er ikke objektiv23:35NorgeWaras samboer klager VG inn for PFU21:55Verden– Vil utforske om det er liv på Triton21:52NorgeOmråde i Oslo sentrum sperret etter funn av mistenkelig gjenstand21:45VerdenGraham: – Dårlig dag for dem som håpet på Trumps fall21:34NorgeTo skadd, en av dem kritisk, etter å ha blitt påkjørt av stjålet varebil i Telemark21:19PolitikkSp ligger an til å få flere ordførere enn Ap21:10NorgeVG: Flere mulige årsaker til Sky Vikings lammende motorstans20:54VerdenMueller har ikke funnet bevis for sammensvergelse med Russland20:50NorgeMars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard20:30VerdenGillibrand: – Trump er en feiging20:26PolitikkRøe Isaksen skal sammenligne norske matvarepriser med utenlandske20:15VerdenGaza-dokumentar: Karma (20) har opplevd tre kriger20:00SportNorge vant Golden League etter seier mot Frankrike19:38VerdenOverlevende etter syklonen i Mosambik: – Vannet var fullt av slanger19:09VerdenIS-krigere kommer ut av tunneler i Syria
Populært