Kun ett mellommåltid fikk terningkast seks: Ekte mat uten jåleri!

<p>Helseinspirator har testet kjappe mellommåltider.</p>
Helseinspirator har testet kjappe mellommåltider. Foto: Trine Dahlmo

Helseinspirator tester proteinrik yoghurt, kvarg, pudding og smaksatt cottage cheese.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagligvarebutikkene flommer over av yoghurter og lignende produkter som skilter med et høyt proteininnhold. Markedsføringen retter seg gjerne mot helsebevisste og fysisk aktive. Holder produktene det de lover var spørsmålet jeg ønsket svar på da jeg saumfarte butikkhyllene for yoghurt og lignende produkter som fremmet et høyt proteininnhold. Fangsten ble hele 25 produkter som Kjell Petter og jeg smakte oss gjennom, og som jeg med kritisk blikk vurderte innholdsdeklarasjonene på.

Helseinspirators vurdering

Testen er utført av ernæringsterapeut Trine Dahlmo, og er gjort på bakgrunn av smakstest og vurdering av informasjonen om innhold på forpakninger kjøpt i vanlige norske butikker. Trine har gjennom forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og at den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere. Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Hun mener at mange ernæringsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere - slank med fornuft

Trine er ABC Nyheters matanmelder og vil gi deg en smaks- og helsemessig vurdering av ferdigretter.

Produktene er vurdert ut fra følgende kriterier:

  • Smak og konsistens : Trine er ernæringsterapeut og sammen med sin mann Kjell Petter matglade hobbykokker. De har sammen gitt sin smaksmessige vurdering av rettene.
  • Råvarer : I denne testen er proteinmengden vektlagt. Bruk av søtningsstoffer er også fremhevet samt om produktet er glutenfritt eller laktosefritt.
  • Tallerkenmodell: Trine Dahlmo har med nær 20 års klinikkpraksis som NLP Ernæringsterapeut opparbeidet seg en lang klinisk erfaring og vet hvordan ulike kostholdstiltak fungerer på virkelige mennesker i virkelige liv. Hun har blant annet erfart at både fete- og karbohydratrike måltider kan være med i et vektreduserende og helsefremmende kosthold. Med tanken hvorfor velge enten eller når vi kan nyte det hele har hun forent de tilsynelatende ytterlighetene i en helhetlig pedagogisk modell - TD-metoden (Trine Dahlmo metoden ). Mer om metoden- og dens tallerkenmodeller finner du på Trines blogg. Matvarene i testen er merket med hvilken tallerkenmodell de tilhører.

Les også: Stor test av béarnaisesaus: En solid nedtur

Et mettende måltid eller søtsaker?

Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat
Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat

En høy andel proteiner i et måltid vil bidra til langvarig metthet og et stabilt blodsukker. Det er positivt for energien og helsen. Da jeg sjekket emballasjen på produktene kunne jeg lese at flere reklamerte for et proteininnhold opp mot 20 gram. Siden grammengden ikke sier noe om hvor stor proteinandelen er i forhold til totalmengden, lette jeg meg frem til innholdsdeklarasjonen. Den viste at de fleste produktene inneholdt mellom 7 og 10 prosent proteiner, som er i overkant av det dobbelte av det en ikke proteinberiket yoghurt inneholder. Det syntes jeg var et godt utgangspunkt og sjekket videre hva annet produktene inneholdt.

Flere var søtet med kunstige søtstoffer, og siden fagmiljøet strides om disse er skadelige eller ikke, tenker jeg at moderate mengder sukker er et bedre valg. Det smaker som regel også bedre. Produktene inneholdt for øvrig alt fra naturlige matvarer som korn og bær til lange lister med fyll- og tilsetningsstoffer. Alle produkter hadde et svært lavt innhold av fett.

Les også: Stor test av ferdige pastasauser

Overveldende søtt

Smakstesten ble rent overveldende – overveldende søt. Spørsmålet som tidlig meldte seg var om den høyere mengden proteiner kunne veie opp for mengden sukker eller søtningsstoffer produktene ellers inneholdt? Med ett hederlig unntak i denne matvaretesten er mitt svar – nei. De fleste av disse produktene kan ikke regnes som et fullverdig måltid, men passer bedre i kategorien søtsaker. Vi valgte derfor å vurdere produktene ut fra det perspektivet. Dermed tilhører de ikke noen av tallerkenmodellene i TD-metoden – altså med ett unntak som ble testens suverene og enerådende 6-er. Vi har oppgitt mengde karbohydrater, fett og proteiner i produktene. Gitt kategorien vi har valgt å plassere dem i, er vår vurdering i hovedsak basert på smaksopplevelse. Det er gitt trekk for bruk av søtningsstoffer og pluss for bruk av akseptable mengder sukker. Pris og mengde er ikke vurdert i denne testen.

Et alternativ til godterier

Siden de fleste godterier inneholder den vektøkende kombinasjonen av mye fett og mye karbohydrater er disse produktene et bedre alternativ når søtsuget melder seg, om vektkontroll er målet. Mitt råd er imidlertid å ha et lavt inntak av matvarer med så intens søt smak som de fleste produktene hadde. Mye søt mat skaper trang til mer søt mat. En søt liten godbit i ny og ne kan likevel være et hyggelig tilskudd til kostholdet.

6-er til Arla

Det hederlige unntaket som skapte stor begeistring hos Kjell Petter og meg var Arlas Protein cottage cheese som stakk seg ut som en liten outsider i denne testen. Ekte mat uten jåleri var vår umiddelbare kommentar! All honnør til produsentene som i et hypersøtt marked har våget å satse på et ikke søtt produkt som både metter og bidrar til gode næringsstoffer. Denne ble også testens proteinvinner med langt mer proteiner enn øvrige produkter. Vi krysser fingrene for at vi ser mer av slikt i butikkhyllene. Arlas Protein cottage cheese var også den eneste som tilhørte en av TD-metodens tallerkenmodeller da den med sitt høye proteininnhold og sin moderate karbohydratmengde passer i et blodsukkerstabiliserende kosthold. Testens 1-ere ble Synnøves Pro Fit og Skyr luftig mango mousse. De smakte rett og slett ikke godt, og hadde heller ikke så mye annet å by på.

Arla – Protein, cottage cheese - Terningkast 6

Smak, konsistens: Fyldig og ren smak. Gode biter av tørket frukt og nøtter. Den lille saltsmaken harmonerer perfekt med den tørkede frukten. Et ordentlig måltid som metter.

Råvarer: Glutenfri. Pluss for moderat innhold av karbohydrater fremfor kunstige søtstoffer.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager -tallerkenen.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 14. Karbohydrater 8,6. Fett 2,8. Testens høyeste på protein!

Pris, mengde: Kr. 27,9. 141 g.

Synnøve– Gresk yoghurt, vanilje - Terningkast 4

Smak, konsistens: Tykk, fin konsistens. Vaniljesmaken er behagelig, ikke for dominerende. Deilig syrlighet som balanserer sødmen.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 7. Karbohydrater 9,5. Fett 1,7. Trekk for en av testens laveste på protein. Produktet passer bedre i kategorien «Yoghurt» og ville nok der fått høyere skår.

Pris, mengde: 28,20. 350 g .

Tine – Yt – Proteinpudding, sjokolade - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fin fast konsistens, pudding. Mild og behagelig smak av melkesjokolade. Passelig søt og en liten bitter undertone som balanserer sødmen.

Råvarer: Laktosefri. Kunstig søtstoff, som ikke dominerer smaksbildet.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,7. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 21,90. 190 g.

Ehrmann – vanilla pudding - Terningkast 4

Smak, konsistens: Lett og kremet konsistens. Smaker godt og gir oss assosiasjoner til vaniljekrem og mandelkjernepudding. Passelig søt.

Råvarer: Kunstig søtstoff, som ikke dominerer smaksbildet. Glutenfri

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 23,90. 200 g.

Ehrmann – chocolate pudding - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fyldig. Rik kakaosmak. Passelig søt.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Glutenfri.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 24,00. 200 g.

Njie – Propud, chokladboll - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fyldig. Rik sjokoladesmak med fremtredende smak av kokos. Smakskombinasjonen gir assosiasjoner til sjokoladen Bounty. Passelig søt.

Råvarer: Laktosefri. Kunstig søtstoff

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,6. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 29,00. 200 g.

Tine – Proteinpudding, banan og vanilje - Terningkast 4

Smak, konsistens: Fin fast konsistens, pudding. Mild. Fremtredende smak av banan.

Råvarer: Laktosefri. Kunstig søtstoff, som ikke dominerer smaksbildet

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,6. Fett 1,3

Pris, mengde: Kr. 20,60. 190 g.

Tine – Cottage cheese og yoghurt - Terningkast 4

Smak, konsistens: Vannaktig konsistens. Fyldige biter med cottage cheese. Passelig sødme.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 8,9. Karbohydrater 7,4. Fett 1,9. Pluss for akseptabelt sukkerinnhold, uten bruk av søtningsstoffer.

Pris, mengde: Kr. 19,60. Mengde ikke oppgitt.

Tine – Gresk yoghurt, fersken - Terningkast 4

Smak, konsistens: Kremet, gode fruktbiter, frisk smak av fersken, litt for tørr

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 8,6. Karbohydrater 9,0. Fett 1,8

Pris, mengde: Kr. 26,40. 380 g.

Synnøve – Kvarg skogsbær - Terningkast 4

Smak, konsistens: Deilig kremet konsistens, fyldig. God smak av skogsbær. Litt for søt smak.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,1. Karbohydrater 10,2. Fett 1,6

Pris, mengde: Kr. 19,00. 150 g.

Youplait – Gresk yoghurt, kokos - Terningkast 3

Smak, konsistens: Tykk konsistens, i nærheten av det som forventes av en gresk yoghurt. Frisk smak av kokos med gode kokosbiter. Søtningsmiddelet gir en noe kunstig smak.

Råvarer: Kunstig søtstoff

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 7,2. Karbohydrater 3,5. Fett 0,3. Trekk for en av testens laveste på protein. Produktet passer bedre i kategorien «Yoghurt»

Pris, mengde: Kr. 25,70. 400 g.

Ehrmann – liquorice pudding - Terningkast 3

Smak, konsistens: God lakrissmak og klissete konsistens, som vi gjerne assosierer med lakris. Passelig søt, likevel i overkant mektig.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Glutenfri

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 23,90. 200 g.

Ehrmann – Caramel pudding - Terningkast 3

Smak, konsistens: Seig konsistens, som harmonerer med karamell-temaet. Den smaker likt karamellen smørbukk. Litt for søt.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Glutenfri

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5,5. Fett 1,5

Pris, mengde: Kr. 23,90. 200 g.

Synnøve – Kvarg plomme - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet konsistens, gode biter av sprø müsli. Passelig søt. Vi kan ikke merke smaken av plommer, kun en generell søt smak. Brukbar syrlighet.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,3. Karbohydrater 15. Fett 2,7. Sammen med Synnøves kvarg med risp, testens høyest på karbohydrater.

Pris, mengde: Kr.21,90. 155 g.

Synnøve – Kvarg, rips - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet konsistens, gode biter av sprø müsli. Vi savnet den syrlige smaken i ripssytetøyet, dette ble for søtt. Dette er mer som syltetøy med kvarg og ikke kvarg med syltetøy.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,3. Karbohydrater 14,9. Fett 2,7. Sammen med Synnøves kvarg med plomme, testens høyest på karbohydrater.
Pris, mengde:
Kr. 23,60. 155 g.

Skyr – Skogsbær - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet konsistens og gode sprø müsli. Veldig søt med en tørr ettersmak som ikke er så god.

Råvarer: Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 13. Fett 0,5

Pris, mengde: Kr. 24,50. 170 g.

Skyr – appelsin og mango - Terningkast 3

Smak, konsistens: Kremet, litt for tørr. OK sødme og fruktsmak

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 5. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.10,00. 160 g.

Eldorado – Kvarg med bringebær - Terningkast 3

Smak, konsistens: Deilig konsistens, smakte som bringebærdrops, for søt smak.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,4. Karbohydrater 8,2. Fett 1,6

Pluss for akseptabelt bruk av sukker fremfor kunstig søtstoff.

Pris, mengde: Kr. 10,00. 150 g.

Tine – Gresk yoghurt med pasjonsfrukt - Terningkast 3

Smak, konsistens: Tynn konsistens. God smak av frisk pasjonsfrukt. For søt.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 8,6. Karbohydrater 9,1. Fett 1,7

Pris, mengde: Kr. 25,70. 380 g

Skyr – Sitron - Terningkast 3

Smak, konsistens: Tykk fin konsistens. Den smaker kunstig og alt for søtt til tross for at den faktisk ikke inneholder svært mye sukker eller kunstige søtstoffer. Innholdet er greit, men her er smaken et problem.

Råvarer: Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10,0. Karbohydrater 9,0. Fett 0,2.

Pris, mengde: Kr. 21,90. 175 g.

Din skyr – Jordbær og rabarbra - Terningkast 2

Smak, konsistens: Tykk fin konsistens. Smaker bare søtt, og ingenting annet.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,0. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.17,50. 160 g.

Skyr – Fersken og bringebær - Terningkast 2

Smak, konsistens: Kremt konsistens, kunstig smak av fersken. For tørr, for søt

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,0. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr. 10,00. 160 g.

Eldorado – Kvarg uten - Terningkast 2

Smak, konsistens: Kremet konsistens, for tørr, kunstig søtsmak, overveldende tung fruktsmak.

Råvarer: Kunstig søtstoff

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9,4. Karbohydrater 4,4. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.10,00. 150 g.

Synnøve - Pro fit - T erningkast 1

Smak, konsistens: Underlig kornete konsistens. Kunstig, pappaktig tørr smak. Denne smakte rett og slett ikke godt. Det er dessuten lite som kan trekke opp helhetsinntrykket da den er kunstig søtet, og heller ikke bidrar med så mye ekstra i forhold til næringsrike ingredienser eller proteinmengde.

Råvarer: Kunstig søtstoff.

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 10. Karbohydrater 4,5. Fett 0,9

Pris, mengde: Kr 28,10. 200

Skyr – Luftig mango mousse - Terningkast 1

Smak, konsistens: Luftig konsistens. Veldig søt med en ubehagelig kunstig ettersmak, for tørr. Som Synnøves Pro fit er det lite som kan trekke opp. Også denne er kunstig søtet, har ikke noe ekstra å by på i forhold til næringsrike ingredienser eller proteinmengde.

Råvarer: Kunstig søtstoff. Laktoseredusert

Makronæringsstoffer/100 g: Protein 9. Karbohydrater 4,0. Fett 0,2

Pris, mengde: Kr.15,90. 130 g.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
23:54 Nok et nyvalg i Israel23:50 Supertalentet Felix bidro til Atletico-avansement23:48 Bayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen23:43 Jesus-målrush snudde kampen for City23:40 PSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray23:29 Helse Nord: Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene23:25 Prisdobbel til Warholm, Grøvdal ble årets forbilde23:24 Bayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen22:56 Supertalentet Felix bidro til Atletico-avansement22:56 PSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray22:47 Vrakrester funnet i søk etter savnet militærfly i Chile22:33 New York Times: Enighet om forlik på 227 millioner kroner i Weinstein-saken22:04 Lørenskog-saken: – Folk sier de har sett henne21:35 To nedrykk for Nordlie på en drøy måned21:16 Sju siktet i to grove kidnappingssaker21:03 LSK rykket ned etter vanvittig drama - Start klar for Eliteserien20:54 Jesus-målrush snudde kampen for City20:24 Fannemel operert igjen, fikk gode nyheter19:59 Helse Nord-sjefen vil ha to sykehus på Helgeland19:44 Høie på tur i nord: – Befolkningen er forbannet19:20 Ranssiktet 15-åring varetektsfengslet i Trondheim19:17 Signalfeil på Gardermobanen rettet18:57 Gattuso erstatter Ancelotti: – Han er som en far for meg18:34 Fiskebåteiere avviser kvotekritikken: – Stemmer ikke18:33 – Du må være rik, jævlig rik, for å bli fisker18:33 Svensk eksminister frikjent for seksuell trakassering18:32 Tusenvis av reisende må kjøpe to togbilletter istedenfor én fra søndag av18:32 Drapet i Sola ble sannsynligvis forsøkt skjult18:04 Ferguson leder Everton mot Solskjærs United17:57 Gartner gjorde sensasjonelt funn – kan ha løst kunstmysterium17:53 Norsk friski-profil på sykehus i Beijing17:50 Infantino avviser FIFA-støtte til ny superliga i fotball17:50 Jordras tok med seg to naust i Trøndelag17:17 Senterpartiet faller markert på ny måling16:59 19-åring dømt til tolv års forvaring for Varhaug-drapet16:42 EUs klimagiv får norsk skryt16:22 Kvinne skutt av politiet16:13 Lance sitter fortsatt fast i isen16:10 Utvannet pensjonsreform blidgjør ikke fransk fagbevegelse15:37 20 personer pågrepet i Danmark i forbindelse med terrorplanlegging15:33 «Ekstremt vanskelig» å finne alle ofrene for trygdeskandalen15:17 Anders Mol kåret til verdens beste sandvolleyballspiller15:16 FIFA vil ha tilbake 18 millioner kroner fra Platini14:36 Store protester mot at Sydney kveles14:35 Viggo Kristiansens advokat: – Vi vil stå på til siste slutt14:34 Fire ekstra ambulansefly satt inn14:12 NHO: – Sannsynlig at renten kuttes13:56 Norge til VM-semifinale etter Tyskland-drama13:43 Midt-Norge får det fineste været til helgen13:02 Time: Greta Thunberg er «årets person»12:54 Boko Haram har tatt livet av minst 275 i Kamerun i år12:53 Drapssiktet mann i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld12:40 Pågrepet 18-åring i Trondheim avhørt: – Ville verken skremme eller true12:12 Eldre kvinne døde i påkjørsel i Vindafjord11:42 Ferge grunnstøtte i Fedje11:41 Dansk håndballfiasko i VM, får ikke spille OL11:09 Epstein-offer frykter for livet: – Onde krefter ønsker å se meg stilnet11:06 Roxette-vokalist Marie Fredriksson begraves i stillhet10:44 Kritisk Solbakken etterlyser sunn fornuft10:43 Suu Kyi: Folkemordsaken mot Myanmar er ukorrekt10:19 Thunberg: Verdens ledere mangler innsikt10:17 Oversikt: Drapssaker i Norge i 201910:16 To ambulanser krasjet i Tønsberg10:12 Saudi-Arabias oljeselskap på børs09:09 Israel går mot nok et nyvalg09:06 Fluor-saken: Salget av pustemasker har eksplodert09:02 Norge må ha poeng mot Tyskland for å gå videre09:01 Stor måling peker mot tory-seier09:01 Bil heves fra sjøen etter drap i Sola08:55 Erna Solberg møtte fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali08:42 Sundby sier nei til langløpskarriere08:40 New Zealand bestiller hud i store mengder etter vulkanutbrudd08:07 Kina fengsler flest journalister08:02 Norske foreldre er mindre fornøyde med skolene07:41 Elfly for første gang satt inn i ordinær trafikk07:28 «Notre-Dame» årets mest populære Google-søk07:02 4000 norske muslimer åpner for vold: – Normalt, mener ekspert06:41 Bill Cosby fikk ikke medhold i ankedomstolen06:36 Solbergs VM-maraton: – Jeg føler meg sterk nå06:32 Fem ble drept i hotellangrep i Somalia06:01 Tøffe værforhold i Sør-Norge05:58 Dette skjer i dag05:52 Bougainville vil løsrive seg fra Papa Ny-Guinea05:51 Dette skjedde i natt05:38 Minnesota Wild tapte på straffeslag på overtid mot Anaheim Ducks05:27 Homoterapiforslag debatteres i Stortinget onsdag05:24 Domstol i USA stopper Trumps milliardbevilling til Mexico-mur05:05 Distré kvinne innser ikke drivstoff-tabben05:00 Nå skal Viggo Kristiansens ønske om en ny Baneheia-rettssak vurderes04:41 Høyres integreringsminister og Oslo Høyre har ulikt syn på SFO-overnattingstilbud04:09 Demonstranter ber Tsjekkias statsminister om å trekke seg04:06 Nordmenn vil bruke over 6.200 hver på julegaver03:53 Den britiske regjeringsadvokaten jobbet for svindelsiktet i Danmark03:12 Vår Energi er blitt Norges nest største oljeselskap02:37 Fortsatt for farlig å finne savnede på vulkanøy på New Zealand02:10 Ni personer evakuert fra tre hus etter mye nedbør02:04 FN: Flere utenlandske væpnede grupper involvert i Libya-konflikten01:03 Trump advarer Russland mot innblanding i valget00:59 Babcock kan få hele regningen etter beredskapskrisen00:36 Britisk måling: Labour-framgang, men tory-ledelse
Siste nytt
23:54VerdenNok et nyvalg i Israel23:50SportSupertalentet Felix bidro til Atletico-avansement23:48SportBayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen23:43SportJesus-målrush snudde kampen for City23:40SportPSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray23:29NorgeHelse Nord: Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene23:25SportPrisdobbel til Warholm, Grøvdal ble årets forbilde23:24SportBayern ubeseiret gjennom gruppespillet, Elabdellaoui til europaligaen22:56SportSupertalentet Felix bidro til Atletico-avansement22:56SportPSG-stjernene lekte seg mot Galatasaray22:47VerdenVrakrester funnet i søk etter savnet militærfly i Chile22:33PengerNew York Times: Enighet om forlik på 227 millioner kroner i Weinstein-saken22:04NorgeLørenskog-saken: – Folk sier de har sett henne21:35SportTo nedrykk for Nordlie på en drøy måned21:16NorgeSju siktet i to grove kidnappingssaker21:03NorgeLSK rykket ned etter vanvittig drama - Start klar for Eliteserien20:54SportJesus-målrush snudde kampen for City20:24SportFannemel operert igjen, fikk gode nyheter19:59NorgeHelse Nord-sjefen vil ha to sykehus på Helgeland19:44NorgeHøie på tur i nord: – Befolkningen er forbannet19:20NorgeRanssiktet 15-åring varetektsfengslet i Trondheim19:17NorgeSignalfeil på Gardermobanen rettet18:57SportGattuso erstatter Ancelotti: – Han er som en far for meg18:34PengerFiskebåteiere avviser kvotekritikken: – Stemmer ikke18:33Politikk– Du må være rik, jævlig rik, for å bli fisker18:33VerdenSvensk eksminister frikjent for seksuell trakassering18:32PengerTusenvis av reisende må kjøpe to togbilletter istedenfor én fra søndag av18:32NorgeDrapet i Sola ble sannsynligvis forsøkt skjult18:04SportFerguson leder Everton mot Solskjærs United17:57VerdenGartner gjorde sensasjonelt funn – kan ha løst kunstmysterium17:53SportNorsk friski-profil på sykehus i Beijing17:50SportInfantino avviser FIFA-støtte til ny superliga i fotball17:50NorgeJordras tok med seg to naust i Trøndelag17:17PolitikkSenterpartiet faller markert på ny måling16:59Norge19-åring dømt til tolv års forvaring for Varhaug-drapet16:42NorgeEUs klimagiv får norsk skryt16:22NorgeKvinne skutt av politiet16:13NorgeLance sitter fortsatt fast i isen16:10VerdenUtvannet pensjonsreform blidgjør ikke fransk fagbevegelse15:37Verden20 personer pågrepet i Danmark i forbindelse med terrorplanlegging15:33Penger«Ekstremt vanskelig» å finne alle ofrene for trygdeskandalen15:17SportAnders Mol kåret til verdens beste sandvolleyballspiller15:16SportFIFA vil ha tilbake 18 millioner kroner fra Platini14:36VerdenStore protester mot at Sydney kveles14:35NorgeViggo Kristiansens advokat: – Vi vil stå på til siste slutt14:34NorgeFire ekstra ambulansefly satt inn14:12PengerNHO: – Sannsynlig at renten kuttes13:56SportNorge til VM-semifinale etter Tyskland-drama13:43NorgeMidt-Norge får det fineste været til helgen13:02VerdenTime: Greta Thunberg er «årets person»12:54VerdenBoko Haram har tatt livet av minst 275 i Kamerun i år12:53NorgeDrapssiktet mann i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld12:40NorgePågrepet 18-åring i Trondheim avhørt: – Ville verken skremme eller true12:12NorgeEldre kvinne døde i påkjørsel i Vindafjord11:42NorgeFerge grunnstøtte i Fedje11:41SportDansk håndballfiasko i VM, får ikke spille OL11:09VerdenEpstein-offer frykter for livet: – Onde krefter ønsker å se meg stilnet11:06KulturRoxette-vokalist Marie Fredriksson begraves i stillhet10:44SportKritisk Solbakken etterlyser sunn fornuft10:43VerdenSuu Kyi: Folkemordsaken mot Myanmar er ukorrekt10:19VerdenThunberg: Verdens ledere mangler innsikt10:17NorgeOversikt: Drapssaker i Norge i 201910:16NorgeTo ambulanser krasjet i Tønsberg10:12PengerSaudi-Arabias oljeselskap på børs09:09PolitikkIsrael går mot nok et nyvalg09:06SportFluor-saken: Salget av pustemasker har eksplodert09:02SportNorge må ha poeng mot Tyskland for å gå videre09:01PolitikkStor måling peker mot tory-seier09:01NorgeBil heves fra sjøen etter drap i Sola08:55NorgeErna Solberg møtte fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali08:42SportSundby sier nei til langløpskarriere08:40VerdenNew Zealand bestiller hud i store mengder etter vulkanutbrudd08:07KulturKina fengsler flest journalister08:02NorgeNorske foreldre er mindre fornøyde med skolene07:41ReiseElfly for første gang satt inn i ordinær trafikk07:28Kultur«Notre-Dame» årets mest populære Google-søk07:02Norge4000 norske muslimer åpner for vold: – Normalt, mener ekspert06:41KulturBill Cosby fikk ikke medhold i ankedomstolen06:36SportSolbergs VM-maraton: – Jeg føler meg sterk nå06:32VerdenFem ble drept i hotellangrep i Somalia06:01NorgeTøffe værforhold i Sør-Norge05:58NorgeDette skjer i dag05:52VerdenBougainville vil løsrive seg fra Papa Ny-Guinea05:51NorgeDette skjedde i natt05:38SportMinnesota Wild tapte på straffeslag på overtid mot Anaheim Ducks05:27NorgeHomoterapiforslag debatteres i Stortinget onsdag05:24VerdenDomstol i USA stopper Trumps milliardbevilling til Mexico-mur05:05VerdenDistré kvinne innser ikke drivstoff-tabben05:00NorgeNå skal Viggo Kristiansens ønske om en ny Baneheia-rettssak vurderes04:41NorgeHøyres integreringsminister og Oslo Høyre har ulikt syn på SFO-overnattingstilbud04:09VerdenDemonstranter ber Tsjekkias statsminister om å trekke seg04:06PengerNordmenn vil bruke over 6.200 hver på julegaver03:53VerdenDen britiske regjeringsadvokaten jobbet for svindelsiktet i Danmark03:12PengerVår Energi er blitt Norges nest største oljeselskap02:37VerdenFortsatt for farlig å finne savnede på vulkanøy på New Zealand02:10NorgeNi personer evakuert fra tre hus etter mye nedbør02:04VerdenFN: Flere utenlandske væpnede grupper involvert i Libya-konflikten01:03PolitikkTrump advarer Russland mot innblanding i valget00:59NorgeBabcock kan få hele regningen etter beredskapskrisen00:36VerdenBritisk måling: Labour-framgang, men tory-ledelse
Populært