Meny

Müsli og granola: – Ikke noe jeg anbefaler som en daglig del av kostholdet

Helseinspirator tester müsli og granola.

Müsli og Granola promoteres ofte som sunne og fiberrike frokostalternativer– rett og slett en god start på dagen.

Det jeg som helseinspirator ikke enig i. Slike måltider er svært søte og ikke noe jeg anbefaler som en daglig del av kostholdet.

Selv den minst karbohydratrike frokostblandingen består av hele 51 prosent karbohydrater, mens testens karboværsting inneholder hele 69,2 prosent.

Selv om slike frokostblandinger kan være fiberrike og inneholde gode næringsstoffer, vil jeg ikke betegne dem som sunne. Flere av frokostblandingene er like søte som godterier og er kanskje mer egnet som helgekosen?

De fleste av testens frokostblandinger har dessuten en kombinasjon av fett og karbohydrater jeg anser som ugunstig ved vektreduksjon – noe som er viktig for mange.

Disse er i testen klassifisert som Fett-karbo-tallerkener.

En bedre start på dagen

Fiberrike brødskiver eller knekkebrød med fett og/eller proteinrikt pålegg er en bedre og mindre søt start på dagen og vil tilføre mye av de samme næringsstoffene frokostblandingene tilbyr.

Til sammenligning vil to grove brødskiver med fullkornsmel, fiber og frø, med to skiver skinke på hver by på cirka 25 prosent karbohydrater og rikelig av det blodsukkerstabiliserende fettet og proteinet.

Testens minst søte frokostblanding byr på hele 51 prosent karbohydrater og en lavere andel fett og proteiner.

Alternative måter å spise frokostblandingene på, som vil gi et mer stabilt blodsukker og mer langvarig metthet, er å bruke dem som et dryss over yoghurt- biola eller kesam naturell. Alternativt kan skålen med frokostblanding og melk spises sammen med et egg, noen skiver kjøttpålegg, en håndfull nøtter eller noe annet fett eller proteinrikt.

Helseinspirators vurdering:

Testen er utført av ernæringsterapeut Trine Dahlmo og hennes mann Kjell Petter. Den er gjort på bakgrunn av smakstest og vurdering av informasjonen om innhold på forpakningene. Frokostblandingen er testet med det som er i pakken, tilsatt lettmelk.

Trine har gjennom bl.a forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og at den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere. Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Hun mener at med mange kostholdsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere - slank med fornuft.

Trine er ABC Nyheters matanmelder og vil gi deg en smaks- og helsemessig vurdering av ferdigretter.

Rettene er vurdert ut fra følgende kriterier:

  • Smak og konsistens: Trine er ernæringsterapeut og sammen med sin mann Kjell Petter matglade hobbykokker. De har sammen gitt sin smaksmessige vurdering av rettene.
  • Råvarer: Vurdering av rettenes innhold av råvarer.
  • Tallerkenmodell: Trine Dahlmo har med nær 20 års klinikkpraksis som NLP Ernæringsterapeut opparbeidet seg en imponerende klinisk erfaring og vet hvordan ulike kostholdstiltak fungerer på virkelige mennesker i virkelige liv. Hun har blant annet erfart at både fete- og karbohydratrike måltider kan være med i et vektreduserende og helsefremmende kosthold. Med tanken hvorfor velge enten eller når vi kan nyte det hele har hun forent de tilsynelatende ytterlighetene i en helhetlig pedagogisk modell - TD-metoden (Trine Dahlmo metoden). Mer om metoden- og dens tallerkenmodeller finner du på Trines blogg her. Matvarene i testen er merket med hvilken tallerkenmodell de tilhører.
  • Pris og mengde.

Ikke 6-er mat

Mens jeg med letthet har slått et slag for blant annet ferdigsupper, fiskekaker og pølser, benytter jeg denne muligheten til å gjøre det motsatte for frokostblandingene.

Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat

Tørket frukt, bær, honning, sukker, fruktose og annet konsentrert sukker sammen med karbohydratrike gryn smaker selvsagt godt. Hvem liker ikke søtsaker, men vi trenger kanskje ikke å spise det hver dag?

Gitt den markedsføringsprofilen disse frokostblandingene har, kan jeg ikke med god samvittighet dele ut 6-ere til noen av dem. Dermed har jeg lagt listen for den helsemessige vurderingen av frokostblandinger som «en god start på dagen».

Våre vurderinger forøvrig er i hovedsak tilknyttet smak. Generelt syntes vi at frokostblandingene med findelte bær- og fruktbiter smakte bedre enn de uten eller med større biter av frukt og bær.

Testens smaksvinner var Berit Nordstrands Urkorn Granola. Den kunne dessuten skilte med testens lavest karbohydratmengde på «kun» 51 prosent og hadde i tillegg en hederlig mengde proteiner, fett og fiber. Testens karboversting var Eldorados Müsli fullkornsstjerner med hele 69,2 prosent.

Les også: Stor test av barndommens kjøttretter: Definitivt noe vi kommer til å kjøpe igjen!

Berit Nordstrand – Urkorn granola

Smak, konsistens: God tyggemotstand fra korn og frø. Passelig små biter. Passelig søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn og frø, honning og dadler. Testens lavest karbohydratinnhold med 51 prosent. Hederlige mengder fiber, fett og proteiner med henholdsvis 18, 17 og 12 prosent.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-Karbo-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 39,90. 300 g.

TERNINGKAST: 5/6


Eldorado – Crunchy, røde bær

Smak, konsistens: Syrligheten fra bærene balanserte den ellers søte smaken. God crunch. Frisk. Fremstår ikke som for søt i smak

Råvarer: Ulike typer korn og sukker, tørkede bær, solsikkeolje.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-Karbo-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 35,90. 500 g.

TERNINGKAST: 4/6


Bare Bra – Ovnsristet Supermüsli

Smak, konsistens: Gode biter å tygge på. Rikelig med friske bær som gir syrlighet og sødme. Ikke for søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn og frø, nøtter og mandler, tørkede bringebær og rabarbra, rapsolje. Søtet med eplekonsentrat fremfor sukker. Karbohydratmengden er i testens nedre sjikt med 53 prosent, samt proteiner, fett og fiber i testens øvre – det er bra.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-Karbo-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 40,30. 350 g.

TERNINGKAST: 4/6


Kolonihagen – Frokostblanding med korn, kjerner og bær

Smak, konsistens: Gode sprø biter og deilig hint av kanel. Mild. Litt tung og melaktig. Passelig søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn og sukker, tørkede frukt- og bær. Kun 8,6 prosent kostfiber.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Pga lavt fettinnhold kan én ss eller to sammen med f.eks. et magert og proteinrikt melkeprodukt utgjøre en mager-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 34,00. 325 g.

TERNINGKAST: 4/6


Synnøve– Granola jordbær

Smak, konsistens: Jordbærene gir en god friskhet. Mild, lett og enkel smak. Litt for søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn og sukker, dadler, tørkede jordbær. Hele 20 prosent kostfiber.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Pga lavt fettinnhold kan én spiseskje eller to sammen med for eksempel et magert og proteinrikt melkeprodukt utgjøre en mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 38,90. 380 g.

TERNINGKAST: 4/6


Quaker – Cruesli solfrokost

Smak, konsistens: Myke gode rosiner. God crunch. For søt smak. God tyggemotstand.

Råvarer: Ulike typer korn og sukker, rosiner, solsikkeolje.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-Karbo-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 32,90. 500 g.

TERNINGKAST: 3/6


Axa – Blackberry Date & Quinoa Müsli

Smak, konsistens: Rikelig med bær. God tyggemotstand fra gryn og frø. Ikke for søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn og frø, sukker, tørket frukt- og bær. En av testens lavest på karbohydrater med 53 prosent.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-karbo-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 43,90 390 g.

TERNINGKAST: 3/6


Coop – Müsli, Frukt & nøtter

Smak, konsistens: Litt for store biter av hele nøtter og tørket frukt. God gammeldags frokostblanding. Litt for søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn, frø, sukker og nøtter. Mandler, tørket frukt. Kun 8,2 prosent kostfiber.

Tallerkenmodell i TD-metoden: På grunn av lavt fettinnhold kan én spiseskje eller to sammen med for eksempel et magert og proteinrikt melkeprodukt utgjøre en mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 41,90. 750 g.

TERNINGKAST: 2/6


Eldorado Müsli Fullkornsstjerner

Smak, konsistens: Lite tyggemotstand. For lite bær til å tilføre den friskheten bildet på pakken lover. Ikke for søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn, sukker, tørket frukt og bær. Hele 69,2 prosent karbohydrater og kun 8,2 prosent kostfiber.

Tallerkenmodell i TD-metoden: På grunn av lavt fettinnhold kan én spiseskje eller to sammen med for eksempel et magert og proteinrikt melkeprodukt utgjøre en mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 23,90. 450 g.

TERNINGKAST: 2/6


Rema 1000 – Crunchy Müsli

Smak, konsistens: God crunch. Enkel. For søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn og sukker, solsikkeolje.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-Karbo-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 17,90.750 g.

TERNINGKAST: 2/6


First Price – Crunchy müsli

Smak, konsistens: Overveldende smak som minner om vanilje – som ikke falt i smak hos oss. Gode gryn som gir tyggemotstand. Det vil være vanskelig å spise en hel skål av denne. For søt smak.

Råvarer: Ulike typer korn og sukker, solsikkeolje. Kun 6,7 prosent kostfiber. Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-Karbo-tallerkenen

Pris, mengde: Kr. 16,50. 750 g.

TERNINGKAST: 1/6


Vita hjertegod – Flerkorn med granola, tranebær og blåbær

Smak, konsistens: En smak som minner om vaniljeis eksploderer i munnen ved første skje - alt for mektig. Ellers ensartet smak og konsistens. God tyggemotstand. Gode bær, men for få og for lite findelte til å tilføre friskhet.

Råvarer: Ulike typer korn, sukker og tørkede bær. Hele 18 prosent fiber, men lite fett og proteiner.

Tallerkenmodell i TD-metoden: På grunn av lavt fettinnhold kan én spiseskje eller to sammen med f or eksempel et magert og proteinrikt melkeprodukt utgjøre en mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 38,70. 375 g.

TERNINGKAST: 1/6

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:24 Sundby ber Klæbo leke seg14:07 Pågrepet etter bombetrussel mot Nav-kontor14:04 Spiontiltalen mot Frode Berg er klar13:52 Russer fratatt kappgang-gull fra 201313:41 Lærer sa opp jobben i streikeprotest13:40 Ikke mer skiflyging for Lindvik13:24 Skipresidenten tok til motmæle mot Kristoffersen13:20 Vil fengsle korrupsjonssiktede i Nortura-saken13:19 Bråk etter klimademonstrasjon i Trondheim12:53 Lover oppløsning av tvangsfylker12:45 DNB setter opp boliglånsrenta12:43 Han forlot VG på dagen, nå har han ny jobb12:39 Flere titall drept i islamistangrep i Burkina Faso12:39 Minst 60 omkom i bussulykke i Ghana12:38 Spania – Norge på billigsalg12:21 Her streikar elevane i dag og dette er krava12:20 Stormsenter treffer Norge med full kraft11:54 Norsk jeger tiltalt for drapsforsøk i Sverige11:41 Norsk 14-åring rekruttert av IS11:27 Pappa Kristoffersen ba alpinsjefen si opp jobben11:25 Sander Sagosen fra PSG til Kiel10:59 Snøskred over fylkesvei i Troms10:50 Frykter én motorsyklist vil dø hver uke i sommer10:35 Jegerne blir digitale10:34 Nord-Korea har trukket seg fra felles koreansk kontor10:34 13-åring varslet om busskapring i Italia10:29 – SMS-kontakten mellom oss har kun vært av praktisk karakter10:20 Russland, Iran og Syria fordømmer Trumps utspill om Golanhøydene10:11 – Stemplingen av oss skyldes at interesser står på spill09:47 Henriksen spent foran landslagets realitetssjekk09:43 Elvestuen møtte horder av streikende ungdom09:30 Lover troskap til EØS i Brussel09:15 Generalforsamlingen i NSB har godkjent nytt navn09:14 Hongkong vil bruke 680 millarder kroner på kunstige øyer09:14 Politiet etterforsker flere muligheter08:40 Kristoffersen-saken: – Hodeplagget er indrefileten av eksponeringsplass07:50 Harald Eia tjente godt da han solgte «drømmeboligen»07:49 Dødstallet stiger etter syklonen Idai07:49 To amerikanske soldater drept i Afghanistan07:42 Rekordtall for Senterpartiet i Troms og Finnmark07:37 Fortsatt tillit til Swedbanks toppsjef07:31 Mener Giske kan kreve erstatning fra VG07:17 Norske «ZombieLars» for skummel for svenske barn07:16 Moxnes: – Ernas EU-fest betales av arbeidsfolk07:05 Hele New Zealand samlet for ofrene i Christchurch05:50 Dette skjer i dag05:44 Folkehøyskole-elev til sykehus etter dykkerulykke på Karmøy05:41 Fredssamtaler i gang igjen i Nicaragua05:36 Måling: Ap beholder makten i tre storbyer05:30 Dette skjedde i natt05:30 Mannsorganisasjon vil ha delt bosted som hovedregel05:20 Frp: Oslo må skrote eiendomsskatten etter milliardoverskudd05:05 – Vanskelig å stemme bort sjefen for Thailands militærjunta05:00 20.000 streikende elever ventet til storstilt klimaprotest04:56 Kinas president krever gransking: Setter nasjonal krisestab04:54 FpU inviterer lokal Frp-topp på kurs i sosiale medier04:28 Indonesisk flyselskap dropper 49 nye 737 MAX-fly04:07 CCTV: Minst seks døde da bil braste inn i menneskemengde i Kina04:05 Sp vil sende utenlandske vognførere på glattkjøringskurs03:17 Oljefondet har investert over 1 milliard i kinesisk overvåking03:10 Minst ni omkom i eksplosjon under protester i Colombia02:49 Brexit er utsatt – britene får to valg02:28 Resett.no oppe igjen etter antatt dataangrep01:55 Økt produksjon av ren strøm kan halvere Norges klimautslipp01:51 To millioner i Storbritannia ber regjeringen avlyse brexit01:23 Luftforsvaret får kritikk mange år etter Kebnekaise-ulykken00:34 EU går med på å utsette brexit00:04 VG beklager overfor feilsitert kvinne, Trond Giske og leserne23:44 EU går med på å utsette brexit23:36 Sayoc medgir å ha sendt rørbomber til Trump-kritikere23:12 Juan Guaidós stabssjef anklages for terrorisme23:03 Hazard-dobbel sikret Belgia-seier tross kjempetabbe22:46 USA innfører sanksjoner mot kinesiske shippingselskaper22:30 Rekordgammelt instrument funnet i skipsvrak22:16 Svak måling for regjeringspartiene – framgang for Ap og Sp21:55 Statsministeren i SMS til PR-topp: «Går det bra? Erna»21:53 Facebook lagret millioner av ukrypterte brukerpassord21:03 Presseforbundet etterlyser historien til journalisten i VGs Giske-sak21:00 Betydelig snøskredfare over store deler av landet fredag20:32 Ap-topper i Trøndelag: – VG-artikkel påvirket Giske-vraking19:59 Brasils ekspresident Temer pågrepet19:28 Ajer gleder seg til Mestalla-gjensyn19:20 Politiet krasjet to ganger i trafikkaos på Askøy19:04 Eksperter ønsker retningslinjer for nedkjølte pasienter – Helsedirektoratet sier nei19:01 Slår tilbake mot nazihets: – Et nytt bunnivå fra Frp18:45 Brexit: Kaos på EU-toppmøtet18:15 DN: VG-journalist jobber ikke med egne saker etter TV 2-reportasje18:14 – Behov for nye inkassoregler18:10 Du har tjent titusenvis på å ha boliglån de siste årene18:04 Ny tung dag på børsen for Norwegian17:54 Mann fløyet til sykehus etter boligbrann i Løten17:35 Mannen som forgiftet Julius beklaget i anonymt brev til politiet17:13 Folkehøyskole-elev til sykehus etter dykkerulykke på Karmøy17:09 NFF reagerer etter Ødegaard-intervju16:39 Ronaldo bøtelagt for kontroversiell feiring16:28 Mann bekreftet død etter å ha blitt funnet i vannet på Karmøy16:21 Politiet endrer siktelse mot mann etter overfall mot tre kvinner16:15 Lokal Frp-topp sammenligner Lan Marie Berg med Gestapo-leder Heinrich Himmler16:10 Strømbrudd gir flytrøbbel på Arlanda16:08 Politiet skal gjøre flere søk etter forsvunne Trine Frantzen
Siste nytt
14:24SportSundby ber Klæbo leke seg14:07NorgePågrepet etter bombetrussel mot Nav-kontor14:04VerdenSpiontiltalen mot Frode Berg er klar13:52SportRusser fratatt kappgang-gull fra 201313:41NorgeLærer sa opp jobben i streikeprotest13:40SportIkke mer skiflyging for Lindvik13:24SportSkipresidenten tok til motmæle mot Kristoffersen13:20NorgeVil fengsle korrupsjonssiktede i Nortura-saken13:19NorgeBråk etter klimademonstrasjon i Trondheim12:53PolitikkLover oppløsning av tvangsfylker12:45PengerDNB setter opp boliglånsrenta12:43KulturHan forlot VG på dagen, nå har han ny jobb12:39VerdenFlere titall drept i islamistangrep i Burkina Faso12:39VerdenMinst 60 omkom i bussulykke i Ghana12:38SportSpania – Norge på billigsalg12:21PolitikkHer streikar elevane i dag og dette er krava12:20NorgeStormsenter treffer Norge med full kraft11:54NorgeNorsk jeger tiltalt for drapsforsøk i Sverige11:41NorgeNorsk 14-åring rekruttert av IS11:27SportPappa Kristoffersen ba alpinsjefen si opp jobben11:25SportSander Sagosen fra PSG til Kiel10:59NorgeSnøskred over fylkesvei i Troms10:50MotorFrykter én motorsyklist vil dø hver uke i sommer10:35NorgeJegerne blir digitale10:34VerdenNord-Korea har trukket seg fra felles koreansk kontor10:34Verden13-åring varslet om busskapring i Italia10:29Politikk– SMS-kontakten mellom oss har kun vært av praktisk karakter10:20VerdenRussland, Iran og Syria fordømmer Trumps utspill om Golanhøydene10:11Politikk– Stemplingen av oss skyldes at interesser står på spill09:47SportHenriksen spent foran landslagets realitetssjekk09:43NorgeElvestuen møtte horder av streikende ungdom09:30PolitikkLover troskap til EØS i Brussel09:15NorgeGeneralforsamlingen i NSB har godkjent nytt navn09:14VerdenHongkong vil bruke 680 millarder kroner på kunstige øyer09:14NorgePolitiet etterforsker flere muligheter08:40SportKristoffersen-saken: – Hodeplagget er indrefileten av eksponeringsplass07:50PengerHarald Eia tjente godt da han solgte «drømmeboligen»07:49VerdenDødstallet stiger etter syklonen Idai07:49VerdenTo amerikanske soldater drept i Afghanistan07:42PolitikkRekordtall for Senterpartiet i Troms og Finnmark07:37VerdenFortsatt tillit til Swedbanks toppsjef07:31PolitikkMener Giske kan kreve erstatning fra VG07:17NorgeNorske «ZombieLars» for skummel for svenske barn07:16PolitikkMoxnes: – Ernas EU-fest betales av arbeidsfolk07:05VerdenHele New Zealand samlet for ofrene i Christchurch05:50NorgeDette skjer i dag05:44NorgeFolkehøyskole-elev til sykehus etter dykkerulykke på Karmøy05:41VerdenFredssamtaler i gang igjen i Nicaragua05:36NorgeMåling: Ap beholder makten i tre storbyer05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeMannsorganisasjon vil ha delt bosted som hovedregel05:20NorgeFrp: Oslo må skrote eiendomsskatten etter milliardoverskudd05:05Verden– Vanskelig å stemme bort sjefen for Thailands militærjunta05:00Norge20.000 streikende elever ventet til storstilt klimaprotest04:56VerdenKinas president krever gransking: Setter nasjonal krisestab04:54NorgeFpU inviterer lokal Frp-topp på kurs i sosiale medier04:28VerdenIndonesisk flyselskap dropper 49 nye 737 MAX-fly04:07VerdenCCTV: Minst seks døde da bil braste inn i menneskemengde i Kina04:05NorgeSp vil sende utenlandske vognførere på glattkjøringskurs03:17NorgeOljefondet har investert over 1 milliard i kinesisk overvåking03:10VerdenMinst ni omkom i eksplosjon under protester i Colombia02:49VerdenBrexit er utsatt – britene får to valg02:28NorgeResett.no oppe igjen etter antatt dataangrep01:55NorgeØkt produksjon av ren strøm kan halvere Norges klimautslipp01:51VerdenTo millioner i Storbritannia ber regjeringen avlyse brexit01:23NorgeLuftforsvaret får kritikk mange år etter Kebnekaise-ulykken00:34VerdenEU går med på å utsette brexit00:04NorgeVG beklager overfor feilsitert kvinne, Trond Giske og leserne23:44VerdenEU går med på å utsette brexit23:36VerdenSayoc medgir å ha sendt rørbomber til Trump-kritikere23:12PolitikkJuan Guaidós stabssjef anklages for terrorisme23:03SportHazard-dobbel sikret Belgia-seier tross kjempetabbe22:46PolitikkUSA innfører sanksjoner mot kinesiske shippingselskaper22:30VerdenRekordgammelt instrument funnet i skipsvrak22:16PolitikkSvak måling for regjeringspartiene – framgang for Ap og Sp21:55PolitikkStatsministeren i SMS til PR-topp: «Går det bra? Erna»21:53VerdenFacebook lagret millioner av ukrypterte brukerpassord21:03PolitikkPresseforbundet etterlyser historien til journalisten i VGs Giske-sak21:00NorgeBetydelig snøskredfare over store deler av landet fredag20:32PolitikkAp-topper i Trøndelag: – VG-artikkel påvirket Giske-vraking19:59VerdenBrasils ekspresident Temer pågrepet19:28SportAjer gleder seg til Mestalla-gjensyn19:20NorgePolitiet krasjet to ganger i trafikkaos på Askøy19:04NorgeEksperter ønsker retningslinjer for nedkjølte pasienter – Helsedirektoratet sier nei19:01PolitikkSlår tilbake mot nazihets: – Et nytt bunnivå fra Frp18:45PolitikkBrexit: Kaos på EU-toppmøtet18:15PolitikkDN: VG-journalist jobber ikke med egne saker etter TV 2-reportasje18:14Penger– Behov for nye inkassoregler18:10PengerDu har tjent titusenvis på å ha boliglån de siste årene18:04PengerNy tung dag på børsen for Norwegian17:54NorgeMann fløyet til sykehus etter boligbrann i Løten17:35NorgeMannen som forgiftet Julius beklaget i anonymt brev til politiet17:13NorgeFolkehøyskole-elev til sykehus etter dykkerulykke på Karmøy17:09SportNFF reagerer etter Ødegaard-intervju16:39SportRonaldo bøtelagt for kontroversiell feiring16:28NorgeMann bekreftet død etter å ha blitt funnet i vannet på Karmøy16:21NorgePolitiet endrer siktelse mot mann etter overfall mot tre kvinner16:15PolitikkLokal Frp-topp sammenligner Lan Marie Berg med Gestapo-leder Heinrich Himmler16:10VerdenStrømbrudd gir flytrøbbel på Arlanda16:08NorgePolitiet skal gjøre flere søk etter forsvunne Trine Frantzen
Populært