Meny

Matblogger tror Maaemo beholder stjernene

Klokken 17 kan du følge utdelingen av Michelin-stjernene direkte i videovinduet over.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av Michelin-restaurantene i Oslo vil miste sine stjerner, mener Anders Husa.

Maaemo fikk som første restaurant i Norge tre Michelin-stjerner i 2016. Skal vi tro matblogger Anders Husa vil trolig hovedstatens stolthet beholde alle tre stjernene når Michelin-guiden offentliggjøres senere i kveld.

I et innlegg publisert på Andershusa.com går den ganske treffsikre bloggeren nærmere inn på sine spådommer. Husa tror Statholdergaarden og Kontrast vil beholde sin respektive stjerne. For noen dager siden holdt Husa en knapp på at den franske restauranten Restaurant À L’aise ville få en stjerne, men basert på de siste ryktene har han gått bort fra denne spådommen. Husa tror i stedet Restaurant À L’aise vil få en anbefaling.

Når det gjelder Sabi Omakase og Re-naa i Stavanger, tror han også begge vil beholde stjernen sin. Husa er usikker på om Michelin-inspektørene har vært i Bergen i år, men om de har det, kan det hende at Lystverket har fått en ny sjanse.

Les også:

Gatebod i Bangkok tildelt Michelin-stjerne

Sushirestauranten Sabi Omakase får ny Michelin-stjerne

Verdenskjent dansk Michelin-restaurant bøtelagt av mattilsynet

Mennene som satte verden på hjul

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært