Oppskrift på amerikanske pannekaker

TYKT OG SØTT: De tyk­ke gode pan­ne­ka­ke­ne blir gjer­ne ser­vert med løn­ne­si­rup.
TYKT OG SØTT: De tyk­ke gode pan­ne­ka­ke­ne blir gjer­ne ser­vert med løn­ne­si­rup.

Finn frem ingredienser og stekepanna, og lag deg et høyt pannekaketårn. Bon appétit!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Deilige, amerikanske pannekaker servert med lønnesirup og friske bær må jo være den perfekte lørdagsfroksten! For en deilig start på dagen.

Hva med å ser­ve­re ame­ri­kans­ke pan­ne­ka­ker til fro­kost? De tyk­ke gode pan­ne­ka­ke­ne blir gjer­ne ser­vert med løn­ne­si­rup.

FREMGANGSMÅTE

Skill eg­ge­ne. Ha mel, ba­ke­pul­ver og melk i eg­ge­plom­me­ne og pisk til en glatt røre.

Stiv­pisk eg­ge­hvi­te­ne og fold dem inn i egge­blan­din­gen.

Stek små pan­ne­ka­ker.

Ser­ver ny­stek­te pan­ne­ka­ker med løn­ne­si­rup el­ler rør­te bær og røm­me.

Oppskriften er levert av Klikk.no

Kokk: Anita Bakker

Denne artikkelen ble først publisert hos Klikk.no

Personvernpolicy