Livet
Norsk kultur, norske verdier og norsk dobbeltmoral
Det er på tide å sende trakasserende menn på integreringskurs om den norske verdien «likestilling».
Advarer mot kjedelig utelek
Det er for mye kjedelig og «næringsfattig» utelek i norske barnehager, mener førstelektor Trond Løge Hagen.
Ingen «morna, Jensen»
Bjørg Eva Jensen er gulljenta fra Larvik som vant Norges eneste OL-gull i 1980. Siden har hun aldri sluttet å dure. Bortsett fra én gang. – Det var helt forferdelig. Det var tomt, rett og slett.
– Ikke alle gutter vil være tøffe og ikke alle jenter vil være søte
Torny Hesle var lei av hvordan H&M deler barneklær i kunstige og gammeldagse kjønnsroller. Nå utfordrer hun klesgiganten med egen gratiskampanje.
Det er ingenting jeg heller vil enn å jobbe mer
Jeg er for mye på CC-Vest og for lite på jobb, mener Anne-Kari Bratten. Men skal vi få ned deltidsarbeidet, må Bratten forstå hva som egentlig er problemet.
– De ærligste er de som banner
– Å banne blir ofte ansett som upassende. Men det kan også bli sett på som bevis for at noen forteller deg sin oppriktige mening.
Fikk beholde hund mot borettslagets vilje
Borettslaget sa nei til kvinnen som anskaffet seg hund, og truet med tvangssalg. Men kvinnen ga seg ikke, tok saken til tingretten og vant.
– Jeg er ikke lederkandidat i Arbeiderpartiet
For to år siden loset han Ap til byrådsmakt. Nå herjes partiet hans av krise, og flere har pekt på ham som en mulig etterfølger til Jonas Gahr Støre. Møt en åpenhjertig Raymond Johansen i portrettet.
Einar og huldra vant ABC elsker tre!
– Jeg hadde ikke forventet å vinne. Jeg var på besøk hos treet i sommer, og det står der fortsatt.
– Et øyeblikks temperamentsfull risting kan føre til at et barn blir ødelagt for livet
333 barn ble i fjor undersøkt på Ullevål sykehus etter mistanke om mishandling. – Det er fare for at et travlere samfunn, sosiale medier og mangel på familienettverk øker foreldres stressnivå, mener barnelege.