Vinterens 10 beste verktøytilbud

Nå er det store muligheter for å gjøre fine kupp på proffverktøy til vinterferiepris.

Artikkelen inneholder annonselenker fra Staypro.no

Hobbysnekker eller tømrer? Få ting føles bedre enn å få det utstyret man ønsker seg til en uslåelig pris.

Nå er proffverktøybutikken Staypro.no i gang med sitt store vinterferiesalg. Vi har gjort jobben for deg og funnet de ti beste tilbudene akkurat nå. Handler du for mer enn 999 kroner får du også gratis frakt.

Bosch 18 volt slagbor


Blå Bosch er proffenes valg. Har du planer om å bruke verktøyet mye, vil du merke en tydelig forskjell - både på kvaliteten og holdbarheten. Dette slagboret er laget for å tåle hard bruk på travle byggeplasser. Nå får du slagboret til 49 prosent rabatt.

Bosch 18 volt slagborskrutrekker – Spar 2037 kroner

Dewalt 18 volt borskrutrekker


Dewalt er blant verdens mest solgte proffverktøy - med god grunn. Hos Dewalt får du høy kvalitet til en ålreit pris. Nå har Staypro et godt tilbud på en 18 volts borskrutrekker. I denne pakken får du også med lader og to batterier.

Dewalt 18 volt borskrutrekker – Spar 677 kroner

Bosch 12 volt stikksag


Er du på jakt etter en kompakt stikksag - og har allerede lader og batterier til Bosch, gir Staypro hele 41 prosent rabatt på denne stikksagen.

Bosch stikksag – spar 842 kroner

Bosch sirkelsag 18 volt


Denne sirkelsagen passer like godt på byggeplassen som hjemme, og kan fint brukes på både tak og stilas. Nå gir Staypro.no hele 44 prosent rabatt.

Bosch sirkelsag – Spar 1338 kroner

Bosch arbeidsbord


Dette er et kombinert arbeidsbord og tralle for kapp- og gjæringssager. Dette har enkel montering og demontering uten å måtte ta av stasjonærmaskinen. Nå får du det det til 45 prosent rabatt.

Bosch arbeidsbord for kapp- og gjæringssag – Spar 1288 kroner

Bosch Multikutter


En multikutter er et hendig verktøy som kutter, sliper og skraper i alle typer materialer. Nå kan du få denne proff-utgaven til Bosch til 43 prosent rabatt.

Bosch Multikutter – Spar 926 kroner

Bosch 12 volt batteri


Det er alltid kjedelig å gå tom for strøm - derfor er det lurt å ha flere batterier. Nå får du dette 12 volts batteriet fra Bosch til 48 prosent rabatt.

Bosch 12 volt batteri – Spar 520 kroner

Makita arbeidslampe


Skal man pusse opp, er er en arbeidslampe uunnværlig. Denne LED-arbeidslampen fra den japanske kvalitetsprodusenten Makita gjør jobben enklere for deg.

Makita arbeidslampe – Spar 101 kroner

Bosch stendersøker


Usikker på hvor spikerslagene går? Med en en stendersøker slipper du å bore feil. Denne stendersøkeren er en proffutgave fra Bosch, og selges nå til 35 prosent rabatt.

Bosch stendersøker – Spar 501 kroner

Bosch krysslaser


Med denne slipper så å balansere et vater for å finne vann- og loddrette mål. Den er genial hvis du skal sette opp hyller og skap Nå får du den til 39 prosent rabatt.

Bosch krysslaser – Spar 1663 kroner

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.