Dette frieriet er helt eventyrlig

Artikkelen fortsetter under annonsen

Amerikanske Lee brukte seks måneder på å forandre yndlingsfilmen til kjæresten slik at den ble et eventyrlig frieri. Så inviterte han henne med på kino ...

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Først en advarsel til alle gutta: Om du planlegger å fri til kjæresten din, er det meget mulig du bare bør gå ut av artikkelen nå for å unngå en depressiv reaksjon. Å overgå frieriet etter amerikanske Lee Loechler blir som å hoppe etter Wirkola, altså mer eller mindre umulig.

Du kan planlegge så mange romantiske rebuser du bare vil, koreografere de mest forførende dansenumre eller leie inn en gruppe korpsmusikanter for å fremføre Michael Bolton-hits i det du går ned på kne foran din utkårede ... sjansen er likevel akk så stor for at du må se deg slått både i kreativitet og utførelse.

Hør bare her:

Da amerikanske Lee Loechler skulle fri til sin kjære Sthuthi David, skrev han først om manuset på kjærestens yndlingsfilm, Tornerose. Deretter fikk han animert inn seg selv og kjæresten som hovedpersoner i filmen. Så tok han med sin vakre utkårede på kino og satte seg ned for å se.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også: Fem bryllup som ble brudens verste mareritt

Og det er bare begynnelsen av plottet, for når filmfigurene plutselig kaprer den kjente sovescenen der prinsen skal vekke Tornerose til å bli et frieri, og prinsen plutselig kaster forlovelsesringen til virkelighetens Lee, da er det bare å gi seg ende over og bøye seg i beundring og innrømme at, ok kompis, du vinner.

Og da har vi ikke en gang nevnt at kinosalen viser seg å være full av parets familie og venner.

Du kan se en video av det fantastiske frieriet øverst i saken.

Det er neppe noen hemmelighet at Sthuthi svarte ja.

Les også: Han frir - så skjer det verst tenkelige