Slik sparer du mest penger under Black Week

Black Friday har de siste årene blitt en av de største handledagene her i Norge og i år er den store shoppingdagen 29.november.

Konseptet har vokst seg større og større de siste årene og de fleste nettbutikkene kjører supertilbud gjennom hele uken og fenomenet har fått navnet Black Week. Nettbutikkene har med andre ord store salg og tilbud gjennom hele uken. Det er mye penger å spare denne uken, men samtidig er det fort gjort å bruke unødvendig mye penger.

Hvordan spare mest mulig penger i løpet av Black Week?

Lag liste over hva du ønsker å kjøpe

Forbered deg til Black Week ved å skrive ned lister over hva du trenger og ønsker å kjøpe under denne uken. Prøv å hold deg til listen, selv om det er lett å bli fristet til flere kjøp ved så store salg. På denne måten unngår du å bruke unødvendig mye penger på ting du egentlig ikke trenger.

Bruk rabattkodesider

Det kan være vanskelig å få full oversikt over alle tilbudene i løpet av Black Week. Ta derfor i bruk rabattkodesider som gir deg lett oversikt over alle rabattkoder og tilbud hos ulike nettbutikker. Hos Startsiden rabattkoder finner du alltid oppdaterte og gyldige rabattkoder, både under Black Week og ellers i året. Slik slipper du å lete gjennom alle nettbutikkene selv etter de beste tilbudene.

Hold deg oppdatert

I tillegg til å ta i bruk vår egen oversikt over alle tilbud, kan det være lurt å finne ut hvilke nettbutikker som har de produktene du trenger. De fleste nettbutikker tilbyr nyhetsbrev med oppdateringer på salg. Du kan også følge nettbutikkene på sosiale medier for å holde deg oppdatert.

Handle alle julegavene

Ved å planlegge julepresanger før Black Week kan du spare mye penger. Be derfor dine nærmeste om deres juleønsker i god tid før Black Week. Ikke bare sparer du penger, men du har også mulighet til å bli ferdig med julehandelen før desember. Men husk å sjekke bytterett i den nettbutikken du handler fra! Det er ikke alle som har bytterett helt fram til etter jul. Vær i så fall sikker på at dette er noe mottaker ønsker seg, slik det ikke blir et unødvendig kjøp.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.