Tore Strømøy (59) har funnet kjærligheten igjen

Tore Strømøy er kåret til «Årets TV-navn» i 1996, 1997 og 2000. Han har dessuten vunnet tolv NM-gull i kappgang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Tore Strømøy er kåret til «Årets TV-navn» i 1996, 1997 og 2000. Han har dessuten vunnet tolv NM-gull i kappgang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

I en årrekke har den folkekjære programlederen Tore Strømøy (59) brukt tiden til å spore opp og gjenforene familier og slektninger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå har han selv funnet kjærligheten.

Ifølge lokalavisen Glåmdalen var det 59-åringens nye flamme, Linn Nyborg, som delte nyheten i sosiale medier.

Strømøy er mest kjent for TV-serien «Tore på sporet», som har gått sin seiersgang i flere sesonger. Mange nordmenn har blitt rørt og engasjert av Strømøys evne til å spore opp og gjenforene mennesker som i en årrekke har levd fra hverandre.

I 2014 mottok han Foreningen 2 Foreldres hederspris for sin innsats med å ha hjulpet folk med finne tilbake til sine røtter.

I 1996, 1997 og 2000 ble han kåret til «Årets TV-navn». Han har også vært sentral i TV-produksjonene «Go'fot på låven», «Tett på» og «På loffen».

Etter et samlivsbrudd for over 20 år siden har den profilerte programlederen og forfatteren endelig funnet kjærligheten igjen.

– Jeg er ikke så god på mine egne ting. Jeg skulle vel hatt en «Tore på sporet» jeg også, som kunne ha fikset ting for meg, uttalte Tore Strømøy i 1998.

Hans nye kjæreste er bosatt i Kongsvinger, mens Strømøy har adresse i Trondheim.