Tore Strømøy (59) har funnet kjærligheten igjen

<p>Tore Strømøy er kåret til «Årets TV-navn» i 1996, 1997 og 2000. Han har dessuten vunnet tolv NM-gull i kappgang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix</p>
Tore Strømøy er kåret til «Årets TV-navn» i 1996, 1997 og 2000. Han har dessuten vunnet tolv NM-gull i kappgang. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

I en årrekke har den folkekjære programlederen Tore Strømøy (59) brukt tiden til å spore opp og gjenforene familier og slektninger.

Nå har han selv funnet kjærligheten.

Ifølge lokalavisen Glåmdalen var det 59-åringens nye flamme, Linn Nyborg, som delte nyheten i sosiale medier.

Strømøy er mest kjent for TV-serien «Tore på sporet», som har gått sin seiersgang i flere sesonger. Mange nordmenn har blitt rørt og engasjert av Strømøys evne til å spore opp og gjenforene mennesker som i en årrekke har levd fra hverandre.

I 2014 mottok han Foreningen 2 Foreldres hederspris for sin innsats med å ha hjulpet folk med finne tilbake til sine røtter.

I 1996, 1997 og 2000 ble han kåret til «Årets TV-navn». Han har også vært sentral i TV-produksjonene «Go'fot på låven», «Tett på» og «På loffen».

Etter et samlivsbrudd for over 20 år siden har den profilerte programlederen og forfatteren endelig funnet kjærligheten igjen.

– Jeg er ikke så god på mine egne ting. Jeg skulle vel hatt en «Tore på sporet» jeg også, som kunne ha fikset ting for meg, uttalte Tore Strømøy i 1998.

Hans nye kjæreste er bosatt i Kongsvinger, mens Strømøy har adresse i Trondheim.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært