Fridde til kjæresten under vann – druknet

VIDEO: Filmet kjæresten mens han fridde under vann – han kom aldri opp igjen i live.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Steven Weber Jr. hadde gjort klar et romantisk frieri på drømmeferien i Tanzania. Det endte i tragedie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Paret fra Louisiana i USA besøkte et feriested på østkysten av Tanzania der soverommene ligger under vann. Det skulle være drømmeferien for dem begge, og Steven hadde planlagt et romantisk frieri. Dessverre endte det hele så uendelig tragisk.

Kenesha Antoine delte fredag den hjerteskjærende historien om sin elskede Steven Weber Jr (39) på sin egen facebookside. Historien og videoen har deretter blitt plukket opp av flere internasjonale medier.

I videoen ser man Steven iført dykkermaske svømme foran glassruten inn til soverommet der Kenesha sto og ventet. Så holder han opp en lapp foran henne:

«Jeg klarer ikke holde pusten lenge nok til å si alt jeg elsker ved deg, men alt det blir sterkere for hver dag! Vær så snill å bli min kone. Vil du gifte deg med meg?»

Filmet kjærestens siste sekunder i live

Kenesha sto vantro og filmet alt mens hun skrek «Ja!» flere ganger. I videoen ser man ham vise arket med frieriet, for så å ta fram ringen. Så svømmer han plutselig ut av bildet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han kom aldri tilbake.

Lokalavisen wbrz.com skriver at Weber druknet i forsøket på frieri. Myndighetene i USA har bekreftet at en amerikansk turist er omkommet i Tanzania, men ikke gitt flere detaljer i saken.

«Den beste dagen ble den verste»

Kenesha har lagt ut ut videoen av forlovedens siste sekunder i live på Facebook:

«Du kom aldri opp fra dypet, så du fikk aldri oppleve mitt rungende ja. Vi fikk aldri feiret starten på resten av livet vårt sammen. Den beste dagen i vårt liv ble brått den verste.»