Tenk om du blir Lotto-millionær i sommer!

<p>Dersom du blir Lotto-millionær i sommer, ringer vi deg uansett hvor du er på ferie. Hva med å få telefonen fra Hamar på Trolltunga?</p>
Dersom du blir Lotto-millionær i sommer, ringer vi deg uansett hvor du er på ferie. Hva med å få telefonen fra Hamar på Trolltunga?

Selv om du tar ferie i sommer, så gjør slett ikke Lotto det. Til nå i år har hele 161 heldige spillere blitt Lotto-millionærer - og i løpet av sommeren skal det bli enda flere!

Derfor har vi et lite tips til deg:

Sett opp «Spill en 5-ukers Lotto» på lista over ting du skal huske før ferien setter inn for fullt. I ferien er mange av oss i en modus hvor vi tenker lite over om det egentlig er lørdag eller tirsdag. Ved å levere en 5-ukers unngår du å glemme spillefristen klokka 18 på lørdager. Da er du i stedet med på trekningene gjennom hele ferien.

Spill en 5-ukers Lotto her!

Skulle du være så heldig å bli Lotto-millionær i sommer, så ringer vi deg fra vinnernummeret vårt 625 60 000 - uansett hvor du befinner deg! Så hvorfor ikke lagre nummeret først som sist? Vi tør påstå at det er verdt å avbryte ferien med å ta en telefon når det er snakk om Telefonen fra Hamar.

Nå på lørdag, 6. juli, er det ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten i Lotto. I snitt deler tre spillere potten hver lørdag. Lykke til.

Spill Lotto før lørdag klokka 18.00!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse! Les mer HER.

(Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner per rekke.)

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.