Supertrekning nærmer seg - vi ringer 24 Lotto-millionærer

<p>SUPERTREKNING: Lørdag 22. juni trekker vi ca. 24 ekstra Lotto-millionærer. Foto: Norsk Tipping</p>
SUPERTREKNING: Lørdag 22. juni trekker vi ca. 24 ekstra Lotto-millionærer. Foto: Norsk Tipping

Den 22. juni er det Supertrekning igjen, og vi skal ringe ca. 24 nye Lotto-millionærer. Les hvordan du kan bli en av de heldige.

Det er snart klart for Supertrekning igjen! Telefonen fra Hamar skal gå varm i sommervarmen når vi ringer ca. 24 nye Lotto-millionærer på en og samme kveld. Om du har levert Lotto siden forrige Supertrekning, kan du bli en av de heldige som vinner 1 million kroner.

Spill Lotto her!

Hvordan blir man med i Supertrekningen?

For å sikre deg sjansen, må du ha levert Lotto siden forrige Supertrekning, som var den 20. april. Hver eneste Lotto-rekke levert mellom 20. april og 22. juni representerer et lodd i hatten i trekningen.

Om du ikke har spilt Lotto siden 20. april, har du fortsatt muligheten. Det eneste du trenger å gjøre er å levere Lotto innen lørdag 22. juni klokken 18:00.

Spill Lotto her, før 22. juni klokken 18 for å være med i Supertrekningen.

Er du fortsatt usikker på hva Supertrekning er? Vi gir deg 5 kjappe fakta om Supertrekning.

5 kjappe om Supertrekning:

En ekstra trekning i Lotto hvor vi trekker ut ekstra mange millionærer. Dette gjennomføres i tillegg til ordinær Lotto-trekning.

Supertrekning gjennomføres fire ganger i året.

Alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning er med i trekningen.

Jo flere Lotto-rekker du har spilt, desto flere deltagelser får du i Supertrekningen. Spiller du for eksempel ti rekker, har du sikret deg ti deltagelser i trekningen.

Neste Supertrekning er 22. juni, og da trekker vi ca. 24 tilfeldige spillere som vinner 1 million kroner hver.

Vi gleder oss til å ringe alle de ferske Lotto-millionærene den 22. juni!

Lykke til!

Spill Lotto her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse! Les mer HER.

(Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke. Sjansen for å blir en av millionærene i Supertrekning er 1:5,5 mill. per rekke.)

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.