Lotto-millionær ble Eurojackpot-millionær

<p>TO GANGER: En mann fra Stange kommune fikk sin andre millionærtelefon fra Norsk Tipping da han vant den nasjonale premien i Eurojackpot fredag 24. mai.</p>
TO GANGER: En mann fra Stange kommune fikk sin andre millionærtelefon fra Norsk Tipping da han vant den nasjonale premien i Eurojackpot fredag 24. mai.

20 år etter at mannen vant 1,7 millioner i Lotto, ble det en ny millionpremie - denne gang i Eurojackpot.

- Nå begynner hjertet å øke takten, avbrøt en mann fra Bekkelaget i Stange kommune da vi presenterte oss som representant for spillselskapet i nabokommunen Hamar - før vi i det hele tatt hadde sagt hva det gjaldt.

- Har jeg vunnet?

- Det har du. Du er nemlig trukket ut som vinner av den nasjonale premien i Eurojackpot - det vil si én million kroner rett inn på konto og i tillegg et reisegavekort hos Berg Hansen reisebyrå på 100.000 kroner!

Her kan du levere Eurojackpot - frist hver fredag kl. 19.00

- Oj, nå ble det enda mer hjertebank. Men så supert, sa den glade mannen etter gledesbudskapet han fikk fredag 24. mai.

Vant 1,7 mill. i 1999

Så kunne han fortelle at det slett ikke er første gang han får en telefon fra Hamar.

- Jeg fikk faktisk sju rette i Lotto høsten 1999, for nesten 20 år siden. Premien var på 1,7 millioner kroner. Og så sier du at jeg har vunnet 1,1 million nå - det er helt utrolig, sa mannen, som ønsker å være anonym.

Men han kunne fortelle at det nok kom til å bli stor stemning i familien - etter at det første sjokket over at han ble millionær én gang til, hadde lagt seg.

- Kanskje vi må planlegge en skikkelig reise for hele gjengen med en sånt reisegavekort i premie, sa vinneren fra Hedmark.

Mannen vant på en 5-ukerskupong han kjøpte hos Spar Ottestad fredag 10. mai.

Passerer 300 millioner

Ingen hadde 5 rette hovedtall og 2 stjernetall i trekningen. Førstepremiepotten forble dermed urørt og legger på seg ytterligere til trekningen fredag 31. mai.

På den siste dagen i årets mai kan du dermed vinne cirka 300 millioner kroner hvis du har fullklaff.

Her kan du levere Eurojackpot - frist hver fredag kl. 19.00

Det er viktig for oss i Norsk Tipping at våre spill gir deg spenning og glede – og at de ikke tar overhånd. Test dine spillevaner anonymt her!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill. per rekke.)

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.