Årets BilFlax-bil er Volvo XC90 T8 Plug-In Hybrid

<p>SKRAP DEG FREM: Skraper du frem tre Volvo-symboler vinner du en toppspekket Volvo XC90 T8.</p><p>Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping</p>
SKRAP DEG FREM: Skraper du frem tre Volvo-symboler vinner du en toppspekket Volvo XC90 T8. Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Nå kan du skrape deg frem til en splitter ny toppspekket Volvo XC90 T8.

De nye BilFlax-loddene er i salg og allerede nå kan du skrape deg frem til en splitter ny Volvo XC90 T8 AWD R-Design Plug-In Hybrid. En sporty familiebil med alt av nyeste teknologi.

Skrap BilFlax her

Volvo XC90 T8 R-design er en ladbar hybrid med Volvos R-design pakke. Både et blikkfang og en trendsetter blant moderne kraftige familiebiler. Her får du sikkerhet, eleganse, komfort, luksus og kraft i samme pakke.

Volvo T8 R-design er en SUV for opp til syv personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler.
Skrap BilFlax her
Det er åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes er "uendelig".

BilFlax skraper du digitalt her.

(Vinnersansynlighet toppremie 1:312 525)

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.