Vinn 389 milllioner - fredag er det Eurojackpot

<p>Foto: Norsk Tipping</p>
Foto: Norsk Tipping

Fredag 8. mars er det Eurojackpot-trekning - med utrolige 389 millioner om bord. Bli med i jakten på storpotten.

Ingen tok førstepremiepotten i Eurojackpot forrige uke. Denne har nå kommet opp i ca. 389 millioner kroner, mens andrepremiepotten blir ca.33 millioner kroner. Fire utenlandske spillere delte andrepremiepotten forrige fredag.

Spill Eurojackpot før fredag kl. 19 for å være med i trekningen!

Denne uken var det nok en nordmann som ble millionær. En voksen sportsinteressert mann fra Lillehammer vant den nasjonale premien på en million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner, og han ble overrasket og glad.

Ut på tur

- Tusen takk! Jeg vant litt over 100 000 kroner hos Norsk Tipping for lenge siden, og da investerte jeg i hus for familien, men det er jo en stund siden, sa mannen som ble Eurojackpot-millionær i kveld.

- Dette var jammen overraskende, og fint med reisegavekort også. Jeg kan jo reise mange steder nå, så den blide mannen fra Lillehammer.

Spill Eurojackpot her

Vinnertallene

Dette var fredagens vinnertall: 24 - 7 - 19 - 18 - 16
Stjernetall: 1 - 6

Spill Eurojackpot her

Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for andrepremien er 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000

Les om Spillvett her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.