Tottenham-legenden Hoddle takknemlig for å være i live

– Det går fint med meg. Det har vært tøft, men det har gått veldig bra, sier Tottenham-legend Glenn Hoddle, som daglig spaserer og nyter tiden med familien.
– Det går fint med meg. Det har vært tøft, men det har gått veldig bra, sier Tottenham-legend Glenn Hoddle, som daglig spaserer og nyter tiden med familien. Foto: Ai Project / Reuters/ NTB scanpix

Tidligere Tottenham-spiller og -manager Glenn Hoddle innrømmer at han er heldig som overlevde et hjerteinfarkt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere stjernespilleren og England-treneren kollapset i TV-studioet i forkant av en sending på BT Sport i oktober. Heldigvis for Tottenham-legenden tok lydansvarlig Simon Daniels raskt grep da 61-åringen falt om. I hui og hast ble Hoddle fraktet til sykehus hvor han hadde en firedobbel bypassoperasjon.

– Takk gud for at jeg var i studioet samtidig som Simon og en hjertestarter. Jeg kunne vært på egen hånd, og da hadde jeg ikke sittet her i dag, sier Hoddle ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Jeg husker ikke mye. Jeg husker ikke luftambulansen, men for en jobb de gjør. Heldigvis holdt legene meg i live og fant ut at jeg trengte en firedobbel bypassoperasjon.

Det tok nærmere én måned før Hoddle fikk reise hjem etter hjerteinfarktet.

– Det går fint med meg. Det har vært tøft, men det har gått veldig bra, sier Tottenham-legenden, som daglig spaserer og nyter tiden med familien.

61-åringen har bekreftet at han vil returnere som fotballekspert for TV-kanalen i mars.

Hoddle begynte i Tottenham som 12-åring og spilte totalt 490 A-lagskamper for hvittrøyene fra 1975 til 1987. Han var manager i klubben mellom 2001 og 2003.

61-åringen har også vært landslagssjef for England, manager for Southampton og Wolverhampton, samt spillende manager i Swindon og Chelsea.

Personvernpolicy