Tottenham-legenden Hoddle takknemlig for å være i live

– Det går fint med meg. Det har vært tøft, men det har gått veldig bra, sier Tottenham-legend Glenn Hoddle, som daglig spaserer og nyter tiden med familien.
– Det går fint med meg. Det har vært tøft, men det har gått veldig bra, sier Tottenham-legend Glenn Hoddle, som daglig spaserer og nyter tiden med familien. Foto: Ai Project / Reuters/ NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Tottenham-spiller og -manager Glenn Hoddle innrømmer at han er heldig som overlevde et hjerteinfarkt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere stjernespilleren og England-treneren kollapset i TV-studioet i forkant av en sending på BT Sport i oktober. Heldigvis for Tottenham-legenden tok lydansvarlig Simon Daniels raskt grep da 61-åringen falt om. I hui og hast ble Hoddle fraktet til sykehus hvor han hadde en firedobbel bypassoperasjon.

– Takk gud for at jeg var i studioet samtidig som Simon og en hjertestarter. Jeg kunne vært på egen hånd, og da hadde jeg ikke sittet her i dag, sier Hoddle ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Jeg husker ikke mye. Jeg husker ikke luftambulansen, men for en jobb de gjør. Heldigvis holdt legene meg i live og fant ut at jeg trengte en firedobbel bypassoperasjon.

Det tok nærmere én måned før Hoddle fikk reise hjem etter hjerteinfarktet.

– Det går fint med meg. Det har vært tøft, men det har gått veldig bra, sier Tottenham-legenden, som daglig spaserer og nyter tiden med familien.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

61-åringen har bekreftet at han vil returnere som fotballekspert for TV-kanalen i mars.

Hoddle begynte i Tottenham som 12-åring og spilte totalt 490 A-lagskamper for hvittrøyene fra 1975 til 1987. Han var manager i klubben mellom 2001 og 2003.

61-åringen har også vært landslagssjef for England, manager for Southampton og Wolverhampton, samt spillende manager i Swindon og Chelsea.