Meny

Tore Skoglund: – Det var nifst. Jeg var nok i et slags sjokk

– Jeg våknet i bilen etter krasjet. Det første jeg tenkte var at jeg håper ingen er skadet, forteller han til lokalavisen iTromsø. Foto: Knut Falch / NTB Scanpix
Under en biltur mistet entertaineren Tore Skoglund (70) bevisstheten bak rattet.

– Plutselig var jeg borte. Jeg hadde besvimt, forteller den profilerte underholderen til iTromsø.

Den skremmende opplevelsen skjedde da han var på vei til et møte på Senja i Midt-Troms 8. mai.

Så svartnet det.

Først kolliderte han med en møtende bil, før han ble påkjørt bakfra.

Les også: Nye hurtigruteskip må bygges om

– Våknet i bilen

– Jeg våknet i bilen etter krasjet. Det første jeg tenkte var at jeg håper ingen er skadet, forteller han til lokalavisen.

Skoglund er blant annet kjent fra det populære TV-programmet «Du skal høre mye» fra Rorbua, som gikk sin seiersgang på NRK mellom 1987 til 2003.

Festforestilling på Svalbard i forbindelse med kongebesøket i 1991. «Oluf» (Arthur Arntzen) og Tore Skoglund på scenen. FOTO: Jon Eeg Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

70-åringen fra Tranøy på Senja har i en årrekke markert seg som forfatter, journalist og komiker, blant annet i samarbeid med «Oluf», Arthur Arntzen.

Les også: – Jeg setter mer pris på livet mitt nå

Hjerteoperert

Etter ulykken tidligere i mai måtte Skoglund tilbringe to uker på sykehuset i Tromsø. Her viste det seg at hjerteproblemer var årsaken til at han besvimte bak rattet.

70-åringen har hatt pacemaker siden 2003. Etter bilulykken måtte han gjennom en ny hjerteoperasjon, skriver iTromsø.

– Det kunne jo fort ha endt mye verre. Det var en nifs opplevelse, og jeg var nok i et slags sjokk etterpå. Men jeg skal tilbake, det er jeg fast bestemt på, forsikrer Tore Skoglund.

Helse og livsstil
Populært